Jump to content
Juoksufoorumi.fi

tatteus

Jäsenet
 • Content Count

  685
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

741 profile views
 1. tatteus

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Anteeksi, mutta mikäs tämän ketjun aihe olikaan.....
 2. Palkinnot jaetaan osallistujien kesken. Kisan paras saa kultamitalin. Ne, jotka ei osallistu, puuttuvat myös tuloslistalta.
 3. Kisa lähestyy. Joukkueilmoja on vasta muutama, mutta varmaan viimeisellä viikolla tulee sitten roppakaupalla niin kuin aina....
 4. Edessäni oleva juoksija meni kirjaimellisesti nauhan läpi, vetäisi sen kaksin käsin poikki eikä vauhti siinä edes hidastunut. Monen juoksijan näin menevän nauhan yli toiselle kaistalle. Sanoisin että juoksijoitten moka. Youtubesta koetin kaivaa videota tuosta kohdasta ja onnistuin löytämään tämän, noin 30 sekunnin kohdalla näkyy vaatimaton, mutta selvä reittimerkintä. Edit: jos nauha oli katkaistu useammassa kohdassa niin en silloin syyllistäisi eksyneitä, vaan edellä rikkeen tehneitä juoksijoita.
 5. tatteus

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Käyty on. Lämpötilan takia lähdin reippaalle pitkälle lenkille... Eka puolikas 2.06 ja toinen minuutin nopeampi. Västerbron sillalla piti pistää hetki kävelyksi. Toinen vitonen oli hitain, kun kävin bajamajassa seisomassa. Virkistysasemia oli paljon, mistä kiitos. Kyllä tuo koitos kisasta kävi, sen verran koville otti, mutta koko matkan oli luottamus, että hyvä tästä tulee.
 6. tatteus

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Minäkin olin 2008 taistelemassa kuumuutta vastaan. Juoksin slloin ennätykseni, mutta olin kyllä 20-30 min paremmassa kunnossa. Toki tuo oli vasta toinen maratonini, seuraava on 33:s. mukava juoksu silti.
 7. Ok, Oulujoen rantaan tulee uutta väylää, se on vielä kesken. Maratonin reitti ei näköjään menekään sitä uutta väylää pitkin, anteeksi huolimattomasti luettu kartta....
 8. Joen eteläpuolella oli moottoritien alikulku saanut päällysteen. Miten lienee Poikkimaantieltä kohti Värttöä oleva väylä?
 9. Kemepeleen Maratonklubin 30. maraton on myös Aikuisurheiluliiton SM-Maraton. Reitti on tunnetusti nopea ilman jyrkkiä mutkia. Ilmoittautuminen on jo hyvässä vauhdissa! http://kempelemaraton.tapahtumiin.fi/fi/ SAUL:n joukkuekisan ilmoittautumisesta ilmoitetaan erikseen lähipäivinä, mutta joukkueet nimetään sääntöjen mukaisesti eli 3-5 juoksijaa per joukkue ja kolme parasta lasketaan aikaan. Yhden juoksijoista on edustettava sitä sarjaa, johon joukkue osallistuu eli käytännössä nuorimman sarjaan. muista myös joukkueen osallistumisen varmistus ilmoittautumispaikalla! kisasta on FB-sivu https://www.facebook.com/events/2038780593021204??ti=ia nettisivut: http://kempelemaraton.net/kempelezmaraton/info/ Ilmoittautumalla vielä toukokuun aikana osallistuu läskipyörän arvontaan paitsi kuun vaihtuessa myös heinäkuun lopussa arvottavan toisen pyöran arvontaan. Tapahtumassa on matkoja maratonin lisäksi 1/2-maraton, 10km, ja kuntobaana 6 km. Lapsille myös oma minimaraton! Tapahtuman kisakeskuksena on Kauppakeskus Zeppelin Kempeleessä nelostien varrella. Lisätietoja kysyttäessä info-sivuilla mainituilta. http://kempelemaraton.net/kempelezmaraton/SAUL SM-maraton 2018/
 10. Kaleva: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/pohjantiella-kiertotie-siirtyy-uudelle-siltapuoliskolle-hintantie-suljetaan-viikonlopuksi/794449/ Eli tuo Hintantie on just se missä siltatyömaa on. Liikenne katkaistaan koko tieltä juoksun jälkeen, siis tuon sillan kohdalta... Kyllä siitä hyvä on mennä läpi!
 11. Edellyttää maaliin pääsyä 😉
 12. Kyllä helteellä pystyy juoksemaan siinä missä 20 asteessakin, mutta ehkä vartti-kaksi hitaammin. Terveetkin joutuu luopumaan ennätyshaaveista.
 13. tatteus

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Lähtö lähestyy. Lennän Hesoihin puolen päivän nurkilla ja laivalla loppumatka. Oma lähtöryhmäni on D, jossa pitää koettaa raahautua eka kymppi massan mukana, sen jälkeen jos alkais juosta omaa vauhtia joka on toivottavasti kovempaa kuin tuo alkuvauhti. Tämä on mulle turistimatka, mutta kyllä siinä lapun kiinnityksen jälkeen ajatukset mukavuusalueella juoksemisesta karisevat.... Osanottajatiedotteessa tuolla nettisivuilla on tällä hetkellä pikku virhe josta laitoin jo postia josko korjaisivat.
 14. Toinen perinteinen BaanaRun Kempeleen Baanalla 12.5.2018. Kisakeskus on uimahalli Zimmarissa. Matkat 2 km ja 5 km. Osanottomaksu 15 eur aikuisilta ja 10 euroa nuorilta 17 ikävuoteen asti. Maksuun kuuluu Zimmarin käyttö eli uikkarit mukaan! 5 km on virallisesti mitattu ja on ennätyskelpoinen. Lähtö 2 kilometrille on kello 12 ja 5 kilsalle kello 12:15. http://kempelemaraton.net/baanarun/info/ Liitteessä kisainfoa. Kartassa oleva reittikuva on GarminConnectista. BAANARUN KISAINFO KARTALLA.pdf
 15. tatteus

  Lätkäliiga 2017-2018

  Aivan arvaas muuten kenen aito pelipaita minulla on fanipaitana.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy