Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tatteus

Jäsenet
 • Content count

  655
 • Liittyi

 • Last visited

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20
 1. Onhan tuo käyny mielessä....
 2. Diabeetikon tankkaus

  Pistä kyselyä vaikkapa Ravitsemus ja painonhallinta-ketjuun, sieltä voi löytyä jopa vastauksiakin.
 3. Kempele Z-Maraton 5.8.2017

  Elokuun neljäs eli 4.8.2018. Tuon päivämäärän voipi laittaa ylös. Tänä vuonna keli ei kyllä ollut mitenkään kuuma, päin vastoin. Liikenteenohauksessa olleena päällä piti olla kaksi kerrosta pitkähihaisia eikä siltikään meinannut tareta. Tuuli teki tässä osansa... Mittarissa tais olla 16 -18 astetta. Toki joskus on juostu 23 asteen lukemissakin.
 4. Kempele Z-Maraton 5.8.2017

  Nyt on kisa takana. Tulokset löytyy klubin sivuilta http://kempelemaraton.net/kempelezmaraton/tulokset/2017/ Vuoden päästä juostaakin SAULin SM-mitaleista Kempeleessä. Pistäkäähän kalenteriin.
 5. Kempele Z-Maraton 5.8.2017

  Ennakkoilmoittautuminen päättyy tänään. Kaikkien ennakkoilmoittautuneitten kesken arvotaan Fatbike. Nimilista arvontaan osallistujista löytyy nettisivuilta livenä. Muutama liikuntasetelillä ilmoittautujan nimi ei näy, koska setelit tulee postittaa ja nimet näkyy julkisella sivulla vasta kun setelit ovat saapuneet perille. He ovat kuitenkin arvonnassa mukana! reitti on maalattu sinisellä maalilla asvalttiin, joten eksymisen vaaraa ei pitäisi olla. Kempeleen uusi baana on jätetty maalaamatta, mutta joka näkee sinisen maalin, näkee kyllä baanankin. On se Kempeleen kunta tehnyt mukavan kulkutien keskustasta Zeppeliniin!
 6. Kempele Z-Maraton 5.8.2017

  Kempeleessä juostaan taas 5. elokuuta 2017. Matkoina maraton, puolikas ja 10 km, kaikki matkat tarkistusmitattuja. Kisakanslia (Zeppelin) avataan kello 8.00, mutta myös edellisenä iltana voi numerolaput noutaa. Lisätietoja oheisesta linkistä. Maratonin lähtö on kello 10.00, puolikas kello 12.00 ja 10 km kello 10.10. Ohjelmassa on myös lasten minimaraton, jolle on vuosittain osallistunut satoja lapsia. Lasten juoksut ovat luonnollisesti ilmaisia ja kaikki saavat pienen palkinnon juoksun jälkeen. Vuonna 2018 tässä tapahtumassa järjestetään SAUL:n maratonin SM-kilpailut, joten nyt on mahdollisuus käydä tutkaamassa reitti etukäteen. http://kempelemaraton.net/kempelezmaraton/ Maratonin reitti juostaan kahtena 21,1 km kierroksena, joten tutustumisen voi aloittaa kiertämällä puolikas harjoituslenkkinä milloin vaan tai sitten elokuussa! Reittikartta ladataan nettisivuille heti kun se on mitattu. Reitti muuttuu maalialueella jonkin verran Zimmarin ymärillä tehtyjen rakennustöiden takia.
 7. Garmin vívoactive® HR

  Moi, Jos on uusi Garmin hankinnassa niin kumpikohan kannattaa ostaa, Vivoactive HR vaiko 235? Vivo näkyy tulleen Suomalaisiin kauppoihin.
 8. Spartathlon 2015

  En ole aiemmin hirveästi nähnyt kuvia tästä kisasta, mutta nettikuva kyllä kertoo riittävästi reitin kovuudesta. Ei ihme, että niin moni joutuu keskeyttämään matkanteon, varsinkin kun lämpötila on 28 asteen tietämissä. CP28:lta en näe tuloksia kello 18.17 jälkeen. Miksiköhän?
 9. Spartathlon 2015

  CP35: Janne jatkoi matkaansa hyvävoimaisen näköisenä! Live-kuva toimii...
 10. Juossut olen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Kreikassa ja USA:ssa. Vaatimaton lista. Maratoneja kolmessa maassa, Suomessa, Ruotsissa (2 kpl Tukholma) ja Ranskassa (Lyon wmac2015).
 11. Kisa on nyt kisattu. Sää oli alun sateen jälkeen kirjaimellisesti loistava. Sadekin tuntui vain virkistävältä, lyhytkestoinen sade noin 20 asteen lämpötilassa... Kiitokset ýli 900:lle kilpailijalle, mukanaolleille kannustusjokuoille ja kaikille järjestelyihin osallistuneille. Ensi vuonna uudestaan!
 12. Jänispalvelua ei ole, FACEBOOK-sivulla voit tiedustella mahdollisia samaa vauhtia suunnittelevia. https://www.facebook.com/events/519022734903112/
 13. Ennekkoilmoittautuminen on nyt päättynyt. Ilmoittautumisten perusteella kisaan on tulossa ennätysoasanotto. Numerolappujen jako ja jälki-ilmoittautuminen alkaa perjantaina 7. elokuuta.
 14. Kalevan kisat 2015 Pori

  Kalevalaisella kympillä oli muutama juoksija, joka kiinnitti huomioni: Jouko Mahlamäki, 50 vuotta, kunniakas osanotto kisaan!!! Henri Ansio: Pyhän Olavin Maratonilla 19.7, viikko siitä Nuts-Pallas 55 km ja nyt kympillä PB. Ikiliikkujia todella!
 15. Reitin katselmus on suoritettu. Yksi kohta päällystettävä, kunta on lupautunut hoitamaan homman, että kelaajatkin pääsevät reitin läpi ilman sepelillä ajelua.
×