Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Umpimähkä

Jäsenet
 • Content count

  3 849
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Umpimähkä last won the day on June 8

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

688 Excellent

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

1 567 profile views
 1. Umpimähkä

  23.06. juhannuspäivä

  10 km polkuja pitkin. Helppoa metsänpohjaa ja hiekkateitä.
 2. Umpimähkä

  22.6. Juhannusaatto

  Aamulla 8 km polkuja pitkin, välillä piti pitää jopa muutama tauko, kun vettä tuli kaatamalla, eikä eteensä nähnyt. Oikein ihana juhannussää! Merivesi oli 16-asteista ja tuntui lenkin jälkeen lämpimältä. Sellaista se ihmisen elo on, lämmintä ja kylmää, kosteaa ja kuivaa. Oikein hyvää juhannusta kaikille!
 3. Umpimähkä

  Ke 20.6.

  Kiitos @riopentti juuri näin on päässyt käymään 😄
 4. Umpimähkä

  Ke 20.6.

  Tänkjuu @Numerolapun paiskaaja Nuoriahan tässä vasta ollaan 😄 Sen kunniaksi 7 km polkuja pitkin, jalat ihan poikki, pari päivää pitkiä ja uuvuttavia työpäiviä. Hyttysiä ja todella verenhimoisia hyttysiä paljon liikkeellä. Ainakin linnullla sapuskaa. Jostain Ylen nettisivuilta taisinkin lukea otsikon, että hyttysille pitää antaa ruokarauha! Ettäs tiedätte!
 5. Umpimähkä

  Järveen!

  Uimapoijuun en ole testannut, olen laittanut uimalakin alle. Hiukan pitää harjoitella ja myös tarkistaa oikea paikka, mutta kätevä kun sen oppii.
 6. Umpimähkä

  Su 17.6.

  Kiitos @firestarter wautsiwau! Helteiset terveisset Turust! Yritin olla varhainen lintu, kun lähdin klo 08:30 lenkille, mutta hiki tuli. 16 km:n pitkis. Merivesi 18-asteista, tuntui kylmältä. 😄
 7. Umpimähkä

  Järveen!

  Avoveden merenkäyntiin tottuu aika pian, ei kannata huolestua. Viileä vesi korvassa ainakin itselläni aiheuttaa aina alkukesällä ikävän tunteen ja jopa huimausta, mutta siihenkin tottuu @MikkoVe , toki jotkut tunkee korviinsa jotain tai vetää uimalakkia syvemmälle
 8. Umpimähkä

  La 16.6

  Aamulla 10 km:n PK-lenkki metsän viileydessä. Merivesi lämpenee taas vauhdilla, nyt jo 17-asteista ja pieni uimatuokio lenkin päätteeksi.
 9. Umpimähkä

  Lahti-Hollola Jukola 2018

  Kauhea trombi iski ja kartat leijuvat ilmassa
 10. Umpimähkä

  Lahti-Hollola Jukola 2018

  Onpas hieno lähtö. Upeat maisemat ja keli. Ihan tässä herkistyy ☺️
 11. Umpimähkä

  Mitä tänään syötäisiin

  Vapaapäivän herkku: itsetehty pesto pastan joukossa.
 12. Umpimähkä

  Pe 15.06.

  Aamulenkki 6 km polkuja ja päälle 30 min lihaskuntotreeni ja meressä pulikointia, kylmää vettä, teki hyvää. Ihanaa aloittaa pitkä viikonloppu tämmöttes. Hyvää viikonloppua kaikille!
 13. Umpimähkä

  Ke 13.6

  Oikein ihaltavan näköinen kyykky tuossa kuvassa @nyba
 14. Umpimähkä

  Ke 13.6

  8 km:n kevyt iltalenkki, vai pitäisikö sanoa päivälenkki, kun nykyään viiden uutisissakin sanotaan: Päivää. Upea kesäsää vaan jatkuu ja jatkuu. Hämmästyttävän alkukesän vihreää vielä, vaikka kunnon sadekuuro saatu viimeksi huhtikuun loppupuolella ja kerran pikkuruinen toukokuun puolessa välissä.
 15. Umpimähkä

  Suunnistus-/ polkujuoksukengät

  Onpa @JH1 heikkoa tavaraa nykyään. Itselläni käytössä melkein tasan 9 vuotta sitten hankkimani Sarva Suprat ja käyttänyt läpi vuoden, kun on ollut niin hyvä malli, muutaman vuoden olivat tuossa kokonaan poissa käytössä, mutta nyt taas mukana kuvioissa ja ovat siis kuin uudet.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy