Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rjr

Jäsenet
 • Content count

  1 400
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

266 Excellent

Converted

 • 10km
  44:07 (Aktia 2013)
 • Puolimaraton
  1:36:55 (hcr 2016)
 • Maraton
  3:38:47 (hsm 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voisiko pyytää, että ette käyttäisi sitä kaksikirjaimista lyhennettä Camillasta. Aiheuttaa oksennusreaktion.
 2. Tämä on varmaan joku helppo, mutta kerro, mikä tuo "VV-lenkki" on. Yritän aina arvailla, mutta en keksi, mistä se tulee. Joku veto se varmaan on, mutta "VuoroVeto", "VuodenVeto", "VauhtiVeto", "VetoVoima", "V****Veto", …?
 3. Mikä tässä Richardssonilla on ongelmana, minä en näe. Tyylikäs juoksija, joka on selvästi taas tänä vuonna ottanut askeleen eteenpäin. Kirivaihdetta ei löydy, joten pidemmät matkat varmaankin olisivat hänelle paremmat, mutta nuoren juoksijan kannattanee juosta vielä lyhyempiä, jopa tonnivitosia suosittelisin. Esteet pysynevät ohjelmassa ainakin niin kauan kuin Jukka on valmentajana, eikä estetekniikka ei ole mitenkään huonoimmasta päästä. Ja kuten joku Guest aiemmin mainitsi, niin ihan toivottomilla esteiden ylityksillä on pärjätty ihan huipulle asti.
 4. Ensimmäiseen kohtaan eli Pääkaupunkijuoksuun voi sanoa, että kaupunkijuoksu puistometsässä ei ole kaupunkijuoksu. Muuten varmaan ihan miellyttävä tapahtuma. Toiseen pitää huomauttaa, että laivalla Saksaan kestää muistaakseni 1,5 vrk. Voi tietysti lähteä viikon turistireissulle tuolla tavalla, mutta ehkä kaupunkimaratonin pitäisi olla jotain muuta. Täältä Hämeestä junalla Helsinkiin ja takaisin on minusta sopiva reissu tuollaiseen. Lisätään vielä edelliseen se, että Pääkaupunkijuoksussa näyttää olleen viime vuonna 344 maaliin päässyttä puolikkaan juoksijaa. Jos tuonne tulee edes 5000 juoksijaa, niin mihin ne mahtuvat keskuspuistossa?
 5. Tokihan se runsas harjoittelu ja kovat tehot auttavat, jos vaan paikat kestävät.
 6. On ekologisesti täysin kestämätöntä lennellä huvikseen ympäriinsä. Olisi siis hyvä, että myös meillä Suomessa olisi maraton-tapahtuma, jossa on paljon osallistujia, hyvä reitti, toimivat järjestelyt ja fiksuja autoilijoita. Viimeistä lukuunottamatta kaiken pitäisi olla toteutettavissa.
 7. Millä mittarilla Vainio menee esimerkiksi Lasse Virenin ohi?
 8. rjr

  10 000m..

  Ei ehkä tarvitsisi jokaista kirjoitusta sillä epolla koristaa.
 9. Ehkä me sitten hyväksymme kolmentonninesteet kestävyyslajiksi ihan esteiden ja Jukan takia. Ettei ketään harmita.
 10. Ei sitä cooperia ole vahingossa vedetty 12 minuuttiin. Vasta sitä pidempikestoiset ovat kestävyysjuoksuja. mot.
 11. rjr

  aulanko 10

  Tässä stravasta revästy profiili, toivottavasti näkyy. Ei ihan tasainen ...
 12. rjr

  lenkkarit kestävyysjuoksuun

  Ja minä tulen yhtyeeseen mukaan sillä, että tuskin ne toisen jalassa olevat kengät kauheasti auttavat. Pitää löytää itselle sopivat. Ja useampia, kuten solisti @hatapa jo sanoikin.
 13. Loppuiko sinulla tila kesken otsikossa, vai miksi sieltä puuttuu se johdonmukainen "mara 3 h"?
 14. 7 päivää (SiRFInstantFix), tosin esimerkiksi polar v800 -käyttöohje lupaa vain "ennustaa satelliittien sijainnit tarkasti jopa kolmen päivän ajalta", joten en tiedä, onko tuossa jotain epätarkkuutta ajan kuluessa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy