Jump to content
Juoksufoorumi.fi


joukor

Jäsenet
 • Content count

  4 167
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  6

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Täällä

Recent Profile Visitors

1 689 profile views
 1. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Matka on kyllä niin pitkä, että yksin ei millään jaksa. Juna tulee ja ajaa yli.
 2. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Olishan se komiaa, jos Niskanen Suomelle sen kullan tois. Matkalla on muutama sitkeä ”kanto” Cologna, Sundby, Harvey, Poltonanin. Joku noista viidestä sen kullan nappaa kuleksimasta. Harvey voi myös olla kova luu.
 3. Olut on kyllä oivallinen neste ja tekee mielen virkeäksi, ja terveysvaikutuksensakin ovat oikeasti olemassa. Saunan jälkeen I olut aina rentouttaa. Lisätietoa jk. Faijalla oli aikoinaan virtsakiviä, lääkäri suositteli ensiavuksi olutta :) lääkkeeksi.
 4. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Kova ukko. Otti kärjen kiinni ! Jäljellä 1,5 km. Ei vaan riittänyt enää paukut lopussa. ( 6.) Saksalaiset kolmoisvoittoon
 5. Ti 20.2.

  Matolla n. tunti. / 7*800 m vedot ja verrat kaupan päälle. Loppuhuipennus lihaskuntoa rapistuvan kropan hoitamiseksi. En sitten ihan viitsinyt ulos mennä ( pts. lumitöihin. )
 6. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Suosion määrä takaa rahallisen tuoton, mutta oikeutuksesta en tiedä. Ainakin KOK saa hyvän katteen toiminnalleen ja haluaa lienee pitää myös nykymallista kiinni. Totta, Vancouverissa painotettiin oikeasti myös ympäristöarvoihin, ja taisipa niille rakennuksillekin olla hyötykäyttöä kisojen jälkeen, jos nyt oikein muistan. Torinosta en kyllä osaa suoralta kädeltä sanoa mitään. Mutta rumaa on jälki kuitenkin monessa entisessä kisapaikassa, voisi sanoa kisojen hautausmaalla :-)
 7. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Noin se periaaatteessa on, ja voidaan tosiaan hyvällä syyllä kysyä. Onko aika ajanut nykymuotoisten Olympialaisten ohi ? Lajien ja kilpailijoiden määrän muutos on tehnyt Olympialaisista jotain ihan muuta kuin on ollut aluan alkaen tarkoitus. 1924 oli 256 urheilijaa, 9 lajia ja 16 kilpailua. 2018 on 2788 urheilijaa, 15 lajia ja 98 kilpailua. On toki hyvä, kun suosio kasvaa, mutta tähän on tultu: - Puuduttavaa - Kallista Olympialaiset potevat mammuttitautia ? https://fi.wikipedia.org/wiki/Talviolympialaiset
 8. Garmin fenix 3

  Moro Mikä sykevyö ? Laitatko yv n kiitos! Jatketaan keskustelua. joukoreÄTmsn.com
 9. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Joo. Näin kyllä oli aikoinaan. Samassa paikassa järjestäminen ajaa vaan maat eriarvoiseen asemaan, kaikilla mailla kun ei ole mahdollisuutta järjestää kaikkia lajeja. Ei ole valmiita paikkoja, eikä vuoristoa. Enkä vaan oikein jaksa innostua tuosta kerskakulutuksesta, jostain olisi kyllä syytä tinkiä, jollain tavalla. Brasilia 2016
 10. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Kisoja olen puolella silmällä seuraillut Eurosportin saksankielisen jakelun kautta ja kuva kisa-alueesta on jotenkin muodostunut. Hienot kisat ja kisapaikka, eipä siinä mitään. Eipä tullut muuten Suomelle luistelusta mitallia. Jossain kolumnissa kommentoitiin kisojen taloudesta ja mahdollisista voittajista ja häviäjistä. Kustannukset ja mm ssa noiden tilojen jälkikäyttö kyllä tosiaan hieman hämmentää. Noista hienoista rakennuksista lienee osa puretaan, kun ei ole käyttöä ? Sotshin kisat maksoivat kai yli 50 mrd. (Vrt. Suomen bujetti ). Nyt Sotshin kisa-alueella on kovin hiljaista. Olympialaisten kulut ovat aina miljardeissa. Siis aivan käsittämättömät. Jatkossa ’ citius, altius, fortius ’ tuo varmasti mukanaan entistä hienompien puitteiden järjestämispaineen. Vaan, mitäs jos.. KOK jakaisikin kisat lajiperusteisesti eri hakijoiden välillä. Ts. Vaikkapa luistelu ja muut jäälajit omana ryhmänään, hiihtolajit omanaan, alppilajit ( laskettelu ) omanaan. Kelkkailu jne.. Etuinahan olisi kustannusten merkittävä laskeminen. Alueellisen kapasiteetin riittäminen ja olemassaolevien tilojen hyödyntäminen. Kärsisikö Olympialaisten aate tästä ? Tuskin, koska digiaikana on mahdollista välittää kuvaa maailmanlaajuisesti reaaliaikaisesti. Näin koko spektaakkeli saisi samalla erilaista ulottuvuutta. Lisäksi ne mahdolliset voitot ja myös sijoittamisen riskit jakaantuisivat tasaisemmin, eikä turhaa ympäristön kuormitusta entisestään lisättäisi.
 11. Kyllä ymmärsin jutun aivan oikein ja nuo hiihtämällä tehdyt pehmeäreunaiset ladut ovat oikeinkin tuttuja lapsuudesta. Ristiriitatilanteen välttäminen on se ykkösjuttu ja btw. kyllä se konelatukin paskaksi menee kun tarpeeksi väkeä liikkuu. Off topic. Pihkala oli tosiaan aikansa urheilun vaikuttaja ja suurmies, ja saavutuksensa mm ssa Suomen urheilun saralla kiistattomat. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/25/tahko-pihkala-legenda-jo-elaessaan
 12. Tehtiin ladut sitten vaikka käsin hiomalla, niin kävelijät kulkekoot omilla poluillaan. Se lienee selvintä ja näin vältetään turhat ’eipäs-juupas’ kinat. Eikä se latujen välissä juokseminen ole muuten syntiä. Sinnehän kyllä mahtuu. Pihkalan, enkä muidenkaan aikalaisensa poliittisiin suuntauksiin viitsisi ottaa asian yhteydessä mitään asiaan kuulumatonta kantaa. Politiikalla on oma paikkansa, mutta ehkä ei laduilla tallustelussa. 😄
 13. Tahko Pihkala (?)joskus sanoi suuren viisauden : `Kaksi syntiä, joita ei saa tehdä. Saunassa piereminen ja ladulla kävely.` Olen molemmista synneistä samaa mieltä. Toisaalta, ilmeistä ja jatkuvaa sekavuutta kävely- ja hiihtoreittien osalta helpottaa, jos latuosuus ja kävelyalue erotetaan selvilä merkeillä, kun ei nykyihminen näitä vanhoja tapoja kuitenkaan muista.
 14. Su 18.2.

  Päivä autossa. Illalla kuuden jälkeen, nälkäisenä 25;75 km.( aika hölmö ) Lumisadetta, pöperöä ja paluumatkalla muikea vastatuuli. Meinasin heittää pyyhkeen kehiin, kun jaksa loppui ja v-tus kasvoi. Sanoin kropalle, että lopeta heti narina, niin saat himassa ruokaa ja kuuman suihkun. Sokerina pohjalla. Kuva-arvoitus missä kissa ?
 15. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Viiteen kilometriin asti jaksoi hyvin, mutta kolmessa kilometrissä ero on venähtänyt jo yli 40 s. // 8,2 km takana. No, kaikkensa varmasti laittaa peliin.
×