Jump to content
Juoksufoorumi.fi

joukor

Jäsenet
 • Content Count

  4 503
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  13

joukor last won the day on June 29

joukor had the most liked content!

Community Reputation

1 555 Excellent

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Täällä

Recent Profile Visitors

2 059 profile views
 1. Nuori mimmi ja ihan vapaaehtoisesti todella kovien haasteiden edessä. Respect ! Henkinen tuki ja hyvä noste ovat nyt ihan ykkösasia, kuten kaikessa ohjaamis, koulutus ja valmennustoiminnassa tuppaa olemaan. Kaikenmaailman arvostelu ja viittaaminen epäolennaisuuksiin rapauttaa motivaatiota ja vituttaa. On nimittäin vähintään todennäköistä, että näitä ’ ammattilaisten ’ fiksuja näkemyksiä lukee myös se urheilija itse.
 2. joukor

  Sienestäminen ja metsän herkut

  Kävin illan suussa, ennen myrskyä, napsimassa mustavahakkaita vajaan korillisen. Onhan tuo kyllä kertakaikkiaan piilossa suojaväreineen ja lisäksi pirun matoinen jo snadina, mutta hyvänmakuinen. Kts. Kuva. Toinen mielenkiintoinen myöhäissyksyn sieni on myös noussut. Keltavalmuska. Tätä pidettiin jossain välissä myrkyllisenä, mutta kuitenkin ao. sieni on ok. Niinisalon kankailla Keltavalmuskaa on ollut taannoin erittäin runsaasti ja on varmaan edelleenkin. Kannattaa käydä siellä katsomassa ! Tietoa Keltavalmuskasta
 3. joukor

  Sienestäminen ja metsän herkut

  ”Parasta ei ole hunaja, vaan hetki ennen hunajaa.” Sanoi Nalle Puh
 4. joukor

  Sankariainesta

  Onnea vaan koko porukalle matkaan 👍.
 5. joukor

  Tunnottomat jalat

  Verenkiertohäiriö Kilpirauhasen toiminnassa jotain vikaa Oireita mahdolisesti jostain muusta, puutuminenhan on lienee seuraus verenkiertohäiriöistä, ja hermot sitten regaoivat tähän. Saattaa myös sattua pahasti, jos tunnottomat jalat kolhii. Kävisin kyllä lääkärin juttusilla.
 6. joukor

  Plogging

  Nikotiiniriippuvuus on paska juttu, se muuttaa nopeasti aivojen toimintaa ja on koukuttavuudeltaan verrattavissa heroiiniriippuvuuteen. Nikotiiniriippuvuutta verrataan ( luokiteltu ? ) sairauteen, jota myös lääkityksellä ja terapialla hoidetaan. http://www.ebm-guidelines.com/dtk/hpt/avaa?p_artikkeli=nix00254 Metwursti ja brenkkukin tappavat, muta rööki on kyllä lajinsa ylivoimainen ykkönen. No, ei täältä hengissä lähde kukaan. Yhtä toki epäillään, huhujen lisäksi vissejä näyttöjä ei kuitenkaan ole. Noista roskista muuten, en vaan jaksanut kuvata. Ketutti niin. Thaimaalaset kantarellien poimijat olivat aiheuttaneet melkoisen sotkun. Valmisruokapakkaukset, muovipussit, paperit jne oli levällään leiripaikalla. 20 poimijan roskamäärä oli aikamoinen. Lisäksi sotkua oli tehty myös poimimalla sienet ns. juurineen repimällä. Se kun on muka hiukan nopeampaa poimintavaiheessa. .. ei muuten tarvi ensi vuonna tuosta paikasta kenenkään kantarelleja etsiä.
 7. Rannemittaukseenkaan ei voi täysin varauksetta luottaa. Rannekkeen kiristäminen ja ilmeisesti myös ihon kosteus vaikuttavat tulokseen. Kylmästä puhumattakaan. Sunnuntain lenkillä huomasin, että FR 735 mielestä sykkeeni oli paikoin 80. Niin hyvässä kunnossa en kuitenkaan ole. Samaa perusteetonta sykkeen vaihtelua esiintyi myös aikaisemmassakin mittarissa.
 8. joukor

  Plogging

  Niinpä..” Harmiton ”natsa on lisäksi erittäin haitallinen, ja maailman yleisin roska. Vimpin maatuminenkin kestää vuosia. https://www.ksml.fi/kotimaa/Ajattele-Tällainen-myrkkypommi-on-yksi-tupakantumppi/205998 Röökaajat sinänsä ovat tosi kovassa koukussa, mutta se taas on toinen tarina. Polttelin minäkin aikoinaan, yli 30 vuotta, piippua, spadduja ja siggejä. Vieläkin tekee välillä mieli.
 9. Veikkaan, että tavan pulliaislle, kuten esim. allekirjoittanut, ei ole oikeasti mitään merkitystä näillä hienoilla ominaisuuksilla käytännössä. Noiden Garminin vehkeiden kanssa leikkinyt jo vuosia. Kunto ja vauhti on sitä mitä on. Mittari on kuitenkin enemmänkin jonkinlainen lelu. Toisaalta, on siihen tullut jonkinlainen riippuvuussuhde. Joka tapauksessa halpaa hupia vrt. esim. Moottoripyöräilyyn. Polarin uutuuksista sen verran, että mielestäni Polarin markkinoille tekemä lanseeraus on lähellä markkinoiden kyllästymispistettä. Ominaisuudet ja edut käyttäjille alkavat jo olemaan kaikilla valmistajilla lähes tapissaan. Ellei sitten kohta kelloon vielä tule pesukonetta, perseenpäristintä ja levysoitinta. Tai ns. urheilukellojen valmistajat laajentavat tuotantoaan entisestään uusille alueille, lajikohtaisilla tuotteilla. Markkinat kuitenkin muuttuvat koko ajan rajusti, ja on mielenkiintoista nähdä, kuinka nopeasti ns. Älykellojen tarjonta romauttaa näiden specifisten lajikohtaisten urheilukellojen hinnat. Kalliiden merkkituotteiden rinnalle tulee Kiinasta ( yllätys .. ) runsaasti halpamerkkejä AliBaban ja Wishin kautta. Hinnat ei päätä huimaa. Toki, nuo ovat vielä osittain kömpelöitä käyttöliittymiltään, mutta itse tekniikka koostuu hyvin todennäköisesti ihan samoista komponenteista ja loppu onkin sitten markkinointia, koodaamista, kopiointia tai vaikkapa Androidin käyttiksen hyödyntämistä.
 10. joukor

  Sienestäminen ja metsän herkut

  Puolukat nyt näillä leveyksillä parhaimmillaan. Ei ne kalliita olleet torillakaan, (n. 20 € ämpäri ) mutta se ei oo sama juttu, kuin itse poimitut. 2 h metsässä ja 4 kg.
 11. Berliinissä tehtiin myös ME tulos. Eliud Kipchoge juoksi ME : n 2.01.39. jahhas, tuopa olikin jo tuola aiemmin mainittu.
 12. joukor

  Liikenneraivo pyöräteillä

  Lähtee muuten vaikut korvista ja tie aukeaa... https://www.thehornit.com/the-hornit-db140-new
 13. joukor

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Jokusen kerran P- Amerikassa käyneenä voin alleviivata tuon edellisen. Isot liikekeskukset ovat oikeasti isoja, ja niihin ei kävelemällä välttämättä edes pääse. jalkakäytäviä kun ei joka paikassa ole ! Vastaavasti, jos liikut jalkasin ison tien varressa, niin saat kyllä torvensoittoa jne. kyseenalaista huomioita. Omakohtaisesti opin kerralla, ja keskityin juoksemiseen hotellin lähistöllä ja kuntosalin matolla.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy