Jump to content
Juoksufoorumi.fi

PaHa

Jäsenet
 • Content Count

  46
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Korvessa
 • Interests
  Polku- ja ultrajuoksu, suunnistus, koripallo.

Converted

 • Coopperi
  3210 (1995)
 • 10km
  38? (1994)
 • Maraton
  4.27? (2018 Kokkola Ultran 6h:n mukana)
 • Tavoite
  Vuonna 2019 6h:ssa 60km.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miksiköhän esim. YLE ei uutisoi näistä(kään) kisoista mitään?
 2. Jostain syystä nuo "livetulokset" kertovat vain maaliin päässeiden osalta "livetuloksen". Kaukolan Tommi ilmeisesti voitti. Hyvä Tommi! Itsellä jäi homma välistä, mutta voihan tässä jännittää vaimon etenemistä 57km kisassa ☺️
 3. Tässä linkki tuloksiin ym: http://www.outdoorweekend.fi/content/fi/1/20002/VuokattiTrailChallenge.html
 4. Inoveita on kolmet (Roclite 280, oikeastaan jo entiset; Race Ultra, vähän heikohkot; Arctir Talon 275, ”talvikengät”, käyttänyt myös suunnistaessa.) Roclite 305 saapuvat kohta postista ☺️. NB 890v6. Muitakin malleja on ollut.
 5. New Balance tielle. Inovit polulle. Siis ainakin mulle 😉
 6. PaHa

  Suomi-Ruotsi maaottelu 31/8-1/9.

  Niin... Valitettavasti tuo ruotsalaistoimittaja on oikeassa; ainakin osittain. Raitasen suoritus oli upea ja esim. Huntington hyppäsi hienosti, mutta muuten ei oikein kulje. Mielestäni tapahtuma on ainutlaatuinen ja upea (kuten myös ruots. toimittaja sanoi). Suomen taso on tällä hetkellä tämä. Pomo Kemppainen totesi eilen haastattelussa, että porukkaa ei oikein löydy joukkuelajien viedessä lapset ja nuoret. Tämä on totta, mutta niin se taitaa olla naapurimaissakin. Mutta samaa mieltä olen siitä, että tapahtuma on säilytettävä!
 7. PaHa

  Inov-8

  Hei Onneksi en sitten niitä löytänyt. Tilasinkin jo Roclite 305 parin. 280 oli aikanaan hyvä jalkaan ja varvastilaa riittävästi meikäläisen kummallisen malliseen jalkaan. Maahantuoja kyllä vaihtuu Inovilla; se on ihan totta. Niitä g260 haaveilen, mutta on aika suolainen hinta. Varuste.netistä niitä saa.
 8. PaHa

  Inov-8

  Mistähän saisi Terra claw 250 kenkiä? Kokoa UK11.
 9. Itse jätin viime talvena juoksemisen lähes kokonaan. Viikon LSD:t meni hiihtäen. Lisäksi kuntosalia ja koripalloa. Toukokuussa juoksin Kokkola Ultran 6h onnistuneesti ja heinäkuussa Ylläksellä Hettaan hengissä. Eli juoksua melko vähän treeniksi. Noin kaksi ja puoli vuotta olen muka ultraillut 😉
 10. Mielestäni riippuu paljon muustakin kuin juoksuharjoittelusta. Myös siitä paljonko aiempaa urheilutaustaa. Tavoite myös ratkaisee: onko tarkoitus suoritus maaliin elävänä vai onko aikatavoitekin?
 11. Mainitsitko kuinka monta lenkkiä juokset viikossa? Sillä voi olla vaikutusta asiaan. Myös jo mainituilla kengillä, juoksualustalla, ajankohdalla, muulla elämäntilanteella yms. Mulla tuntuu ainakin jalat raskailta, jos muutenkin on ”raskasta”.
 12. Ja silloin entisaikaan oli myös pakko sietää asioita, joita nykyisin harvan tarvitsee sietää. Psyyke ei ehkä hajonnut puristuksessa heti, mutta sodan jäljet oli (ja on) kauheat. Ukkini ei esim. juuri koskaan halunnut puhua sodasta. Kommentoi lähtöäni Laskuvarjojääk.kouluun mm: ”Mitä sinä sinne itteäs tapattamaan.” No, cooperissa siellä ainakin kulki...
 13. PaHa

  Inov-8

  Sieltä itsekin niitä tiirailin. Hinta on vaan aika suolainen; ainakin vielä. Täältä puolesta välin Suomea on myös hieman hankala käydä sovittamassa. Mulla on kolmet inovit kotona, mutta niidenkin välillä on koossa eroja, joten en uskalla ilman sovittamista tilata.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy