Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Syncromies

Jäsenet
 • Content count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Kajaani

Recent Profile Visitors

120 profile views
 1. Syncromies

  Alelaari

  Intersportissa huikeita alennuksia kengistä ja vaatteista.
 2. Se tuli vielä mieleen, kun parikymppisenä juoksin tuetuilla asicseilla niin huonompi jalka supinoi voimakkaasti. Ja se oli selvästi kengän vika. Muilla kengillä ei ole sellaista tapahtunut. Oli kova homma saada taas askellus normaaliksi.
 3. Kyllä juoksen. Omien kokemusten perusteella jalat vahvistuneet paljon neutraaleilla kengillä juoksusta. Aluksi oli aika suurella vaimennuksella ja nyt vähemmän vaimennusta. Itsellä vain toisessa jalassa ylipronaatiota.
 4. Syncromies

  M20 kunnon kanssa ongelmia

  Jos saa vielä sen verran lisätä ylläolevaan, niin ota sauvat mukaan. Tuo mukavan lisän kävelyyn.
 5. Pk n.90% harjoittelusta ja vk n.10% harjoittelusta.
 6. Syncromies

  Kengät Karhunkierrokselle

  Ne kummat on lähempänä edellisiä kenkiä, varsinkin dropin suhteen. Jotta jalat ei turhaan kipeytyisi muuttuneen dropin vuoksi. Toukokuu tulee kuitenkin äkkiä.
 7. Syncromies

  Talvijuoksukengät leveähköllä lestillä

  Mulla on nuo new balancen 880 vedenpitävinä ja voin suositella.
 8. Syncromies

  Langattomat kuulokkeet juoksuun

  Jabra coach on ollut toimiva. Useammat korva sovitteet ja tutit. Saa kyllä sopimaan korvaan kuin korvaa. Hyvä bt yhteys. Jos jotain huonoa niin ei ole kovin basso rikas.
 9. Syncromies

  Sykkeen mittaaminen ranteesta

  Ei niin. Meinasi mennä vaan lenkki pilalle, kun näytti niin korkeaa sykettä. Vaikka vauhti oli hidas ja tuntui normaalille.
 10. Syncromies

  Sykkeen mittaaminen ranteesta

  Olen. Vyön yhdistys oli pois päältä. Jos yhdistys olisi ollut päällä, niin siinä tapauksessa se olisi yhdistänyt automaattisesti. Vaimo käyttää samaa vyötä, niin tulee yhdistys laitettua pois päältä. Edit. Nyt kun rupesin tarkemmin miettimään, niin kenkiä sitoessani sykettä ei löytynyt. Mutta korjasin vähän kellon asentoa ranteessa, niin syke taas löytyi. Sillon en niin ajatellut koko asiaa.
 11. Syncromies

  Sykkeen mittaaminen ranteesta

  Sattui tänään sellainen hassu juttu. Lähdin lenkille enkä muistanut parittaa mittaria ja sykevyötä. Laitoin mittarin takin päälle ja mittari näytti normaalia sykettä. Juostessa näytti koko matkan n. 20lyöntiä enemmän mitä normaalisti. Vasta kotona huomasin että paritus oli jääny tekemättä. Mistä johtuu että mittari kuitenkin näytti sykkeen? Mittarissa rannesykemittaus.
 12. Syncromies

  Garmin FR735XT

  Onkai sulla kellossa jo vikaa. Kerta ei minkään kans toimi. Onko takuuta vielä jäljellä?
 13. Syncromies

  Garmin FR735XT

  Mulla on toiminut iPhonen kanssa kello mainiosti. Enkä oo päivittänyt puhelinta pitkään aikaa. Mikä lie että kaikilla ei toimi. Nuita säätietoja en oo saanut kelloon näkyviin. Kellossa lukee muistaakseni että odottaa dataa. Mistä se sitä dataa odottaa? Pitääkö olla sovellus kellossa vai riittääkö pelkkä widget?
 14. Syncromies

  Garmin FR735XT

  Vaikka rannesykemittaus on toiminut itsellä moitteettomasti niin ilmojen kylmetessä mittari pitäisi saada hihan päälle. Eli mikä sykevyö? Harrastan juoksua, hiihtoa ja maastopyöräilyä. Riittääkö premium vyössä ominaisuudet ja mitä ne on kun ei löydy tietoa? Vai pitääkö hommata tri-vyö? Entäs run-vyö?
 15. Syncromies

  Paras kello, max. 300€?

  On halpa on. Miten kovat lie katteet näissä kelloissa ku näin halvalla menee.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy