Jump to content
Juoksufoorumi.fi


henok

Jäsenet
 • Content count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

About henok

 1. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  1500 m kiinnostaa myös. Pysyykö Norjan Filip Ingebrigtsen muun maailman mukana? Youtubessa on kokonaisuudessaan katsottavissa Ingebrigtsenin perheestä kertova tosi-tv-sarja Team Ingebrigtsen. Kannattaa ehdottomasti katsoa, jos yhtään ymmärtää norjaa. Mielenkiintoinen perhe, jossa valmentajaisä kourii rautaisella otteella pojista erittäin kovia juoksijoita. Toki hintana on se, että päälle päin näennäisen coolit pojat ovat oikeasti vain isoja lapsia, jotka pyrkivät miellyttämään Isää kaikin tavoin. Kapinointi on sitä että syö hotellihuoneessa kisamatkalla hampurilaisen, ja siitäkin tulee satikutia kun Isä saa kuulla asiasta. Tässä linkki:
 2. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Vau, etiopialaiset löysivät keinon lyödä Farah. Vaikka kyllä Mo oli aika vaisun oloinen ja heräsi vähän myöhään. Jotenkin hyvä asia, että Mo häviää viimeisen kisansa. Näyttää, että kukaan ei ole korvaamaton kestävyysjuoksussa.
 3. Forerunner 235

  Jossakin näin maininnan, että FR 235:stä olisi tulossa uusi versio (siis kello, ei softa). Onko jollain enempää tietoa tästä? Olen ajatellut tätä seuraavaksi kelloksi vanhan uskollisen FR 10:n tilalle. Rannesykemittaus kiinnostelee, enkä halua multisportkelloa vaan puhtaan juoksukellon. Tykkään myös Garmin Connectista - ts. olen tottunut käyttämään sitä enkä jaksaisi opetella uutta ohjelmaa/ siirtää tietoja Connectista muualle. :)
 4. Sykealueet

  Kenialaisethan juoksevat nuo kevyet lenkit myös aika paljon vaatetta päällä, hikoilu pitää painon alhaalla.
 5. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Asiatonta tai ei, mutta kyllä minä vuosia ammattimaisesti harjoitelleena ns. perinteisenä naisena saattaisin pitää tilannetta vähän eriarvoisena, kun joillekin naisten sarjassa kilpailemisen riittää melkeinpä oma ilmoitus sukupuolesta.
 6. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Uskomatonta, että YLE leikkaa naisten pituushypyn karsintaan, kun suomalainen juoksee kestävyysjuoksua.
 7. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Huh huh! 800 metrillä kisojen suurin yllätys. Kaksi eurooppalaista kärjessä, Bosse ja Ksczot(?)
 8. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Aiemmin Jagerin tukasta mainitessani tarkoitin vain, että en pidä hänen hiustyylistään. Juoksutyylistään sitäkin enemmän. Tässä välissä Ylelle sen verran kehuja, että Tapio Suominen ja Jussi Eskola ovat loistavat selostajavalinnat kisoihin. Heitä kuuntelee ilokseen. Jarkko Finnikin on mielestäni ok.
 9. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Evan Jager lähdössä 3000 m ej karsintaan. Sympaattisen oloinen kaveri, mitä olen haastatteluita nähnyt, vaikka surffitukkaa emme kannatakaan. Olisi juossut ennätysjuoksussaan alle 8min, mutta kaatui viimeisellä esteellä.
 10. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Jotenkin toivoisin, että Bolt häviää. Esim. nuori Coleman voisi syöstä hänet valtaistuimelta.
 11. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Kutkuttavia tällaiset kisat, joissa selvästi tehdään yhteistyötä yhden juoksijan voittamiseksi. Itse toki symppaan Mo'ta ja toivon hänen voittavan.
 12. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Nikkaselta säälittävä suoritus. No, pääsee nopeasti kotiin kastelemaan pelargonioita.
 13. Kirjastoissa on erittäin hyvät valikoimat juoksukirjallisuutta, ja tarvittaessa voi tehdä hankintaehdotuksia, jotka oman kokemukseni mukaan useimmiten toteutetaan. Tällä hetkellä lainassa mm. Lore of Running. Se olisi muuten kieltämättä mukavampi e-kirjana, ei tuota selällään maaten voi lukea.
 14. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  Galen Rupp oli ilmoitettu USA:n joukkueeseen "alternateksi", mutta ei näyttäisi juoksevan. Varmaan hänkin siirtymässä maratonuralle tekemään loppu-uran ajaksi vähän rahaa. Robertsonin veljeksistä oli hieno Viceland-dokumentti vähän aikaa sitten Areenassa, mutta nyt on ilmeisesti katseluaika mennyt umpeen. Saattaa löytyä Youtubesta.
×