Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kukka75

Jäsenet
 • Content count

  1 489
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

About Kukka75

 1. Tänään aamulla olikin jonkin verran sumuista ja kostea ilma aamulla töihin lähtiessäni. Otsalampun valossa näkyi pisaroita, vaikkei vettä satanutkaan. 6,1 km hölkkäiltiin kevyesti aikaan 40:52 keskitahdin ollessa 6:42 ja keskisykkeen 140. Positiivista on ollut se, että noin aikaisinkin aamulla sykkeet ovat olleet aika mukavalla tasolla.
 2. Eilen kävelyä töihin 3,9 km aikaan 33:17 keskitahdilla 8:39 ja keskisykkeellä 123. Olipa mukavan lämmin ilma. Illalla lasten kanssa kävelyä laavulle ja takaisin 3,4 km, mutta tuo oli niin kevyttä, ettei sitä mihinkään lasketa. Maistuipa nuotiolla paistettu makkara hyvältä. Tänään aamulla taas hölkkää töihin. Alkaa olemaan tuohon aikaan melkoisen pimeää. Alku lähti jo suhteellisen reippaasti eli ensimmäinen kilometri 6:23, vaikka kävelinkin 100 metriä. Toinen ja kolmas kilometri samalla systeemillä aikoihin 6:00 ja 5:40. Sitten juosten loppumatka, jolloin kilometrit 5:29 ja 5:13. Viimeiset 300 metriä siinä noin 5 minuutin kilometrivauhtia. Maksimivauhti oli kellon mukaan lukemissa 1:53 min/km. Aamukahvit ja aamupala kyllä pyrkivät noissa vauhdeissa hieman tulemaan ylöspäin ja töihin päästyäni tuli vielä hikka. 5,3 km sujui aikaan 30:17, mihin olen aika tyytyväinen, kun viideltä aamulla ei yleensä ole vauhti päällä. Kotona vielä jumppailua 41:01. Tuttuun tapaan sisälsi mm. vatsoja, steppilautaa, hyppyjä, loikkia, hyppynarulla hyppimistä, askelkyykkyä ( tuota en ole vielä kovin monta kertaa tehnyt ) sekä polvennosto-ja pakarajuoksua.
 3. Tänään aamulla viideltä hölkkää töihin 6,1 km keskitahdilla 6:37 ja keskisykkeellä 143. Kolmas kilometri 5:59. Hassua kyllä tuolla reitillä tui kolmas kilometri on lähes järjestään nopein, vaikkei edessäpäin onkin enemmän myötämäkeä. Ilma oli mukavan raikas eli +2 astetta lämmintä. Kaunis kuunsirppi loisti kirkkaana taivaalla ja tummalta mereltä nousi usvaa ja sataman valot loivat hieman valoa pimeyteen. Mukavan kevyttä oli meno ja töissäkin jaksoi painaa. Töiden jälkeen kuntosalille ja siellä 35 min treeni sisältäen penkkiä, jalkoja, selkää sekä vatsoja. Jonkinlaista kehitystäkin tuntuisi olevan tuolla saralla havaittavissa, sillä mave ja kyykyt alkavat ainakin sujumaan hieman kevyemmin, vaikken painoilla pääsekään pullistelemaan. Liikuntaa tälle päivällä 1:15:19.
 4. Tälle päivälle vielä hieman rauhallisempi kävely nuoremman pojan pyöräillessä eli 2,8 km aikaan 27:49. Tämän viikon liikunnat: - juoksua 57,6 km - kävelyä 14,9 km - 1 salitreeni - 1 kotijumppa - uintia 1200 m Ajallisesti liikuntaa 10:37:51.
 5. Hienoa. Onnittelut tavoitteeseen pääsystä.
 6. Onnittelut hienosta ennätyksestä maratonilla. Jäädään seuraamaan mielenkiinnolla, miten uusi aluevaltaus sujuu.:)
 7. Tänään aamulla lenkille lähtiessäni mittari näytti +3 ja aurinko paistoi kirkkaan sinisellä taivaalla. Hiljaisuus oli rentouttavaa ja nautin kuunnellessani kurkien kiljuntaa sekä lintujen liverrystä. Askel oli kevyt ja positiivisella fiiliksellä loikin hirven askelilla eteenpäin. Välillä hieman availtiin tukkeutunutta kaasaria yhdeksällä lyhyellä n. 100-200 metrin pyrähdyksillä vauhdin noustessa parhaimmillaan lukemiin 3:43. Sitten nopeasti vauhti alas ennen kuin kaasu pääsi hirttämään kiinni. 10,6 km reissu saatiin tehtyä keskitahdilla 6;27 ja keskisykkeellä 145. Aikaa kului 1:08:17. Koska juoksu on alkanut sujumaan vähän paremmin, niin ajatuksissa on alkanut kytemään ilmoittautuminen Porin Puuvillajuoksuun 8.10 puolimaratonille sekä Kankaanpää maratonille 10 km:n juoksuun. Aikatavoitteita en uskalla mielessäni edes lähteä asettamaan, koska vuosi on kuitenkin sisältänyt paljon ongelmia. Ehkä voisi lähteä siitä, että kunhan saisi itselleen hyvän fiiliksen ja mahdollinen hyvä aika olisi kirsikka kakun päälle.
 8. Aina ei mene niin kuin elokuvissa, minkä on oppinut tässä lajissa huomaamaan. Onhan tänäkin vuonna vielä mahdollisuuksia yrittää uudestaan esim. Kaarinassa, Porin Puuvillajuoksussa tai Kankaanpäässä tai sitten virittää kone talven aikana huippukuntoon ja yrittää ensi vuonna uudestaan.
 9. Tänään aamulla kotijumppa 42 min sisältäen vatsoja, polvennosto-ja pakarajuoksua, hyppyjä, loikkia, steppilautaa, hyppynarulla hyppimistä yms. Tuo hyppynarulla hyppiminenkin alkaa jo vähän sujua. Uimahallilla tuli polskittua lasten kanssa. Siellä uintia 1200 metriä aikaan 37:03. Hieno synkän harmaa ilma houkutteli vielä kävelylle. Muutama pisara vettä tuli taivaalta, mutta eipä tuo menoa haitannut. 7,6 km reippailtiin soratiellä aikaan 1:08:46 keskitahdin ollessa 9:01 ja keskisykkeen 124. Yhteensä liikuntaa siis tänään 2:27:49.
 10. Eipä kaikki autoilijat suojateistä paljon välitä. Kerran jouduin lastenrattaiden kanssa pysähtymään keskelle suojatietä, kun muuten auto olisi ajanut surutta päälle.
 11. Toivottavasti flunssa ei nyt pääse pukkaamaan päälle.
 12. Hienosti juostu. Tuosta on hyvä lähteä parantamaan.:)
 13. Tänään ennen töihin lähtöä 19 km:n juoksulenkki kauniissa syyssäässä keskitahdilla 6;48 min/km ja keskisykkeellä 148. Ihan mukava kulku. 15 km:n jälkeen oli tosin hieman hyytymistä ilmassa. Kävelyä jokaiselle kilometrille 100-300 metriä. Aikaa kului 2:09:13.
×