Jump to content
Juoksufoorumi.fi


I_K

Jäsenet
 • Content count

  7
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Puolimaraton
  1:37:xx
 • Tavoite
  Puolikas alle 1:35

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. 10km alle 40min

  10 km alle 40 min on mun mielestä kuntourheilijalle sen verran kunnioitettava suoritus, että siihen pyrin. Pari-kolme vuotta joutuu varmaan vielä pohjia rakentelemaan. Keväällä eka kympin kisa, tietää sitten, missä mennään.
 2. Lähdetään tähän ketjuun mukaan. Ykköstavoite keväällä on juosta eka kympin kisa ja harjoittelu sitä silmällä pitäen, mut eiköhän puolikaskin kulje, kun säännöllisesti juoksee pitkistä.
 3. Enterorokko on tosi inhottava tauti. Sairastin sen vuosi sitten. Osa kynsistä irtosi ja kämmenten ja toisen jalkapohjan iho kuoriutui kokonaan pois. Häiritsi elämää vielä pitkään sairastamisen jälkeen.
 4. Pari viikkoa ollut sellainen olo, ettei palaudu, kuten aikaisemmin. Lauantaina parin lepopäivänkin jälkeen sama fiilis. Tuli sitten kuitenkin lähdettyä rohkeasti liikkeelle 4:30/km. Ennen kymppiä tajusi, että tulee aika hapokas juoksu tänään. Maalissa 1:40 ja risat.
 5. Oon seurannut sun treenejä mielenkiinnolla, koska oon yhtä noviisi juoksuhommissa. Itellä oli vaikee puolikas HHM stadissa. Mun selitykset on tässä, miksi en onnistunut: -paska kunto -söin liikaa aamulla -kuuma -palautumisongelmat Ratkaisu: -lepo -lyhyt pk-kausi -harkiten vk2-treenejä Vantaan maratonlle mulla tavoite.
 6. Onko HHM:n reitti tasaisempi/nopeampi kuin HCR?
 7. Pe 19.5.2017

  Aamulla Espoon keskuspuiston kuntorataa pari kierrosta plus hölkät sinne ja takas kotiin yhteensä 19,5 km. Upea keli ja kaunis alkukesän luonto. Tuli rakko jalkapohjaan, ei pitäis käyttää muita kuin lidlin sukkia.
×