Jump to content
Juoksufoorumi.fi


I_K

Jäsenet
 • Content count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1:37:xx
 • Tavoite
  Puolikas alle 1:35

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Pysyn tässä ketjussa vankasti mukana. Tänään hcr:llä aika yli 1:41. Helsinki10 jälkeen juoksu muuttui kevyeksi, innostuin ja taisin juosta omaan palautumiskykyyn nähden liikaa. Ei tullut superkompensaatiota ei. Lähdin tänään matkaan tosi maltilla ja hyvä niin, sillä lopussa meinas vauhti hyytyä siltikin. No, pääosa matkasta mukavuusalueella ja tapahtumasta nauttien.
 2. Kymppi meni 4:20/km eli ei ihan ennusta 1:35 alitusta. 3 vko päästä HCR. Kevään eka raasto kuitenkin ainakin viime vuonna nosti kuntoa uudelle tasolle, joten saattaapa onnistua. Pitäisi varmaan juosta enempi mäkiä, kun tuntuu, että jaloista loppuu voima ennemmin kuin hapenotto rajoittaa lähempänä 4min/km vauhtia ja juoksu ei ole oikein tasapainoista.
 3. I_K

  10km alle 45min

  Ite kanssa helsinki10:lle yritän kuntoa rakentaa. Ajatus hakea vauhtia 1 km vedoista ja niiden sujuessa hakea kestävyyttä saman vauhtisista 2 km vedoista. Sitten taas pari napsua vauhtia lisää tonneihin jne. Lähempänä kisaa pari-kolme tasavauhtista kovaa lienee myös paikallaan. Tonneja oon tehnyt 4-5 ja kakstonnisia 3 kpl kerrallaan. Vauhdit tulee katsottua vasta lenkin jälkeen, ettei masennu hitaudestaan lenkin aikana ja yritä väkisin runtata kovempaa. Enemmän yritän tuntemusten pohjalta juosta rentoa omaa kovaa. 40 min alitus tavoite tulevaisuudessa, mut juoksumäärällisesti heikon talven jälkeen 45 minuuttia ei mikään itsestään selvyys.
 4. I_K

  10km alle 40min

  10 km alle 40 min on mun mielestä kuntourheilijalle sen verran kunnioitettava suoritus, että siihen pyrin. Pari-kolme vuotta joutuu varmaan vielä pohjia rakentelemaan. Keväällä eka kympin kisa, tietää sitten, missä mennään.
 5. Lähdetään tähän ketjuun mukaan. Ykköstavoite keväällä on juosta eka kympin kisa ja harjoittelu sitä silmällä pitäen, mut eiköhän puolikaskin kulje, kun säännöllisesti juoksee pitkistä.
 6. Onko HHM:n reitti tasaisempi/nopeampi kuin HCR?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy