Jump to content
Juoksufoorumi.fi


broot

Jäsenet
 • Content count

  63
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Saksa

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. Jos tekisi muuten suljetun foorumin kirjoittamisen puolesta, mutta olisi joku avoin paikka minne baltsu ja satunnaiset guestit voivat kirjoitella. Muuten näkymät suurimmaksi osaksi näkyviksi ja vaikka jos toteutus mahdollista niin jokainen saisi oman harjoituspäiväkirjansa lukittua vain kirjautuneille näkymään jos haluaa.
 2. Joo, ei tuo jaottelu kyllä toimi ei niin millään. Taitaa olla aika vähän ajanut foorumien ohi ja nyt ollaan Facebookissa ja twitterissä yms. sosiaalisenmedian paikoissa. Tuntuu ainakin että juoksufoorumin/kpk247 Facebook ryhmät ovat varsin aktiivisia. Sääli että menee kaikki sinne suuntaan, kun foorumilla on monia hyviä asioita vs Facebook.
 3. broot

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Joo ei tulisi kyllä seurattua varmaan yhtään jos e gps-seurantaa olisi. Jälkeenpäin sitten ehkä tuloksia vilkaisisi, mutta ehdoton tämä gps-seuranta. Toki kaipaisin enemmän live lähetyksiä, mutta ehkä resursseja ei ole.
 4. broot

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Loppuiko Eskelisenkin mokkulasta virta, vai onko heikko kenttä tuossa kohtiin. Haasteellista seurata jos kärjestä putoaa tätä tahtia seurattavat. edit: virtaa riittää 🙂
 5. Tuo voisi sinänsä toimia, mutta onko riskinä se että tämä hölkkäpuoli jää vaille näiden kokeneempien apuja? Ei toki nytkään kukaan pakota auttamaan aloittelijoita, mutta jos eriytetään niin käykö kokeneemmat enää tuolla hölkkäpuolella välttämättä.
 6. Niin on moni valittanut olen sen huomannut ja ei toki lisätarkkuus haittaa, mutta kuten sanoin niin jo nykyinen tarkkuus on ollut minulle aivan riittävän tarkka ja joskus kun uuden kellon joudun hommamaan niin saa se tarkempi olla tietenkin.
 7. Mutta ranteesta mittaus paljon mukavampi, ja helpompi. Itselle jo nykyisellään aivan riittävän tarkka. Toki olenkin vain harrastaja en mikään kilpaurheilija.
 8. broot

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Realismihan on että jos rangaistuspotku on hyvä niin maalivahdilla ei ole saumoja. Ei se paineenalla ole helppoa saada sitä hyvää potkua aikaan. Kertoo sen juuri tuo Litmasen tilasto, kaveri ollut hyvä ampumaan rankkareita niin ei maalivahdilla paljoa saumaa ole ollut.
 9. broot

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Jep, alasarjoissa on sitä nuoruuden intoa edelleen mukana, niin vauhtia peleissä yleensä riittää. Ja siten virheitä tulee ja niistä saadaan paikkoja ja tapahtumia.
 10. broot

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Itse jos asuisin Suomessa niin menisin paljon mieluummin katsomaan 5 divaria kuin veikkausliigaa. Veikkausliigassa ei vaan hinta-laatusuhde täsmää. Bundesliigan Berliinin kotipeliin taitaa päästä halvemmalla kuin HJK:n koti peliin. Ruotsi pelaa hyvin tylsää taktiikkaansa. Ei mitään kaunista futista, mutta toiminut kisoissa ja karsinnoissa.
 11. En tiedä brittien lakia, mutta suomen laissa identiteettivarkaus ei ole rikoslaissa rangaistava teko ellei siitä aiheudu uhrille taloudellista haittaa tai vähäistä suurempaa haittaa. Näin äkkiseltään tuon jutun perusteella ei sitä oikein tapahtunut ellei oikea juoksija sen takia jäänyt juoksusta pois, jolloin jossain määrin taloudellinen vahinko tapahtui. Mutta toki jos briteissä on rangaistava ja esiintyi toisen nimellä muutenkin kuin numeron perusteella, niin sitten.
 12. https://www.iltalehti.fi/muutlajit/201806242201030738_nx.shtml Vai että rikollista juosta lontoossa maratoni löytämällään numerolla. 🙂 toki hylättävä suoritus varsinkaan kun ei kokonaan, mutta että rikostuomio siitä. onko tuo oikein?
 13. broot

  Reaaliaikainen GPS-seuranta

  Kyllähän tuo seuraajille ihan kiva ja hyödyllinen niin tietää missä meneen niin osaa sitten mennä katsomaan oikeaan paikkaan, mutta kuten @Tarkki ja @Numerolapun paiskaaja sanoivatkin niin tuon maksajiksi ei kuitenkaan kilpailunjärjestäjät halua ja kuinka moni harrastaja haluaisi maksaa vielä ekstraa nykyisille hinnoille. Jokainen voi nytkin kantaa puhelinta mukana ja eiköhän niihin saa sovelluksia jotka julkaisee sen hetkisen sijainnin johonkin. Toki massatapahtumissa verkonkapasiteetti voi tulla vastaan jos usealla on tuo käytössä, saati sitten jos kaikille esim. 30000 kisaajalle saataisiin se. Ehkä tosiaan sitten 5g tai kait sieltä 6g:kin tulee niin josko sitten.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy