Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tracey

Jäsenet
 • Content count

  68
 • Liittyi

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Tavoite
  Hyvä olo
 1. Krampit ja niiden ehkäisy?

  Ei, kun vain hitailla lenkeillä.
 2. Hehkutus- ja fiilistelyketju

  Tänää oli vähä semmone olo, että äh, tylsää tää paikallaa pomppiminen, nyt pitäis mennä eteenpäin ja jos mikä, niin vauhdikkaammin juokseminen ON KIVAA
 3. Krampit ja niiden ehkäisy?

  Mun pohkeet ei varsinaisesti kramppaile, mutta usein PK- lenkeillä ne vetää aivan "lukkoon ja hapoille" nii, että seisominen ja kävelykin sattuu. Magnesiumit, suolat, palauttelut, venyttelyt, ei vaikutusta. Ja tää tulee just hitailla lenkeillä, pohkeet vetää tosi kipeesti "hapoille" ihan akillesjänteesee asti. Mistähä tää ois kii?
 4. Mä kokeilen nyt taas jättää viljat pois ruoasta, koska vatsa tuntuu leivästä ainakin kiukuttelevan vaikka lepopäivä oiskin. Pitäis malttaa syödä myös paljon vähemmän kerralla, ihan vaa pieni annoksii.
 5. Vatsakipu

  Täälläkin turvottelee aina lenkin jälkeen. Ei oo ollu väliä mitä on syöny vaiko ei mitään, kiukutteleepa silti.
 6. Hehkutus- ja fiilistelyketju

  Toissapäivänä käytii intervallina 9km lenkki ja eilen kävin itsekseni vielä puolen tunnin kierroksen tekemässä. Kylläpä nyt on hyvä olla, ku näitä onnistumisia alkaa tulla :)
 7. Uusi juoksupukeutumis trendi?

  Muaki tää trikoot ja shortsit- homma on vähä ottanu silmää, mutta ilmeisesti siinä on sitten joku ideakin. itsehän en kyllä semmosia trikoita hanki jotka on niin kireet, että kaikki näkyy.
 8. Jos et halua laskea vauhtia, niin juokse ihan vaan lyhyitä pätkiä, vaikka 500m kerrallaan ja kävele toiset 500m. Kokeile eka vaikka viikko näin ja kato mitä tapahtuu.
 9. Polvituki

  Voishan sitä enshätää kokeilla. Mutta tuki olis toisinaan paikallaan, koska tuota rakenteellista ongelmaa ei korjaa vahvat jänteet ja lihaksetkaan, vaikka toki auttavat osaltaan asiassa.
 10. Polvituki

  Oikeassa jalassa vuonna `00 leikattu patellaluksaatio ja lumpio sittemmin mennyt kerran sijoiltaan uudestaan. Lumpio kipuilee satunnaisesti, kävellessä suoralla ( jalka ei jaksa kantaa) ja alamäissä. Tietääkö kukaan hyviä polvitukia, jotka ei maksais mansikoita ja auttais pitää lumpion paikoillaan liikettä kumminkaan rajoittelematta?
 11. Mizuno

  Mitsut tuntuu turhan pehmeiltä, väsyttää jalkoja. Pitäiskö noi ajaa sisää vai onko tottumiskysymys? Tähä asti parempi ollu lenkkeillä noilla vähemmä vaimennetuilla hiekkatiekiitureilla.
 12. Voi ei Tommone ilkeä kommentointi on kyllä niin sanonko mistä... mutta teinit ei ajattele. Ymmärrän kyllä, että paksut reidet ja muiden tuijottelu saati tommone kommentointi ottaa itsetunnon päälle kovasti eikä aina muista ja osaa näpäyttää osuvasti takasinkaan. Sitä vaa koittaa pitää mielessä sen " tärkeintä on, että LIIKKUU", kun tai jos sitä ylimääräistä pari kiloa reisissä sitten löytyykin, vaikka vähä hävettää..
 13. Jalkojen voimattomuus

  Tää käsittämätön voimattomuus ilmestyi tännekin. Siis ihan konkreettisesti voimattomat jalat ( vaikea hyppiä päkiöillä, koska jalat ei jaksa nousta). Juoksen mielestäni hyvin vähän enkä urheile siinä välissä kovin rankasti ( palauttava rauhallise kävelyt ja satunnainen pyöräily). Lihaskuntoa koko kropassa pidetään yllä yllä ellei ihan päivittäin niin melkein. Mutta ei auta. Ruoalla ei tunnu olevan vaikutusta.
 14. Ei. Joskus tuli juostua kauempana olevia kävelijöitä ns. kiinni ihan vaan adrenaliineja irrotellakseen. Mun reiteillä harvemmi samaa aikaa ketää juoksee enkä varmaa tykkäis juosta perässä.
×