Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Snoerf

Jäsenet
 • Content count

  816
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Snoerf

 • Syntymäpäivä 13.04.1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Sveitsi

Converted

 • Puolimaraton
  1:49:32 - Nairn, 2007
 • Maraton
  3:51 - Belfast, 2014

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Snoerf (...)

  Sama. En käsitä mikä tolkku tässä on, että lähdetään matkaan jo valmiiksi puoliromuna, vaikka tiedetään, että liikkeellä joudutaan kuitenkin olemaan vielä ainakin kaksi yötä. Muuten olisin jo varmaan ilmottautunut, mutta tuo starttiaika ja sen seuraamukset ei vaan nappaa. Jos aika olisi edes klo 6 tai 7 niin hyvä tai edes 23 tai 00 olisi selkeämpi, mutta 4:00 on vaan totaalisen järjetön.
 2. Snoerf (...)

  Ke: Kotijumppa 30 min To: Juoksua Lontoossa kotipoluilla n. 30min. Piti käydä duunin puolesta kääntymässä Walesissa, joten duunipäivästä tuli kohtuu pitkä, etenkin kun joku oli ystävällisesti päättäny hypätä raiteille ja junat oli reilun tunnin myöhässä kotiintullessa. Juoksu ei ollu tästä johtuen kovin lennokasta, mutta tulipahan tehtyä. Olen tässä yrittänyt pähkiä että mikä ois seuraava juttu juoksun suhteen. Swiss Irontrail kiinnostaisi. Kyseessä on kiva tapahtuma ja sen verran mitä reittiä tunnen, maasto ei ole järkyttävän teknistä, mutta en osaa päättää menisinkö 133km vaiko 212km matkalle. Ensimmäinen olisi enemmän päiväreissu, kun taas jälkimmäiseen pitäisi lähteä oikeasti retkeilymielellä ja jo klo 4:00 startti, minkä jälkeen reitillä pitäisi varmaan viettää kaksi lähes kokonaista yötä takaisi että kyseessä olisi totaalinen kropanromutusreissu. En tiedä olenko valmis tai onko edes kiinnostusta moiseen rääkkiin tällä hetkellä. Italiassa olisi heinäkuun alussa myös yksi kiinnostava reilu 100km tapahtuma, mikä voisi olla kiva. Sinne meneminen tosin tarkottaisi, että irontrailille pitäisi valita tuo lyhyempi matka jos sinne tahtoisi. Organisoitujen tapahtumien ohella ja/tai tilalla mielessä on pyöriny mahdollisuus jostain omatoimisesta 2-6 päivän reissusta jossain päin Alppeja, missä päivämatkat voisi olla jotain 35-50km paikkeilla ja voisi nukkua vuoristomajoissa. Saisi mennä omassa rauhassa ja aikataulussa, eikä välittää tuon taivaallista mistään cutoffeista ja vaan nauttia maisemista ja omasta meiningistä. Saa nähdä mihin näistä päädyn, vai päädynkö vaihtoehtoon none of the above. Sen verran on ajatukset kuitenkin selvinny tässä viimeisen vuoden aikana juoksun suhteen, että mitkään kisat on allekirjoittaneelle nimenomaan vain tapahtumia, eikä mitään kisoja missä tarttis verissäpäin mennä ja välittää mistään sijoituksista, vaan jos pääsen cutoffien puitteissa maaliin ja ehdin matkalla katella vähän maisemia niin hyvä. Sen takia kai tuo jälkimmänen ajatus jotain omatoimisesta reissustakin on tullut mieleen ja nuo kaksi mainittua tapahtumaa kiinnostaisi ihan vaan maisemien ja niiden tarjoaman pienen seikkailun tunteen vuoksi. Kesäistä viikonloppua kaikille. Uusittu foorumi näyttää hienolta, kiitos Seppo!
 3. Mulla on tämmönen: http://www.lasportiva.com/en/shelter-visor-1. Ei kovin trendikkään näköinen ainakaan mun päässä, mutta suojaa korvat kyllä ja kesäkeleillä toimii tehokkaasti hikipantana.
 4. Snoerf (...)

  Ma: Yläkroppaan keskittyvä kotijumppa. Ei napannu lähteä pidemmälle juoksureissulle, vaikka olikin vapaapäivä. Ti: Juoksu kotipoluilla 50min, 7km, 220m nousua.
 5. Karhunkierros 164km

  Kova meininki ja hienosti kirjotettu rapsa. Onnea vielä suuresti suorituksesta!
 6. Snoerf (...)

  Su: Fyysisesti lepo, mutta juoksuhommista en päässyt totaalisesti eroon, koska olin kameran kanssa heilumassa, kun kundikaveri kävi voittamassa paikallisen 20km polkujuoksutapahtuman. Huominen ois vapaapäivä töistä, mutta en osaa päättää lähteäkö heittämään joku pidempi lenkki vaiko eikö. Jaloissa vähän veto pois, tuntuu että lepo tekisi ehkä terää. Katon aamulla mikä fiilis.
 7. Onnea KK:sta! Pallura liikkui koko ajan tasaisesti ja rauhallisen itsevarmasti, vaikka voin kuvitella että totuus paikan päällä oli vähän vaihtelevampaa.
 8. Helppoheikki maalissa! Mieletön juttu!
 9. Hieno veto kiljanderilta, onnea! Helppoheikkikin kuulee kohta jo varmaan maaliviivan lehmänkellonkilkatukset.
 10. Kiljanderilla ja Helppoheikillä viimeiset 15km jäljellä. Aika hankalalta vaikuttaa kyllä tuo loppupätkän maasto.
 11. Snoerf (...)

  Pe: Rento 25min katujuoksu lämmittelyksi, minkä jälkeen 25min kotijumppa. La: Aikaisessa aamussa n. 17km ja 1100m nousua, 2h 50min. Koin pari vaaratilannetta elukoiden kanssa, kun ensin yhden lehmälaitumen vierestä juostessa kaikki lehmät lähti jostain syystä ravaamaan mua kohti kellot kilisten, kunnes hiljensin kävelyksi ja totesin että on se hyvä että tässä on aita meidän välissä, etteivät jyrää mua. Luulin jo selvinneeni tilanteesta, mutta viitta neuvoikin ylittämään aidan ja jatkamaan matkaa laitumen reunaa pitkin kyseisten lehmien seassa. Kun selvisin laitumen läpi ja taas aidan oikealle puolelle ei menny kauaa kun ihmettelin, että mikä ihme kutittaa kaulassa, kunnes kokeilin kädellä ja joku pistiäinenhän siellä oli. Alkuvuoden sairaalareissu ampiaisenpiston jäljiltä tuli aika elävästi mieleen ja heitin kyseisen elukan niin nopeasti pusikkoon, etten edes nähny mikä se oli, mutta onneksi tilanteesta selvittiin ilman sen suurempaa haaveria. Uhkaava lehmä Vähemmän uhkaava narsissi.
 12. Nyt näyttäisi olevan DNF. Ainkaan FB-päivitys ei määrittele sen tarkempaa syytä toistaiseksi, mutta ei onneksi tunnu olleen mitään sen suurempaa haaveria ainakaan. vmaksi menee kyllä jäätävän kovaa tahtia ja helppoheikki pitää edelleen tiukasti tuota 1-2km hajurakoa isiin ja kiljanderiin.
 13. Fiiliksen mukaan ja huoltopisteillä saa jonkinlaista osviittaa onko edellä vai jäljessä aikataulusta jos semmosen on itselleen laatinut. Eipä tuolla vauhtia kannata koko aikaa tuijotella, kun ne vaihtelee niin tolkuttomasti sen hetkisen maaston mukaan. Jos tietoa omasta sijoituksesta tahtoo niin on varmaan helpointa soittaa mennessään jollekin pallontarkkailijalle tai kysellä huoltopisteen henkilökunnalta kun semmoiselle sattuu.
 14. Samaa lueskelen täällä, helppoheikki ehkä pari kilsaa kiljanderin ja isin perässä. Tasaisen varmaa tahtia menevät kaikki kolme.
×