Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Snoerf

Jäsenet
 • Content count

  1 021
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  27

About Snoerf

 • Syntymäpäivä 13.04.1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Sveitsi

Converted

 • Puolimaraton
  1:49:32 - Nairn, 2007
 • Maraton
  3:51 - Belfast, 2014

Recent Profile Visitors

1 205 profile views
 1. Ma - Ti: Lepäilyä ja joogailua. Ke: Kevyt parisuhdeaamulenkki 30min 5km. Huomenna aikainen lento Kanarialle ja perjantai-iltana startti. Olen oikeasti aika innoissani tästä kisasta ja todella iloinen että pääsen loppujen lopuksi lähtöviivalle. TGC oli aikanaan ensimmäinen ultra, missä tuli kunnolla vertikaalia ja vannoin sen jälkeen että tämä homma on aivan järjetöntä, enkä juoksisi koskaan enää yhtäkään samanlaista kisaa, varsinkaan Kanarialla, ja no, on niitä nyt muutama jo takana ja tästä tulee neljäs TGC putkeen.
 2. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Onneksi joo jotain tolkkua on tähän jo tullut ja monet ehdokkaista joko vetäytyivät prosessista ja eikös LA suostunut ottamaan 2028 kisat vain sillä ehdolla, että kisoissa käytetään lähestulkoon vain ja ainoastaan olemassaolevia tapahtumapaikkoja, huollettuna ja modernisoituna. Norja vetäytyi myös ehdokasprosessista, kun sille selvisi IOC:n järjettömät vaatimukset ja esim. Sveitsissä ja Itävallassa kansalaiset äänesti kisaisännyydeksien hakemiset kumoon. IOC:n puolelta on tuskin odotettavissa mitään tolkkua tähän hommaan, sen verran rahakasta toimintaa tuo kyseiselle voittoatavoittelemattomalle lafkalle on, vaan vastustuksen on tultava aika ruohonjuuritasolta. Mitä tuskin taas voi odottaa noissa kisoja propagandatarkoituksiin käytettävissä maissa.
 3. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Tämä on kuulemma juurikin IOC:n perustelu, minkä takia eivät suostu ajattelemaan että kisat jaettaisiin edes kahden eri järjestejämaan välille, vaan vaativat että yksi kaupunki sitoutuu koko setin järjestämiseen. Tässä podcastissa on mietitään miksi isännöitsijähalukkaita on yhä vähemmän: http://www.bbc.co.uk/programmes/p0442g38, missä esim. juuri tuo pointti mainitaan. Saa nähdä missä vaiheessa IOC rupee muuttamaan sääntöjä ja vaatimuksia kisojen järjestämiselle vai rupeavatko ollenkaan. Yhdyn ajatukseen, että nämä kisat alkaa olla sulaa hulluutta kulutuksen suhteen ja no, ehkä vähän kyynisesti ajateltu, mutta aika vähän tuosta olympia-aatteesta tuntuu olevan muutenkaan jäljellä, kun urheilijat on doupattu ja kaikki kisaviranomaiset lahjottu.
 4. Lauantai menikin Netflixin parissa, mutta tänään sentään vaivauduin salille vähän liikkumaan. Kikkailin n. 45 min, minkä jälkeen kävin vielä saunassa. Olispa jo torstai ja ois Kanarialla.
 5. To: ei urheilusuorituksia. Pe: Sama pikku lenkki järven rannalla 5,75km, 31min, minkä perään 20 min venyttelyä. Keventely TGC:tä varten hyvällä mallilla, vaikkakaan en tiedä onko tässä varsinaisesti paljon mistä kevennellä. Viikonloppuna voisi käydä kevyesti salilla ja ehkä vielä yhden sauvavertikaalilenkin tekemässä.
 6. On kyllä nuo mattohölkkien vauhti/nousumetrisuhteetkin kohdallaan! Voisit hyvin mennä Jungfraulle jo tänä vuonna..?
 7. Ke: Oli pakko lähteä ulos hölkälle, kun keli on niin hieno ja palaverikin peruttiin juuri sopivasti. Ambit jäi kotiin, mutta menin saman reitin kuin maanantaina, eli n. 5.75km. Perään vartin jooga/venyttely ja eilisen makaronilaatikon jämät lounaaks. Nam nam nam.
 8. Totta aloittelevalle kuntoilijalle, mutta ketjun aloittajalla oli jo vuosia säännöllistä harjoittelua taustalla ja kysymys oli nimenomaan juoksun kehittämisestä, joten piste mihin tällä metodilla päästään on jo saavutettu. Enemmän vaan ärsykettä kropalle ja kehitystä alkaa taas tapahtua.
 9. Ti: Salille koko kropan treeni 30min, kevyemmillä painoilla kuin normaalisti ja mukana vähän loikkia, hyppyjä, liikkuvuutta ja ketteryyttä, että jalat pysyy vetreinä.
 10. Minkälainen tuo uusittu ekan 25 km:n alkupätkä on, kuinka nopeasti Las Palmasista siirrytään polulle? Näyttää profiilissa hämäävän tasaiselta, mutta veikkaan että matkalla on reilusti pieniä jyrkkiä nousuja ja laskuja? Tuo lasku Tunteen on kyllä luvattoman pitkä, eikä se kummallinen mukulakivialusta sovi ainakaan meikäläisen jalan alle ollenkaan, mutta sen jälkeen ei ole enää kuin pieni nousu ja loppu on laskettelua Maspalomasiin.
 11. Ma: Herätessä ulkona tuli räntää vaakatasossa, joten kattelin olympialumilautailun uusinnan, minkä aikana ilma kirkastui ja pääsin juoksemaan. Viikon aloitus siis kevyesti katulenkkareita ulkoiluttamalla 5,75km verran, 33min. Jalat tuntuu yllättävän freeseiltä.
 12. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Hienosti Enniltä! Oli kyllä todella hurjannäköiset olosuhteet, huh.
 13. Su: Huono keli oli näköjään osunut tälle päivälle, eikä kiinnostanut lähteä räntäsateeseen rämpimään niin siirsin treenin salille: 25 min koko kropan treeniä + 25 min intervalleja kuntofillarilla. Alle kaksi viikkoa Kanarialle ja ihan ok fiilis. Rauhallisesti pitää lähteä matkaan, koska treeniä ei ole alla kuitenkaan kuin reilu kuukausi, mutta jos ehdin sallituissa aikarajoissa maaliin niin olen tyytyväinen ja kokemuksena tuokin reissu otetaan.
×