Jump to content
Juoksufoorumi.fi


perttu

Jäsenet
 • Content count

  9 214
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

About perttu

 • Syntymäpäivä 13.10.1979

Recent Profile Visitors

1 933 profile views
 1. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ei Laukkasen kuntoakaan näemmä tunnettu ollenkaan kun hänet tähän valittiin? Vai onko vain niin ettei kukaan halua vapaan hiihtoa olympialaisissa edes hiihtää paitsi Pärmäkoski?
 2. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Vaan mitäpä se hatkassa oleminen sitten auttaa jos ei siellä pysytä...mutta huomennahan se nähdään kuinka hatkassa ollaan. Jos minuutti ollaan hatkassa niin onhan se hyvä taktiikka. Se ei ole ihan niin helppo näissä kisoissa lähteä karkuun kuin Iivo ennen avauskisaa luuli (toki omien sanojensakin mukaan epäili jo taktiikkaa ennalta). Sen vuoksi kaikki hiihtäjät eivät myöskään uskalla ottaa riskiä ja lähteä aikaisin ns. limiitillä kun koko joukkueen paineet ovat niskassa ja katketakaan ei saisi. Tällöin kaikki mahdollinen peesietu käyttäen saattaa olla pieniä mahdollisuuksia roikkua vaikka kunto ei olisikaan ihan timanttia. Jos vain avaaja ei heti kuukahtaisi kuten olympiajoukkueen heikkokuntoisin hiihtäjä Aikku tänään ja jätä kaikkia takaa-ajajiksi ilman peesihyötyä. Suomelle esim. mitali huomenna on niin tiukassa että jos se tulee niin luultavasti se tulee viime kilometrin kamppailussa ja Lari tunnetaan hyvin tasavauhtisena hiihtäjänä.
 3. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Taktinen sekoilu jatkuu miesten viestissä. All in ja Lehtonen ankkurina.
 4. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Onneksi tuo Reijo ja muut eläkeläiset lähtee pois tämän olympiadin jälkeen, vai lähteekö?
 5. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Jep, täytyy katsoa se 50km. Kyllähän Niskanen siinä on yksi suurimmista suosikeista. Suurin uhka hänelle siinäkin on aeimpien näyttöjen perusteella ylikova alku tai jonkinlainen kummallinen jojottelu pitkän letkan keulan ja hännän välillä missä energiat syödään pitkällä matkalla taatusti.
 6. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ei kai nämä kuitenkaan ole kunnioituksenhakukilpailut vaan olympialaiset joissa jokainen kilpailee tuloksesta vahvuuksillaan. Ei hiihdon säännöt muutu koska joku puupää uhraa itsensä saaden sprinttikisan silloin tällöin näyttämään kestävyysurheilulta. Varmaan tätä skiathlonhölmöilyäkin olisi vain jatkettu jos tällaisia uhrautujia olisi riittänyt vuosien mittaan. Tavoitteena Niskasellakin oli viime kauden jälkeen parantaa vapaan hiihtämistä ja tämä osoittaa ettei siinä olla Suomessa taaskaan onnistuttu, edes sen vertaa että itse uskottaisiin että sillä olisi edes mahdollisuuksia menestyä. Tuo on tietysti yksi mahdollisuus että kokeiltiin missä eroja syntyy. Jotenkin kuitenkin tuntuu että se nyt muutenkin tiedetään noissa piireissä lenkkien perusteella, eikä tämä kisa varmaan tuonut mitään lisätietoja tästä asiasta. Kaikki ennalta kovimmiksi uhkaajiksi 50km:lla tiedetyt hiihtäjät pysyivät kivasti mukana, vähemmällä huohotuksella. Aivan kuten saattoi vastatuuleen odottaakin.
 7. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Toivotaan että norjalaiset tuovat ruusuja illalla ja Iivolla on silloin palautuminen hyvin käynnissä.
 8. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Kunnossa tai ei niin olihan tuo nyt typerä veto vaihteeksi taas. Saattoi jopa mitalin maksaa. Ja tuommoisessa tuulessa. Mutta kun haluaa esiintyä
 9. Hyvä biisi

  (The system of) Doctor Tarr and Professor Fether.
 10. Vantaan SM-hiihdot

  Hienot kisat mutta surkean huonot latuprofiilit tuolle tasolle, ei tuolla muuta kannattanut kuin peesailla tapahtumasta toiseen. Maailmancupissakin tuo on kuin eri laji vaikka sielläkin on nopeuden merkitys kasvanut. Suunnilleen sama ero oli kuin pyöräilyn ympäriajojen sprintti- ja vuorietapeilla.
 11. Hyvä biisi

  Aika montakin hyvää biisiä taas kuunneltu uudestaan sen jälkeen kun taannoin Neil Young julkaisi kaiken musiikkinsa ml. monia aiemmin julkaisemattomia biisejä ja versioita kuunneltavaksi toistaiseksi ilman korvausta parhaalla mahdollisella laadulla sivustolla https://www.neilyoungarchives.com vastalauseena suoratoistopalveluiden heikolle äänenlaadulle, jolla hän ei haluaisi kenenkään kuujntelevan omaa musiikkiaan. Aivan mahtava paikka kyllä fanille vaikka omistaisi levytkin, koska hänellä on useita hienoja julkaisemattomia äänityksiä joita ei oikein voi kuunnella missään kunnon äänellä. Kappaleet ovat kronologisessa äänitysjärjestyksessä ylhäältä alas ja toimivat parhaiten tietokoneella. Mukana on lyriikat ja tiedot äänityspaikoista ja esiintyjistä & tuottajista.
 12. Se on vaikea annostella nuo astmalääkkeet..olikohan ihan sattumalta oireet pahentuneet tärkeimmän kisan alla ja määrätty moninkertaisesti lääkekäytön rajat ylittävät annokset, kuten Sundbylla? Yleensähän Froomelle on saatu poikkeuslupa ennakkoon silloin jos on tarvinut ylittää jotain arvoja. http://www.cyclingnews.com/news/chris-froome-returns-adverse-analytical-finding-for-salbutamol/
 13. Nettikaupat

  Kyllä ne on melko varmasti samoja Suomessa myytäviä normaalilestejä kaikkialla muuallakin jos ei jossain erikseen toisin mainita. Ne on kuitenkin eniten myytyjä ja kaikkia malleja ei edes valmisteta niillä erikoislesteillä. Se mikä joskus voi mennä pieleen että eri mallien ja jopa vuosimallien välillä kengän muotoa ja lestien leveyttä joskus vaihdetaan ja joskus välttämättä 2018 malli ei olekaan enää ihan niin sopiva omaan jalkaan kuin 2017. Merkkien välillä voi olla yleisemminkin pieniä eroja kokoluokituksessa tai juuri tuossa muodossa joka saattaa saada myös eri merkkiset tuntumaan eri kokoisilta vaikka esim. pituus olisikin sama.
 14. Mitä tänään syötäisiin

  Kyllä enempikin olisi mennyt vaikka pari paistettua muikkua oli jälkkäriksi :) Onneksi päivällä oli syöty stroganoffia niin ei mene posket lommolle..
×