Jump to content
Juoksufoorumi.fi


perttu

Jäsenet
 • Content count

  9 275
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

perttu last won the day on August 14 2016

perttu had the most liked content!

Community Reputation

833 Excellent

About perttu

 • Syntymäpäivä 13.10.1979

Recent Profile Visitors

2 162 profile views
 1. Torstaina on siis ilmeisesti kaikki ne liian pitkäkestoiset lajit joita kukaan ei nykyisin jaksa seurata...
 2. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  On se kova, tulee pahaa jälkeä tällä menolla.
 3. perttu

  "Telakalla"

  Tässäpä teille Rive ihan tämän vuosituhannen urheilusanakirjasta. Ja koittakaa saada jäntereet kuntoon, sitten rinulia...ei spagaateja. HUH.
 4. perttu

  Suunto Spartan Ultra

  No nyt kun Spartan Ultra HR kypsyi sopivaan hintaan ja bugipäivityksiin niin ostin sen. En kyllä vastaavaa, nyt lähes yhtä kallista Ambit3:sta (Sapphire Peak) laittaisi tämän laitteen edelle ellei jotain ihan erityistä siitä kaipaa (lähinnä jotain ihan itse rakenneltua dataa noiden appsien avulla, mitä se sitten olisikin). Onhan tämä Spartan nyt ihan eri planeetalta mm. ulkonäöltään, näytöltään, reaktiivisuudeltaan ja sitten esim. nuo napit. Nyt niitä saa painettua ja niissä on vielä selvä värinä jolloin tietää mitä ja milloin tuli tehtyä. Sitten: GPS löytyy noin 10x nopeammin siinä missä Ambit Sport hakee ja hakee vaikka olisi aivan uudet satellittitiedot.. GLONASS ei nyt välttämättä niin vakuuttanut, katukuilussa on ihan samaa hapuilua kuin Ambitilla ja varmaan kaikilla vehkeillä. Mutta en ole huomannut tämän olevan millään muotoa sen epätarkempi laite lenkkeilykäyttöä ajatellen. Ranneke, selvästi vakuuttavampi kuin se oman Ambitin itsekatkeileva muovi, joka on melkein pelkkää reikää jo valmiiksi. Valikot ovat myös jotenkin kätevämmät tai ehkä se on vain tuo että napit ja softa reagoivat paremmin. Toki noita valikkorakenteita olisi voinut selkeyttää, jotenkin asetuksista ei aina ole heti selvää missä mikäkin löytyy. Harjoituksen aikaisia näkymiä on tässä nykyisin myös helppoa muokata Movescountin välityksellä (oli toki Ambitissakin mutta tähän saa enemmän dataa), lisäksi tuo intesiteettijakauman tarkastelu mittarista on kiva bonus. Nyt kun tämä vielä toimii niin olen kyllä aika tyytyväinen, tässä nyt on melkein kaikki mitä oikeasti käyttäisin, aika kestävän ja mukavan näköisessä paketissa ja ei juurikaan turhaa (rannevalon vilkuttimet ym...anteeksi ymmärrän toki että jollekulle nuo toimivat paremmin). Toki valtava miinus on se että tuo Bluetooth yhdistäminen puhelimeen ei toimi omassa luurissani sitten niin millään, kuten ei toimi Ambitissakaan. Voi olla että kaikkien vehkeiden hard resetointi auttaisi tai sitten on vain väärän mallinen luuri kun Suunto ei lupaa sen kaikkien Android-laitteidenkaan kanssa toimivan vaikka kovasti tällä ominaisuudella laitettaan markkinoikin. No itselleni tuo ei ole ratkaiseva juttu kun joka tapauksessa menen koneelle niitä treenejä säänöllisesti tarkastelemaan ja linkin kautta tieto siirtyy Movescountiin, muuten aika paljon nopeammin kuin omasta Ambitista.
 5. perttu

  Alelaari

  Stadiumilla on samaa ulosmyyntihintaa hajakokoja. Toki vanhat mallit pitääkin myydä alennuksella. Jumbon Interiin oli mentävä että löytyi US10.5. Hyvältä tuntui, joustavammalta ja kevyemmältä kuin 10-15 vuotta sitten. Ei ne ihan identtisinä pysy vaikka nimi säilyy.
 6. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Kroatian liitto myös sellainen korruption pesä että ääni menee kyllä Ranskalle. Deschamps onnistunut yhdistämään porukan ja toki vanhat riitapukarit myös poistuneet ajan myötä.
 7. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Englanti täysin lyöty, ottelun viimeisessä vapaapotkussa eivät nostaneet edes maalivahtia boksiin..
 8. perttu

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  806 ilmoittautunutta nyt. @ForceMajeure Reitti ei laivaturistien kuumimmille linjoille näyttäisi menevän vaikka satamat ovatkin molemmin puolin. Sinänsä kyllä tuollainen lenkura on aika kaukana siitä "ympäri Helsinkiä" juostavasta kisasta josta puhutaan ja mihin haettiin rahoitusta. Yleisöä tuolla kyllä riittää jos on hyvä sää ja yleisöystävällinen reitti sikäli että voi seurailla esim. puistossa kisaa ja näkee juoksijat moneen kertaan. Jos paljon yli tuhannen menee niin voi olla paikoin ahdasta, mutta riippuu tarkemmin siitä miten reitti kulkee. Maratonilla näkyy olevan suurin osa mutta kyllä kympilläkin on aika paljon porukkaa ja se siis ilmeisesti starttaa myöhemmin.
 9. Aika usein noin. Kun ei vain ole piha-alue kyseessä. Maanomistajilla on myös paikoin tapa pelotella noilla erilaisia ryhmiä joista he eivät pidä, esimerkiksi ulkomaalaisille marjanpoimijoille on nähty jos jonkinlaista kylttiä ja puomia "myrkytetystä alueesta" alkaen. Toisaalta kannattaa olla vähän varovainen ja pyrkiä hoitamaan asiat sovussa jos tulee sanomista, eikä provosoida. Yksityisteilläkin on usein kieltoja mm. rannikolla, mutta siinäkin on laissa joitain liikkumisoikeutta suojaavia lisäyksiä kuten se jos tietä on rahoitettu julkisella tuella (kuten epäilemättä usein on..) niin silloin sielläkin pitäisi saada muiden kulkea. Jos tien on vain omin varoin omille maille tehnyt niin sen käyttöä voi olla oikeus rajoittaa, tosin en ole varma koskeeko sekään jalankulkua. Kyllä nuo laissa yksityisteistä luki aika tarkasti, mutta jos maastossa on kyltti niin todellisuudessa ei koskaan tiedä onko se aiheellinen...
 10. perttu

  Yleisurheilukausi 2018

  Eiköhän kisaamaan juuri päässyt Mannio pian heitä sen 80 metrin kisarajan. Eihän se mihinkään riitä nykyisin mutta täydentänee joukkueen. Helanderiaen vielä tunne mutta olisi kiva saada sellainen rätymäinen hahmo vielä tänäkin päivänä eli mies joka ei selittele niitä näitä eikä 'lähde hakemaan oikeaa tekniikkaa' kesken kilpailukauden.
 11. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Martinez on kyllä valovuoden edellä Wilmotsia joka oli joukkueen heikoin lenkki, toki pelaajatkin ovat nyt kokeneempia. Brasseillakin toki pienestä kiinni ja nyt parempaa meininkiä kuin useissa aiemmissa kisoissa.Tuo espanjamainen pienpelin hinkkaus ei vain ole kovin helppo tapa iskeä maaleja, vaikka olisi espanjaakin selvästi parempi taito. Monipuolisuutta pitäisi saada lisää ja taktiikkaa kehittää edelleen, jättää kaatuilut.
 12. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Alasarjoissa onkin monesti viihdyttävä pidä pelejä ja enemmän tapahtumia kuin vaikka Bundesliigassa. Nuoria pelaajia. Kakkosen liput alkaen 5e. Lähinnä hyvään tarkoitukseen..
 13. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Ei tuurilla vaan niin että lähdetään katsomaan eri tasoisia matseja paikan päälle -> seurat saavat varoja, hyvin pelaavat nuoret merkityksen tekemiselleen ja parhaille riittää palkkatuloja joita kannattaa tavoitella. Tästä seuraa lisää arvostusta ja yritystä. Ruotsissa on nykyään tätä lajikulttuuria ja siitä seuraa tasoa jolla voi edetä jopa näissä kun myös tähdet ovat kohdillaan. Kuten Zlatankin kuvasi pelaajan näkökulmasta. Jalkapallo on kilpailtu laji (kuten juoksu ja vielä enemmän) eikä siellä pärjää sattumalta. Suomalaiset enempi valittavat ja katsovat taivaskanavia mieluummin kuin tukevat omaa seuraa. Toivovat että tyhjästä tai järjestelmän tuella mentäisiin joskus kisoihin ennenkuin tukevat.. siihen asti naureskelevat mieluummin sohvalla ja siinä voikin sitten kestää. Toki sama pätee muihinkin lajeihin.
 14. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Harmi Japanin rohkeus kostautui. Viihdyttävä matsi kuten eilisiltainenkin.
 15. perttu

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Mites pelkia? Huomenna sitten Britit laulukuoroon. Mutta Brasilia jyräs. Ja Uruguay. Ehkä myös Ranska. Kolumbia?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy