Jump to content
Juoksufoorumi.fi


perttu

Jäsenet
 • Content count

  9 202
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

About perttu

 • Syntymäpäivä 13.10.1979

Recent Profile Visitors

1 853 profile views
 1. Se on vaikea annostella nuo astmalääkkeet..olikohan ihan sattumalta oireet pahentuneet tärkeimmän kisan alla ja määrätty moninkertaisesti lääkekäytön rajat ylittävät annokset, kuten Sundbylla? Yleensähän Froomelle on saatu poikkeuslupa ennakkoon silloin jos on tarvinut ylittää jotain arvoja. http://www.cyclingnews.com/news/chris-froome-returns-adverse-analytical-finding-for-salbutamol/
 2. Nettikaupat

  Kyllä ne on melko varmasti samoja Suomessa myytäviä normaalilestejä kaikkialla muuallakin jos ei jossain erikseen toisin mainita. Ne on kuitenkin eniten myytyjä ja kaikkia malleja ei edes valmisteta niillä erikoislesteillä. Se mikä joskus voi mennä pieleen että eri mallien ja jopa vuosimallien välillä kengän muotoa ja lestien leveyttä joskus vaihdetaan ja joskus välttämättä 2018 malli ei olekaan enää ihan niin sopiva omaan jalkaan kuin 2017. Merkkien välillä voi olla yleisemminkin pieniä eroja kokoluokituksessa tai juuri tuossa muodossa joka saattaa saada myös eri merkkiset tuntumaan eri kokoisilta vaikka esim. pituus olisikin sama.
 3. Mitä tänään syötäisiin

  Kyllä enempikin olisi mennyt vaikka pari paistettua muikkua oli jälkkäriksi :) Onneksi päivällä oli syöty stroganoffia niin ei mene posket lommolle..
 4. Mitä tänään syötäisiin

  Ahventa, pinaatti-perunasosetta, tilli-sitruunavoita, babyporkkanoita ja Fuller's ESB.
 5. Norjalainen alitti tunnin

  Läppä on väsynyttä ja monesti liioiteltua, mutta tosiasiat ovat valitettavia ja selviä. Ovathan norjalaiset varmasti kovia harjoittelemaan ja lyövät siinä mennen tullen esim. Suomen nykymeiningin, mutta heidän maineen ja uskottavuuden menetystä ei kyllä tarvitse ihmetellä eikä syyllisiä siihen etsiä suomalaisista netti-/kahvipöytäkeskusteluista..
 6. To & pe: kävely 3+ km La: 1:30:06 metsäteitä syke ka n. 145 Ma: 25:00 syke ka 146 Lähinnä kuitenkin syyskalastusta.
 7. Movescount

  Voi mennä ohi,pidempi väli kuluttaa vähemmän akkua ja tallennustilaa.
 8. Toni Roposen videoblogi

  Viimeisessä huono esimerkki kuinka harmaana syyspäivän lähdetään tielle hiihtämään happoharjoitusta niin valitaan suomalaisittain täysin mustat ja mahdollisimman huonosti näkyvät vaatteet.
 9. 1:10:07 Alkuun 21 min VR + 4x6min kovaa (syke n.180-185)/ 1 min hölkkää + 5min kävely + hölkkää loppuun. Vähän ylikovaakin meinasi taas mennä mäkisemmissä paikoissa.
 10. 31:22 hidastelua ka150. Syke koholla kun oli pakko vähän syödä juuri ennen kun ei ollut kunnon ruokaa saanut koko päivänä. Huomenna kenties VK toistoja jos koivet yhtä hyvät.
 11. Movescount

  Tuon intervalliajastimen saa laitettua myös movescountista laite ja siellä missä määritellään urheilutilat. Määritä vaikka uusi urheilutila intervalleille ja siellä kohta intervalliajastin päälle ja kesto tai matka vedolle ja tauolle +toistot. Tuossa joutuu olemaan tasamittaiset. Synkkaa kelloon ja siinä urheilutilassa käynnistetyn harjoituksen aikana next,aktivoi,intervajastin päälle/pois. Kannattaa ladata manuaali vaikka tästä kohta intervalliajastin / harjoitukset s.52 tms. Kännykkäsoftasta tosiaan saa vielä elegantimmin. Lisäksi voit tehdä sellaisen intervalliominaisuuden itse koneella tai käyttää toisen tekemää movescount appia johon löytyy myös ohjeita movescount.com/fi/apps
 12. Hienoa, palautuminen edellä vain jos yhtään tuntuu raskaalta perättäisillä lenkeillä. Pääset noihin neli- ja x-kymppisiin 100-varmasti vaikka et alkuun joka viikolla sitä puristaisikaan. Nuo on kuitenkin just ne suurimmat vaaran paikat kun aiempi juoksun taso on ylitetty. Huh, eipä ollut tarkoitus näin maalailla turhia uhkakuvia kun kaikki sujuu hyvin... Kissalle toipumista!
 13. SUL:n saavutukset

  Onko se sitten niin että kisoja on liikaa, mutta ne ovat aivan liian pieniä. Ei lähes ammattimaisesti urheilevan kannata nykytilanteessa, jossa kaikilla on ongelmana rahoituksen riittävyys ja kovien kisojen puute, ajaa jonnekin kolmen hengen kisaan josta saa satasen. Pitäisi keskittyä isompiin kisoihin, niitä pitäisi olla useampi ja pidemmällä aikavälillä ja niihin isot palkinnot. Sinne sitten kerralla kaikki paikalle jotka kynnelle kykenevät ja näitä pikkukisoja vähemmäksi. Tuossa olette kyllä ihan oikeassa että olemassaolevista kotimaisista kisoistakin puuttuu yleensä kilpailua, joskus jopa kilpailijoita.
 14. 61:01 puistossa ka152. Hyvä lenkki ja tää sunnuntai-ilta onkin hyvä ajankohta kun työmatkatempoilijoita ei ole puistossa. Täytynee alkaa laiskottelun sijaan takomaan kunnolla kun jalat eivät vastustele ja kelitkin taitavat olla jatkossa sen verran kuivemmat että pärjää ainakin ilman snorkkelia. Lenkin jälkipössiksessä ilmoittauduin sitten vielä Kölnin maralle ensi syksyksi. Halvalla kun saa hyvää niin pakkohan se on ostella. Aijai. Aiemmin viikolla tuli jo tilattua Zealot 2:t, Dobsomin puku, Ron Hillin myssy & sormikkaat. Ainakin siis varusteurheilua jollei muuta. Noilla sitten pitäisikin pärjäillä talvi aika kivasti, paitsi että uusi buffi ehkä täytyy hankkia ja testata Luikun mainostamat Tokmannin 5e:n urheilukalsarit :)
×