Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Foggy

Jäsenet
 • Content count

  16
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Foggy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näyttäisi vahvasti siltä, että ensi viikolla pukkaa uutta Plus -mallia Fenix vitosesta. Jos huhut topokartoista kaikkiin malleihin pitävät paikkansa, niin lähden saman tien juoksemaan visa kourassa kauppaa kohti. Myös huhuttu Galilei-tuki, ja s-version isompi näyttö herättelevät kiinnostusta pieneen välineurheilusessioon. https://the5krunner.com/2018/06/09/fenix-5-plus-fenix-5s-fenix-5x-review/
 2. Foggy

  Suunto 9 Baro

  Eiköhän siellä ole ajatuksena sulauttaa Movescount Sports Trackeriin. Saavat enemmän kehitysresursseja ja käyttäjämassaa yhden palvelun alle, ja sitä kautta mahdollisuuden kilpailla paremmin Stravan ym. kanssa.
 3. Eikös tuo salmiakin suola ole suurimmaksi osaksi ammoniumkloridia, kun tarvetta olisi enimmäkseen natriumille?
 4. Kasikymppisellä myös, mutta oletettavasti kierrän ne loppunousut raatotaksilla 🤢
 5. Foggy

  Suunto vai Garmin?

  Suomalainen se Amerkin on. Sekä omistukseltaan, että kotipaikaltaan.
 6. Ei jostain syystä oikein vakuuta tää helleaalto
 7. Kävin pääsiäisenä hiihtelemässä Valtavaaralla ja ihan komeathan ne maisemat oli lumisinakin ;) Taidan puolimatkan peränpitäjänä päästä nauttimaan kahluusaapaskeleistä ihan koko rahalla
 8. Hyvältä näyttää. Lumikengillä liikkeelle ja kumisaappaat dropbägiin.
 9. Foggy

  Garmin Fenix 5

  Perus-femma on turhan iso mun naruranteeseen, mutta äSsässä taas ei akunkesto riitä näin hitaalle äijälle. Joten vitosella mennään ainakin toistaiseksi. Garmin Connect on muuten aivan kamala härpäke verrattuna Suunnon Movescounttiin. Sattuu silmiin.
 10. Foggy

  Garmin Fenix 5

  Minullekin tuli sähköpostiin vain arvostelupyynto, mutta ei toimitusilmoitusta. Seurantakoodi kuitenkin löytyy webbisivulta tilauksen tiedoista. 5. helmikuuta tilattu F5 oli tullut perjantaina Suomeen.
 11. Foggy

  Nuuksio Classic 3.9.2016

  Ei ole kokemusta kuin yhdestä vastaavasta löntystelystä, mutta se meni mukavasti geeleillä ja pienillä järjestäjien tarjoamilla bonareilla (sipsiä, rusinoita, banaania). Huomiseksi ajattelin työntää nipun geelejä softflaskiin ja ottaa tasapainon vuoksi kasan sipsejä minigrippiin. Napillisen magnesiumia voisi myös ottaa, vähintään placebon vuoksi. Vesipulloja messiin varmaankin 0,5l+0,7l. Kantovälineenä normi juoksuliivi. Pari pulloa etutaskuihin ja loput romut selkäpuolelle. Ilmatieteenlaitos näköjään uhkailee meitä hitaampia pikku sateilla, mutta katsotaan miten käy.
 12. Foggy

  Myyty

  Minä joudun jatkamaan telakalla, joten paikka olisi myynnissä. Hinta 55 euroa, ja lisäksi 5 euroa siirtomaksua järjestäjälle.
 13. Otsikon mukaiset kolmisenkymmentä kilometriä hölkötellyt itselle liian ahtaat kengät myynnissä. Koko FR 42, UK 8, US 8½. Sijainti Hyvinkää. Hp. 60e + 5e posti.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy