Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Foggy

Jäsenet
 • Content Count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämä oli ehdottomasti tähänastisen tasaharmaan juoksu-urani huipentuma. Olin viiden kilometrin ajan lopulta reittiennätyksen tehnyttä Simpasta edellä! Loppuajassa tosin hävisin reilut neljä tuntia, mutta sitä kohtaa en vanhoilla päivilläni kiikkustuolissa aio enää muistaa. Tuloslista näyttää siis vähän vajaan 11 tunnin aikaa, vaikka pykälien mukaisen lopputuloksen pitäisi oikeastaan olla DSQ. Jossain vaiheessa reittiä vastaan tuli perhe, joka lauleskeli Tuiki Tuiki Tähtöstä isän(?) kitarasäestyksellä parin pikkuipanan jaellessa siinä samalla manteleita juoksijoille. En osannut mitenkään olla sortumatta tuon ulkopuolisen avun käyttöön, mutta onneksi rikos jäi toimitsijapoliiseilta havaitsematta. Päätin jossain 60 kilometrin kohdalla, että en enää ikinä osallistu maratonia pidempiin polkutapahtumiin. Ja raapustelin juuri karhunkierroksen kasikymppisen kalenteriin. ps. Sattuu jokseenkin kirjaimellisesti kaikkiin lihaksiin. Käsiä myöten.
 2. Foggy

  UTMB 2018

  Vmaksi ottanu suomalaisten kärjen. On se kova.
 3. Toinen noista on se porukka, jolla osallistutaan joukkuekilpailuun. Seura on sitten jotain muuta. Erikoinen systeemi, mutta tuolla mettissä ei tunnetusti ole hommat ihan niin justiinsa. Seiskakymppisellä mukana. Tarkoituksena olisi rutistaa ensimmäinen nelikymppinen alle 5,5 tuntiin, ja koittaa sen jälkeen hoiperrella jollain keinoin raatovankkureita karkuun. Näyttäisi pahasti siltä, että sää ei tällä kertaa kelpaa tekosyyksi huonoudelle.
 4. Kiinnostaisi periaatteessa viimeisenä pidempänä treenilenkkinä ennen Nuuksion seiskakymppistä, mutta en ole ihan varma, haluanko maksaa 63 euroa höntsäkierroksesta. Lähtöaika ei myöskään oikein sovi omalle kropalle. Tämän kuun loppuun näyttäisivät olevan nuo "halvemmat" hinnat voimassa, joten viikon verran voi vielä arpoa.
 5. Näyttäisi vahvasti siltä, että ensi viikolla pukkaa uutta Plus -mallia Fenix vitosesta. Jos huhut topokartoista kaikkiin malleihin pitävät paikkansa, niin lähden saman tien juoksemaan visa kourassa kauppaa kohti. Myös huhuttu Galilei-tuki, ja s-version isompi näyttö herättelevät kiinnostusta pieneen välineurheilusessioon. https://the5krunner.com/2018/06/09/fenix-5-plus-fenix-5s-fenix-5x-review/
 6. Foggy

  Suunto 9 Baro

  Eiköhän siellä ole ajatuksena sulauttaa Movescount Sports Trackeriin. Saavat enemmän kehitysresursseja ja käyttäjämassaa yhden palvelun alle, ja sitä kautta mahdollisuuden kilpailla paremmin Stravan ym. kanssa.
 7. Eikös tuo salmiakin suola ole suurimmaksi osaksi ammoniumkloridia, kun tarvetta olisi enimmäkseen natriumille?
 8. Kasikymppisellä myös, mutta oletettavasti kierrän ne loppunousut raatotaksilla 🤢
 9. Foggy

  Suunto vai Garmin?

  Suomalainen se Amerkin on. Sekä omistukseltaan, että kotipaikaltaan.
 10. Ei jostain syystä oikein vakuuta tää helleaalto
 11. Kävin pääsiäisenä hiihtelemässä Valtavaaralla ja ihan komeathan ne maisemat oli lumisinakin ;) Taidan puolimatkan peränpitäjänä päästä nauttimaan kahluusaapaskeleistä ihan koko rahalla
 12. Hyvältä näyttää. Lumikengillä liikkeelle ja kumisaappaat dropbägiin.
 13. Foggy

  Garmin Fenix 5

  Perus-femma on turhan iso mun naruranteeseen, mutta äSsässä taas ei akunkesto riitä näin hitaalle äijälle. Joten vitosella mennään ainakin toistaiseksi. Garmin Connect on muuten aivan kamala härpäke verrattuna Suunnon Movescounttiin. Sattuu silmiin.
 14. Foggy

  Garmin Fenix 5

  Minullekin tuli sähköpostiin vain arvostelupyynto, mutta ei toimitusilmoitusta. Seurantakoodi kuitenkin löytyy webbisivulta tilauksen tiedoista. 5. helmikuuta tilattu F5 oli tullut perjantaina Suomeen.
 15. Foggy

  Nuuksio Classic 3.9.2016

  Ei ole kokemusta kuin yhdestä vastaavasta löntystelystä, mutta se meni mukavasti geeleillä ja pienillä järjestäjien tarjoamilla bonareilla (sipsiä, rusinoita, banaania). Huomiseksi ajattelin työntää nipun geelejä softflaskiin ja ottaa tasapainon vuoksi kasan sipsejä minigrippiin. Napillisen magnesiumia voisi myös ottaa, vähintään placebon vuoksi. Vesipulloja messiin varmaankin 0,5l+0,7l. Kantovälineenä normi juoksuliivi. Pari pulloa etutaskuihin ja loput romut selkäpuolelle. Ilmatieteenlaitos näköjään uhkailee meitä hitaampia pikku sateilla, mutta katsotaan miten käy.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy