Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  451
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  36

Don_Valido last won the day on September 13

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

1 254 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

1 485 profile views
 1. Don_Valido

  100 km MM-kilpailu 8.9.2018

  En aina oikein pysy kärryillä täällä välillä vallitsevasta melko ikävästä vastakkainasettelusta ja toisille vittuiluista. Varsinkin kun lajit ovat melkoisesti kuihtumaan päin. Siis yleisurheilut ja jopa nämä tasamaan ultrat, eiköhän polkujuoksussakin kohta tule rajat vastaan. Yhtä olisi hyvä pitää ja vaikka henkilökemiat ei aina natsaa niin toimeen voi tulla. Minä nostaisin hattua niille jotka hölkkäävät metsässä, poluilla, asfaltilla, radoilla tai vaikka juoksumatolla. Aina 100m juoksusta maapallon ympäri-juoksuun ja tasosta riippumatta. Me voidaan toki vähätellä toisia, niin hölkkääjiä kuin juoksun alalajeja, ja nostaa itseämme esiin, mutta juoksun ja hölkän etuja se ei aja. Hienoa että joukkue on 100km kisoihin!
 2. Don_Valido

  Alle 2:30

  Joutseno ja Vantaa taitavat olla profiililtaan Turkua nopeampia joten siltä osin varmasti jokunen sekunti lujempaa pääsee. Ja onhan tässä vielä rutkasti aikaa. Ja jos siellä on painettu armotonta treeniä niin keventely voi nostaa kunnon uudelle tasolle. Eli siltä osin fgn tavoite ei tunnu mahdottomalta. Ehkä. Täällä nyt ilmeisesti tämän vuoden osalta projekti tauolla mutta jatkuu heti kun tiedetään miten ja milloin saadaan jalat kuntoon. En pidä mahdottomana että jollekin maran viivalle vielä eksyn tänäkin vuonna mutta 230 on täälläkin luultavimmin utopiaa ellei crosstrainerilla tehdä niitä taikatemppuja. Keskiviikkona lekuri ja täytyypä kysyä mitä mieltä on jos kokeilisi Joutsenossa seuraavan kerran hölkkää jos nyt leikkaukseen ei päädytä.
 3. Hintaa alennettu. Nyt 300€. Vyötä on nyt käytetty kuukauden verran, toimii edelleen. Kello erinomaisessa kunnossa. Osta pois. Ei ole käyttöä enää ensi viikon jälkeen joten silloin voin tuoda.
 4. Jos meillä olisi futiksessa nuori ja potentiaalinen joukkue joka saisi EM-kisapaikan.. niin jättäisimme lähettämättä jengin kisoihin? Isoja kokemuksia ja valmiutta tuleviin isoihin kisoihinhan tuolta saisi. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi keski-ikäinen parhaat vuotensa nähnyt.
 5. Vapauttakaa foorumi. Free Willy.
 6. Don_Valido

  Alle 2:30

  Täällä pientä takapakkia kun nilkka lukkiutunut. Fyssari lomilla ja 2.8 avataan. Siitä sitten toivomus päästä takaisin kunnon treeniin josta nyt muutaman päivän joutunut luistamaan. Helsinki Maratonille lähden juoksemaan keskeytyskisan 28-30km ja koitan vetää Joutsenon tavoitevauhtia. Siitä en ole vielä varma onko se tavoitevauhti tuota alle 2:30 tahtia vai joudunko vielä tyytymään hitaampaan menoon.
 7. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansiolle PK-vauhteja 😄 😄
 8. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Mikä Gilille tuli? Joko on irronnut tietoa? Kaveri maalissa nyt. Viimeinen väli 1h48min. Pajusella meni noin 40min..
 9. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Edit: Väärä tieto. Itkonen mukana, gepsi ei vaan skulaa.
 10. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Pitkät ovat kilometrit Gilillä kyllä. Huh. Tuossa vauhdissa nesteetkin loppuu aika äkkiä.
 11. Pituudesta on vain haittaa juoksussa.
 12. Don_Valido

  Ylämäkimaraton

  Moi, Muutama harkka.. Juoksumatolla kertaalleen viikkoon esim VK-treeninä: 7% kulmalla 1km + 10% kulmalla 1km + 12%kulmalla 1km + 15%kulmalla 1km. Tämä rundi vaikka kaksi tai kolme kertaa putkeen. Sykkeet sen mukaan minkälaisen treenin haluaa. Itse tein nousevilla sykkeillä niin että jokainen rundi päättyi MK-sykkeisiin ja välikuolemaan. Toinen täsmätreeni juoksumatolla: Pitkis - 7-12% kulmalla tööttää aina esim. 5km jaksoja ja sitten pari kilsaa 0%:lla väliin (vastaa melkein alamäkijuoksua 😉 ) Ja jos todellista täsmätäsmäharjoittelua haluaa tehdä, niin lasket nuo kisan nousumetrit esim. 10km etappeina ja kilometrittäin ja simuloit harkat niiden mukaan. Näin tein kanarian 128km valmistautuessa, jolloin tein Vantaan tunkkaisessa salissa esim "Las Palmas - Teror" pitkiksen johon tuli 28km etenemistä (sama matka kuin tuo huoltoväli kisassa) ja nousua vastaava määrä kuin kisassa tuli tuolla välillä. Toki kaikkea ei pysty ihan nappiin simuloimaan, mutta ainakin sinne päin. Ja jos Vantaan tunkkaisessa salissa treenin saa tehtyä niin miksi ei sitten kisassa onnistuisi.. Sitten on tietysti Ansioita ja kumppaneita jotka painaa malminkartanoa ylös ja alas eivätkä ole mattoa edes nähdeet ja kuitenkin viilettävät kärkisijoilla vuorikisoissa.
 13. Kello 8kk vanha. Pääsee hitaasti ja melko kovaakin. Jos kaipaat säätämistä Movescountin kanssa ja kilpailijaa paskemman välineen niin tämä on sinulle. Sykevyö uusi, tänään huollosta ostettu koska 12kk takuulla myydään aina uusi paska vyö tilalle vaikka takuuta olisi jäljellä. Hajoaa parin kuukauden sisään ellei ole jo rikki kun avaat rasian. Bokserit kaupan päälle. Ei myydä erikseen. Lähtöhinta 400€ koko paketti (Suunnon arvo 1€, bokserit 399€). Maksoin 650e 8kk sitten.. Näistä kaikista.
 14. Don_Valido

  Hoka One One

  Huikea kenkä! Tulee nykyään vedettyä melkolailla kaikki sileän lenkit tracer2:lla. Minulle menee niissä sama koko kuin Cliftoneissa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy