Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Jäsenet
 • Content count

  401
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  30

Don_Valido last won the day on July 11

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

1 008 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

1 307 profile views
 1. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansiolle PK-vauhteja 😄 😄
 2. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Mikä Gilille tuli? Joko on irronnut tietoa? Kaveri maalissa nyt. Viimeinen väli 1h48min. Pajusella meni noin 40min..
 3. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Edit: Väärä tieto. Itkonen mukana, gepsi ei vaan skulaa.
 4. Don_Valido

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Pitkät ovat kilometrit Gilillä kyllä. Huh. Tuossa vauhdissa nesteetkin loppuu aika äkkiä.
 5. Pituudesta on vain haittaa juoksussa.
 6. Don_Valido

  Ylämäkimaraton

  Moi, Muutama harkka.. Juoksumatolla kertaalleen viikkoon esim VK-treeninä: 7% kulmalla 1km + 10% kulmalla 1km + 12%kulmalla 1km + 15%kulmalla 1km. Tämä rundi vaikka kaksi tai kolme kertaa putkeen. Sykkeet sen mukaan minkälaisen treenin haluaa. Itse tein nousevilla sykkeillä niin että jokainen rundi päättyi MK-sykkeisiin ja välikuolemaan. Toinen täsmätreeni juoksumatolla: Pitkis - 7-12% kulmalla tööttää aina esim. 5km jaksoja ja sitten pari kilsaa 0%:lla väliin (vastaa melkein alamäkijuoksua 😉 ) Ja jos todellista täsmätäsmäharjoittelua haluaa tehdä, niin lasket nuo kisan nousumetrit esim. 10km etappeina ja kilometrittäin ja simuloit harkat niiden mukaan. Näin tein kanarian 128km valmistautuessa, jolloin tein Vantaan tunkkaisessa salissa esim "Las Palmas - Teror" pitkiksen johon tuli 28km etenemistä (sama matka kuin tuo huoltoväli kisassa) ja nousua vastaava määrä kuin kisassa tuli tuolla välillä. Toki kaikkea ei pysty ihan nappiin simuloimaan, mutta ainakin sinne päin. Ja jos Vantaan tunkkaisessa salissa treenin saa tehtyä niin miksi ei sitten kisassa onnistuisi.. Sitten on tietysti Ansioita ja kumppaneita jotka painaa malminkartanoa ylös ja alas eivätkä ole mattoa edes nähdeet ja kuitenkin viilettävät kärkisijoilla vuorikisoissa.
 7. Kello 8kk vanha. Pääsee hitaasti ja melko kovaakin. Jos kaipaat säätämistä Movescountin kanssa ja kilpailijaa paskemman välineen niin tämä on sinulle. Sykevyö uusi, tänään huollosta ostettu koska 12kk takuulla myydään aina uusi paska vyö tilalle vaikka takuuta olisi jäljellä. Hajoaa parin kuukauden sisään ellei ole jo rikki kun avaat rasian. Bokserit kaupan päälle. Ei myydä erikseen. Lähtöhinta 400€ koko paketti (Suunnon arvo 1€, bokserit 399€). Maksoin 650e 8kk sitten.. Näistä kaikista.
 8. Don_Valido

  Hoka One One

  Huikea kenkä! Tulee nykyään vedettyä melkolailla kaikki sileän lenkit tracer2:lla. Minulle menee niissä sama koko kuin Cliftoneissa.
 9. Miksi ei voisi lenkkeillä? Paras juoksuharjoitus on juoksu kouluun ja takaisin. Siihen sitten päälle varmasti löytyy tietysti juoksuharkkoja seuroissa ja muuta. Itsellä oli ala-asteella ja yläasteella 3,5km suunta kouluun. Siinä sai joka päivä 7km juoksua kun juoksenteli kouluun. Ja tietysti välitunnit juostiin tai pelattiin. Jos pojan laittaa koulumatkalle yksin ja matka on sopiva, niin varmasti jossain vaiheessa tajuaa että pääsee juoksemalla nopeampaa kuin löntystelemällä. Koulupäivän jälkeen on yleensä vielä nälkä joten siinä tullaan sitten aika haipakkaa kotiin, hyvä VK treeni :) Ja futis on hieno laji, sitä ei kannata lopettaa!
 10. Don_Valido

  Alle 2:30

  Hep. Ilmoittaudutaan nyt sitten julkisesti tänne. Kolme kuukautta aikaa tehdä mahdottomasta mahdollista.
 11. http://kilpakuntoilija.blogspot.com/2018/05/huhtikuun-yhteenveto.html?m=1
 12. Tais olla SM-puolikas tänä vuonna liian lyhkänen. Jälkikäteen tarkastastusmittauksen jälkeen oli lähtenyt maili että tulokset epävirallisiksi.
 13. Don_Valido

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Tämä. Heikolla treenillä ja paskana olleena jalalla lähdin kisaan sillä fiiliksellä että lähdetään aivan utopistista Ansion reittiennätystä metsästämään. Kellon mukaan taidoin pysyä kyydissä mukana noin 13-14km (Ansio veti varmaan PK-alueella) ja osittain jopa edellä. Sen jälkeen kunto loppui, kaaduin neljä kertaa ja jalka hajosi. Ilmankin jalan hajoamista oli selvää että maaliin en olisi tullut. En ole koskaan ollut niin paskana kuin tänään, en kyennyt enää juoksemaan. Reissu oli kovempi kuin Kanarian 126km vuoriulta. Niin fyysisesti kuin henkisesti. Perkele että otti pääähän se kitkajoen juurakkopaska. Valitettavasti voi näkyä telkkarissa. Heti alussa kun lähdin omille teille oli Ylen kamerat perässä jokusen kilsan ja kun tulin maani myyneenä Juuman huoltoon itku sillmässä oli myös Ylen kamerat läsnä jokisen sataa metriä.. Hyvää oppimateriaalia miten ei kannata edetä. Huikea kisa kuitenkin ja Rannankarin voitosta olen todella iloinen. Hieno mies! Ei ole kukaan ennen jäänyt kyselemään edestä käsin vointia kun olen pannuttanut helpolla polulla juurakkoon. Oikealle miehelle meni!
 14. Don_Valido

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Rannankaria ei jst syystä näy väliajoissa. Meni 26km ohi ja jätti Itävuon myös taakseen selvästi. Oli Juumassa arviolta 2min Itävuota edellä. Kouva on 31km matkalla.
 15. Don_Valido

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Apteekista saa suolatabletteja. Niillä olen itse aina mennyt. Laittanut pieneen muovipussiin jokusen aina mukaan. Jos hikoilee paljon niin yksi on hyvä ottaa aina kerran kahdessa, kolmessa tai neljässä tunnissa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy