Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kata81

Jäsenet
 • Content count

  780
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

Kata81 last won the day on October 25 2017

Kata81 had the most liked content!

Community Reputation

1 907 Excellent

About Kata81

 • Syntymäpäivä 14.01.1981

Converted

 • Puolimaraton
  1.44.22
 • Maraton
  3.59.15

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olen nyt viikon verran juossut pitkästä aikaa sykevyön kanssa. Hommasin pienemmän sykevyön kun tuntui että entinen pyörii ympärillä ja sykkeet näytti sen takia mitä sattuu vaikka vaihdoin patterinkin. Kivasti on sykkeet tulleet alaspäin. Sunnuntaina kävin tyttöjen ja rattaitten kanssa 5km lenkillä ja keskisyke oli vaan 115. Vauhtiakaan ei tosin olin pajon 7:40 min/km keskinopeus, mutta vielä loppusyksystä näytti noita sykkeitä kävelylenkillä.Tänään kävin aamupäivästä juoksemassa rattaitten ja ruutin kanssa reilu 8km 6:08 min/km 140bbm. Tytöt oli keskenään sen aikaa kotona. Muutaman kerran ovat nyt olleet yksin kotona miun lenkin ajan ja hyvin ovat pärjäilleet. Esikoinen itse kyseli milloin sais olla yksin kotona, kun koulukaveritkin on koulun jälkeen kun vanhemmat töissä.
 2. Taas on kohta kuukausi pyörähtänyt viime kirjoituksesta. Juoksemassa oon käynyt 3-5 kertaa viikkoon. Viime viikkoina kaikki lenkit paitsi pitkikset rattaitten kanssa. Välillä tytötkin pyörillä jarruina mukana. Eilen tuli käytyä lenkillä oikein kahteen kertaan. Aamusta kaupassa käynnin yhteydessä koko köörin kanssa 4km ja illalla vielä 7,5 km rattaitten ja Ruutin kanssa vähän reippaammin. Poitsu tykkää kovasti ottaa kyytiä ja mitä kovempi vauhti niin sen parempi. Kotona hampaitten tulon tms. takia välillä kitisyttää, mutta kun lähdettään lenkille niin tyytyväisenä vaan katselee maisemia tai sitten voittaa uni.🙂
 3. Hienosti taisteltu maaliin 😎. Onnea! Ja tunnistan tuon haikeuden maran jälkeen 😊.
 4. Viime viikko oli kevyt. Kaikki lenkit sunnuntaita lukuunottamatta rattaitten kanssa ja tytöt ajoi pyörällä. Tiistaina, torstaina ja perjantaina 3,5 km lenkit, keskiviikkona 6km. Eilen sunnuntaina 7,5 km Ruutin kanssa. Tosi kätevää kun, voi ottaa nyt tytöt mukaan lenkille. Muuten ois jäänyt juoksut aika pitkälti juoksematta viime viikolla. Tytöt ne enimmäkseen lenkille innostikin joka päivä kyselevät mennäänkö pyöräilemään niin pakkohan se on lähteä. Tosi ihana kylllä kun pystyy taas liikkumaan normaalisti, eikä tarvitse lyllertää ison mahan kanssa.Eikä tarvitse lapsille enää sanoa että äiti ei nyt jaksa, jos ehdottavat jotain.
 5. Viime viikolla juoksin tiistaina 8km Vappu juoksussa, Torstaina 11km / 75min rattaitten kanssa keskimmäisen kerhon aikana, lauantaina kävin lenkillä niin että tytöt ajoi pyörällä ja mie hölkkäillin rattaitten kanssa 4km /30min. Sunnuntaina viikon pisin lenkki Ruutin kanssa 14,5km 90min. Yhteensä ulkoilua 38km viime viikolla. Pohkeet ollut tuon Vappu juoksun ja pitkiksen jälkeen tukkoisen oloiset ja muutenkin sellainen tuntuma, että kevyempi viikko ois paikallaan. Eilen pidinkin lepopäivän. Äsken käytiin lasten kanssa ulkoilemassa tytöt pyöräii. Minä hölkkäilin rattaitten kanssa 4km 30min.
 6. Näimpä juuri ja eikä se maailma siitä miksikään muutu vaikka ei pystyisikään😊
 7. Vappu juoksu 8km käyty kirmailemassa aikaan 41.57 min. Keskinopeus 5:15 min/km eli aika täsmälleen samaa tahtia kuin 4km testilenkki viikko sitten. Silloin tosin tuntui etten pysty samaa vauhtia ylläpitämään kahdeksaa kilometriä. Nyt vois laittaa tavoitteeksi että tuota vauhtia pystyisi kipittämään puolikkaan syksyllä:).
 8. Tällä viikolla kävin maanantaina juoksemassa 5km esikoinen pyöräili mukana joten rauhallinen lenkki, tiistaina tein tuon vk lenkin 4km+ kilsat verkkaa alkuun ja loppuun. Torstaina hyötyliikunta hölkkää. Vietiin keskimmäinen pyöräillen kerhoon. Hän pyöräii ja mie hölkkäiin ja kävelin. Vähän harjoittelua vielä, kun just oppi ajamaan ilman apupyöriä. Kerhon aikana hölkkäiyä rattaitten kanssa. Yhteensä tuli lenkille mittaa 12 km 95min. Perjantaina lepoa ja eilen lauantaina 14km 90min. Kilsoja yhteensä tällä viikolla 36. lihaskuntoakin sain tehtyä kahdesti 30min kotona. Hyvä viikko!
 9. Viime viikon osalta jäi juoksut noihin kolmeen, kun oltiin viikonloppuna reisussa. Tällä viikolla kävin maanantaina esikoisen kanssa lenkillä. Mie juoksin ja hän pyöräili. 5km mentiin. Eilen tein pitkästä aikaa vk-lenkin 4km meni aikaan 21.53, alkuun ja loppuun kilsat verkkaa. Vähän sillä ajatuksella, että sais jotain tuntumaa mitä vauhtia jaksaisin juosta Vappu juoksun 8km.
 10. Tällä viikolla onkin tullut juostua joka päivä. Kiitos esikoisen pyöräily innostuksen. Keskimmäisen kanssa on tällä viikolla aloitettu harjoitukset ilman apupyörillä ajoa ja aika hyvin sujuu jo. Tällä viikolla varmasti oppii ajamaan. Maanantaina kävin rattaitten kanssa juoksemassa 8,5 km 57min, tiistaina esikoinen pyöräili ja mie juoksin rattaitten kanssa 5km 40min keskiviikkona esikoinen pyöräili ja mie juoksin rattaitten kanssa 54min 7km. Esikoinen toimii hyvänä jarruna. vauhti pysyy hyvin pk:n puolella ja ylämäet käveltiin.Mulla kun on taipumusta yksin juosta turhan kovaa. Sykemittarista on patterit loppu niin niitä ei ole tullut seurattua.
 11. Viime viikolla tuli nejä juoksu kertaa ja kilsojakin kertyi 33 eli eniten vauvan syntymän jälkeen. Tiistaina kävin juoksemassa rattaitten kanssa 52 min 7,5 km, torstaina yksin koiran kanssa 8km 49min, lauantaina pisin lenkki 16km 1h 42min ja eilen rattaitten kanssa 2km uimahallille ja kävellen takaisin. Mentiin koko porukka uimaan. Mie menin rattaitten kanssa ihan sen takia, että voin lähteä aikaisemmin pois, kun vauva ei jaksa vielä kovin pitkään puljata. Lisäksi kahdesti 30min lihaskuntoa kotona. Saatiin sovittua kesän juoksut. Mie juoksen 1.5 Vappu juoksun täällä Ilomantsissa 8km. Mies Joensuu Runilla ja mie Kuopiossa 1.9. Ihan hyvä niin kerkiää ehkä päästä aika lähelle samaa kuntoa kuin aikaisemmin ja muutenkin nyt pystyy juoksukertojakin lisäämään 3-4 viikossa.
 12. Juu, kyllä varmaan maraton vielä joskus juostaan, kun on taas aikaa juosta enemmän:). Yllättävän nopeasti on juoksukunto löytynyt. Luulin että menee pidempään. Tuo 15 km oli pisin matka vuoden 2016 jälkeen ja reidet oli aika tukossa eilen. Tänään hiukan erilainen "treeni". Oltiin lasten kanssa pulkkamäessä. Juoksin siinä samalla mäen ylös 30 kertaa ja kävellen alas. Aikaa meni 25min ja ihan kävi liikunnasta.
 13. Tervetuloa takaisin! Ja tsemppiä reenailuun. Pitäs itsekin taas yrittää aktivoitua kirjottelemaan treenejä ylös.
 14. Ei ole taas hetkeen tullut kirjoteltua mitään. Juoksemassa on kuitenkin käyty 2-3 kertaa viikkoon. Tänään pääsin ekaa kertaa tälle keväälle ilman nastoja juoksemaan ja olipa kivaa, kun sää oli muutenkin loistava. Tuli juostua sitten vähän reippaampi pitkis 15km 150bpm 1h29min.
 15. Meillä oli viime sunnutai-maanantai akselilla koko perheellä oksennustauti paitsi vauvalla. Kerkesin kuitenkin sunnuntaina ennen tuota tautia käydä 11km juoksemassa. Maanantai ja tiistai meni lepäilemässä, mutta keskiviikkona kävin kevyellä hölkällä ja ihmeen hyvin sainkin sykkeet pysymään aisoissa 7km 138bpm 7:11 min/km. Vauhtikin tosin sen mukainen. Eilen perjantaina heiluin kuulan kanssa kotona ja tänään sunnittelin lenkkiä, mutta siirrän suosiolla huomiselle, kun vauva nukkui poikkeuksellisen huonosti viime yönä. Oksennustauti dietin myötä ennen raskautta olevaan painoon enää 3kg ja vanhat farkut menee jo jalkaan
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy