Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

juhanahm

Jäsenet
 • Content count

  65
 • Liittyi

 • Last visited

About juhanahm

 1. Kyllähän noita on ainakin Jumbon Stadiumissa, ainakin osaa malleja
 2. Vanha ketju mutta jatketaan tätä. Eilen pitkiksellä tuli kurkku yhtäkkiä todella kipeäksi, joka alkoi jo illalla sitten helpottamaan kotona kun otin allergialääkkeen. Tänään otin toisen allergialääkkeen aamulla ja nyt kipu on tiessään. Nenässäkin pientä vuotoa, mutta hyvin olematonta. Tänään juoksin kevyen n 8km kaukana joesta eikä oireita näkynyt tai tuntunut. Siis kyseinen kurkkukipu iski keravanjoen varrella, samoilla paikoilla ja samaan vuodenaikaan on minulla tullut sellaista haukkovaa hengitystä.. Heti sen jälkeen tajuan juosta kaukana joesta. Keskuspuistossa vastaavaa ei tapahdu kunhan ei juokse joen rannassa...
 3. lauantaina iski flunssa, joten ensi viikonlopun springmaratonin joutuu todennäköisesti jättämään väliin. No jos ke on terve niin sitten ei tarvitse. Onneksi ollaan tukholmaankin menossa, joten tukholma saa toimia varakilpailuna. Vähän turhauttavaa sairastua viikko ennen maraa. Viimevuonna juoksin springmaratonin puolikuntoisena joten toista kertaa en kokeile.
 4. Tänään saapui elite9:t ja eka testilenkki juostu. Nyt vaihtuu Zante 2 Elite9:iin maralle. Pegasuksella ja Zantella tähän mennessä aika pitkälle juostu
 5. Itsekkin olen tullut siihen tulokseen, että sykkeen lasku ei välttämättä merkkaa kunnon nousua. Itse olen todennut että parhaan käsityksen kunnostani saan tempojuoksulenkillä ja varsinkin siitä miltä juoksu on tuntunut. Reitti on vakio niin vertailu on helppo tehdä.
 6. viikonloppuna tuli maksettua osallistuminen. 3.20 lähdetään taas jahtaamaan. Nyt testaillaan geelejä josko vaihtaisi high5 maximiin ja dexaliin. Elite 9:kin tilattu, mutta katellaan nyt juostaanko niillä vai zanteilla.
 7. Mukaan ollaan tulossa 3.20 kiikarissa. Vielä on aikaa kaivaa huippukunto esiin. Muutama viikko sairasteltiin, mutta nyt vaikuttaa taas jo hyvältä. Aktian 10km 41min alitus tuo kivasti itsevarmuutta, joten turha muistella Porin hallin 3.27:aa. Kunhan nyt muistaa että 4.40 on maksimi vauhti. Tukholmaankin olen menossa, mutta pää tähtäin on kyllä tässä kotikisassa.
 8. Eikös stadiumissa ole samanlainen 30 päivän palautusoikeus kaikille lenkkareille. Nyt oli Sayconya hyllyssä
 9. Eipä onnistunut hallissa, mutta ulkona keväällä sitten. Sykkeet oli koko ajan kumman korkeat, mutta viis niistä juosta piti. Loppuaika oli luokkaa 3.27.xx. No onpahan tuo halliajoista paras. Kyllä saa 3h jälkeen itseään tsempata että jaksaa juosta kohtuudella kun käy selväksi että 3.20 ei mene rikki
 10. Jos onnistuu juoksemaan lopun tajunnan rajamailla niin kyllä 400 metriäkin tuntuu pitkältä matkalta, sinänsä siitä ei ole haittaa. No hyvä kun siellä on joku jolta kysyä.
 11. Muistaakseni itselläni on ollut tuo pusutauti joskus nuoruudessa. Lähinnä oli kurkku kipeä ja angiinan kaltaista peitettä. En muista että olisi kestänyt mitenkään hirveän pitkään. Pojalla on ollut sellaista allergista astmaa (koulurakennus vaihtui), josta saatiin tovi sitten varmistus. Oire oli lähinnä se, että on ollut 2kk enempi tai vähempi nuhaa kokoajan. Nyt saa lääkkeitä siihen ja heti hengityksen määrä ( mitä spirometriin puhalletaan) lisääntyi. Ihan normaalisti on pelannut koko ajan fudista. Siis toinen poskiontelo on täynnä räkää eikä lähde pois ilman lääkkeitä
 12. Poriin halliin, yleensä on käyty Tampereella, mutta nyt ajankohta ei sovi. Eipähän ole ylämäkeä eikä tuule, mutta aika tarkkana saa olla kierrosaikojen kanssa ettei juokse liian kovaa
 13. Keventely alkanut maraa varten. 9km syke123 ja nopeus 5.39
 14. Tänään oli ja varmaan niin kauan kuin tavaraa riittää suomenojan intersportissa Haghlöfsin ja Mckinleyn välikerrosvaatteita 10e kpl. Pitää myöntää että lähti lapasesta ostin itselleni, vaimolle ja lapsille.
 15. Eka aktia kisa ja eka "virallinen" kymppi ikinä 40.47. Sanotaan nyt että juoksija hämmästyi itsekkin. 41.30 piti juosta, mutta ajattelin ekan kilsan jälkeen, että juostaan vähän nopeampaan. Pitää ottaa parin kuukauden päästä uusiksi. Ihan kiva tapahtuma kaikenkaikkiaan.