Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olavi71

Jäsenet
 • Content count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent
 1. olavi71

  Tonnit paukkuu!

  Hätäisimmät paukutteli jo uudenvuoden pommeja samaan aikaan kun itsellä pamahti 3000km rikki raikkaassa räntäsateessa. Kelissä ei kehumista, mutta pitihän se tasaluku juosta täyteen.
 2. olavi71

  Hoka One One

  Cliftonilla 400 km pääasiassa asfaltilla ja kantapään ulkosyrjältä kumi alkaa olla kulunut pois. Roskiin menee. Nimbus kestää tuplasti tuon eikä pohjat näytä edes pahasti kuluneilta.
 3. "Johaug ei edes tiennyt mitä oli tekemässä. Eihän tämä vaikuttanut hänen suorituskykyynsä mitenkään. Ottakaa kiinni ne, jotka oikeasti käyttävät dopingia." https://yle.fi/urheilu/3-9791512 Björgen tämän selitti. Rangaistus vaarantaa Norjan hiihtäjien oikeusturvan, koska anabolisilla steroideilla ei ole suorituskykyä parantavaa vaikutusta Norjan hiihtäjiin. Turha heiltä on edes testata anabolisten osalta.
 4. olavi71

  Ke 12.7.

  Maantiepyörällä 51km 31.1 keskaria.
 5. olavi71

  Alle 3:30

  Päätin lähteä 4:55 vauhtia ja hidastaa jos siltä alkaa tuntua. Keventelyjen jälkeen 4:55 tuntui hitaalta, tuskin olisi pää kestänyt 5:10 vauhtia. Alussa oli syke kisajännityslukemissa, mutta tähän olin varautunut etukäteen ja vaihdoin kelloon toisen näytön jossa syke ei näy. Hyvin kulki kunnes 30 km paikkeilla alkoi jalat jäykistyä ja meno vaikeutua. 35 kohdalla meni oli jo väkinäistä ja mielessä oli, että kyllä tätä ainakin kilometrin kestää. Vauhti ei hiipunut liikaa ja maalissa kello näytti 3.29. Vauhdin jako oli onnistunut, ensimmäinen puolikas vähän alle 1:44. Seuraavan maratonin juoksen jossakin hienoissa maisemissa ilman kiirettä, niin että ehtii juomapaikalla kiittää tarjoiluista. Ensi kesänä sitten uutta ennätystä yrittämään.
 6. olavi71

  Suunto vai Garmin?

  Jos tarkoitit laittamaani Spartan linkkiä niin siellähän lukee: "Lieferumfang:Suunto Spartan Sport Black, Suunto Smart Sensor und Herzfrequenzgurt, USB-Kabel, Kurzanleitung, Garantiebedingungen" Suomeksi tuo tarkoittaa, että toimitukseen sisältyy sykevyö. Barometri on vasta Spartan Ultra malleissa.
 7. olavi71

  Suunto vai Garmin?

  Spartan Sport sykevyön kanssa kotiovelle toimitettuna 335 €. Uutiskirjeen tilaamalla saa 5 € alennuskoodin. https://www.reviwell.de/suunto-spartan-sport-black-hr?utm_source=idealo_de&utm_medium=cpc&utm_campaign=Preissuche&couponcode=on
 8. olavi71

  Aerokiekot

  Tuohon kun lasket postit, tullin ja ALVin niin hinta menee lähelle 650 eur. Kannattaa harkita tunnetun valmistajan hyviksi koettuja kiekkoja. Tosin tylsäähän se kun ei tarvitse odottaa yllätyksiä. Esim: http://www.cycle-basar.de/Komponenten/Laufraeder/Laufraeder-Rennrad-Triathlon/Mavic-Cosmic-Pro-Carbon-Laufradsatz-Weiss.html Nuo on alu-carbon, mutta painaa saman kuin nuo hiilarikiekot. Jos on vannejarrut, alumiinikehä on minusta parempi vaihtoehto.
 9. olavi71

  Asics Gel Nimbus 18 korvaaja!

  Jos jostakin kaupasta löytyy niin kokeile Adidas Energy Boost.
 10. olavi71

  Alle 3:30

  Enää kaksi tai kolme viikkoa ja sitten yrittämään 3:30 alitusta. Täytyykin päättää pian kumpana viikkona yrittän. Testilenkkien perusteella saattaa olla mahdollista. Kymppi 42:39 ja 20 km 4:52 vauhtia rennosti, ei tuntunut ollenkaan pahalta ja keskisyke sama kuin ensimmäisellä maratonilla. Vähän tekisi mieli ottaa varman päälle 3:40 alitus. Sekin olisi hyvä parannus nykyiseen niukasti alle nelosen aikaan. Kannattaako aloittaa 4:55 vauhtia vai varman päälle 5:10?
 11. olavi71

  Suunto Ambit3

  Minä olen käyttänyt movescountin kellon asetuksissa olevaa intervallitoimintoa. Eli sieltä mistä valitaan kellossa näkyvät lajit, Running -> Advanced Settings -> Interval timer. Näyttää vedot ja palautukset melkein oikein, lämmittely ja ensimmäinen veto menee samaan "kierrokseen", mutta loput oikein. Ei tuo värinä ole minulle ollut ongelma, tulee vilkuiltua kellosta muutenkin että eikö tämä raasto vieläkään lopu...
 12. olavi71

  Suunto vai Garmin?

  Suunnon kellot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, minun mielestä suomalainen tuote. Polar suunnittelee suomessa ja valmistaa kiinassa, ei täysin suomalainen sekään.
 13. olavi71

  Suunto vai Garmin?

  Makuasia, kahden Garminin ja kolmen Suunnon kokemuksella pidän Suuntoa parempana. Molemmissa on varmasti kaikki tarpeellinen ja paljon turhia ominaisuuksia. Pisteet Suunnolle siitä, että kellot valmistetaan Suomessa.
×