Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olavi71

Jäsenet
 • Content count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

 1. Hoka One One

  Cliftonilla 400 km pääasiassa asfaltilla ja kantapään ulkosyrjältä kumi alkaa olla kulunut pois. Roskiin menee. Nimbus kestää tuplasti tuon eikä pohjat näytä edes pahasti kuluneilta.
 2. Sudio Tre -kuulokkeiden arvonta

  Mustat tietysti
 3. "Johaug ei edes tiennyt mitä oli tekemässä. Eihän tämä vaikuttanut hänen suorituskykyynsä mitenkään. Ottakaa kiinni ne, jotka oikeasti käyttävät dopingia." https://yle.fi/urheilu/3-9791512 Björgen tämän selitti. Rangaistus vaarantaa Norjan hiihtäjien oikeusturvan, koska anabolisilla steroideilla ei ole suorituskykyä parantavaa vaikutusta Norjan hiihtäjiin. Turha heiltä on edes testata anabolisten osalta.
 4. Ke 12.7.

  Maantiepyörällä 51km 31.1 keskaria.
 5. Alle 3:30

  Päätin lähteä 4:55 vauhtia ja hidastaa jos siltä alkaa tuntua. Keventelyjen jälkeen 4:55 tuntui hitaalta, tuskin olisi pää kestänyt 5:10 vauhtia. Alussa oli syke kisajännityslukemissa, mutta tähän olin varautunut etukäteen ja vaihdoin kelloon toisen näytön jossa syke ei näy. Hyvin kulki kunnes 30 km paikkeilla alkoi jalat jäykistyä ja meno vaikeutua. 35 kohdalla meni oli jo väkinäistä ja mielessä oli, että kyllä tätä ainakin kilometrin kestää. Vauhti ei hiipunut liikaa ja maalissa kello näytti 3.29. Vauhdin jako oli onnistunut, ensimmäinen puolikas vähän alle 1:44. Seuraavan maratonin juoksen jossakin hienoissa maisemissa ilman kiirettä, niin että ehtii juomapaikalla kiittää tarjoiluista. Ensi kesänä sitten uutta ennätystä yrittämään.
 6. Suunto vai Garmin?

  Jos tarkoitit laittamaani Spartan linkkiä niin siellähän lukee: "Lieferumfang:Suunto Spartan Sport Black, Suunto Smart Sensor und Herzfrequenzgurt, USB-Kabel, Kurzanleitung, Garantiebedingungen" Suomeksi tuo tarkoittaa, että toimitukseen sisältyy sykevyö. Barometri on vasta Spartan Ultra malleissa.
 7. Suunto vai Garmin?

  Spartan Sport sykevyön kanssa kotiovelle toimitettuna 335 €. Uutiskirjeen tilaamalla saa 5 € alennuskoodin. https://www.reviwell.de/suunto-spartan-sport-black-hr?utm_source=idealo_de&utm_medium=cpc&utm_campaign=Preissuche&couponcode=on
 8. Aerokiekot

  Tuohon kun lasket postit, tullin ja ALVin niin hinta menee lähelle 650 eur. Kannattaa harkita tunnetun valmistajan hyviksi koettuja kiekkoja. Tosin tylsäähän se kun ei tarvitse odottaa yllätyksiä. Esim: http://www.cycle-basar.de/Komponenten/Laufraeder/Laufraeder-Rennrad-Triathlon/Mavic-Cosmic-Pro-Carbon-Laufradsatz-Weiss.html Nuo on alu-carbon, mutta painaa saman kuin nuo hiilarikiekot. Jos on vannejarrut, alumiinikehä on minusta parempi vaihtoehto.
 9. Asics Gel Nimbus 18 korvaaja!

  Jos jostakin kaupasta löytyy niin kokeile Adidas Energy Boost.
 10. Alle 3:30

  Enää kaksi tai kolme viikkoa ja sitten yrittämään 3:30 alitusta. Täytyykin päättää pian kumpana viikkona yrittän. Testilenkkien perusteella saattaa olla mahdollista. Kymppi 42:39 ja 20 km 4:52 vauhtia rennosti, ei tuntunut ollenkaan pahalta ja keskisyke sama kuin ensimmäisellä maratonilla. Vähän tekisi mieli ottaa varman päälle 3:40 alitus. Sekin olisi hyvä parannus nykyiseen niukasti alle nelosen aikaan. Kannattaako aloittaa 4:55 vauhtia vai varman päälle 5:10?
 11. Suunto Ambit3

  Minä olen käyttänyt movescountin kellon asetuksissa olevaa intervallitoimintoa. Eli sieltä mistä valitaan kellossa näkyvät lajit, Running -> Advanced Settings -> Interval timer. Näyttää vedot ja palautukset melkein oikein, lämmittely ja ensimmäinen veto menee samaan "kierrokseen", mutta loput oikein. Ei tuo värinä ole minulle ollut ongelma, tulee vilkuiltua kellosta muutenkin että eikö tämä raasto vieläkään lopu...
 12. Suunto vai Garmin?

  Suunnon kellot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, minun mielestä suomalainen tuote. Polar suunnittelee suomessa ja valmistaa kiinassa, ei täysin suomalainen sekään.
 13. Suunto vai Garmin?

  Makuasia, kahden Garminin ja kolmen Suunnon kokemuksella pidän Suuntoa parempana. Molemmissa on varmasti kaikki tarpeellinen ja paljon turhia ominaisuuksia. Pisteet Suunnolle siitä, että kellot valmistetaan Suomessa.
 14. Hoka One One

  Mukava kuulla, että Cliftonissa on tuotekehitystä tapahtunut. Jos Clayton kolmoseen tai neloseen tulee sama parannus niin saatan harkita. Tuntuu hölmöltä kaivella vanhojen kenkien pohjallisia ja kokeilla mitkä uusissa Clayton kakkosissa toimii.
 15. Hoka One One

  Hokan pohjalliset on surkeita verrattuna Adidakseen tai Asicsiin. Claytonissa oikean kengän pohjallinen on liian leveä ja taittuu jalkaholvin kohdalta pystyyn painaen pahasti. Cliftonissa sama homma, mutta vasemmassa kengässä. Hokan pohjalliset on tasapaksuja kun taas Asics pohjalliset on reunaa kohti ohenevia ja vastaavaa ongelmaa ei oikeastaan voi tulla. Ainakin paine ja jalkaa painava alue on murto-osa Hokasta. Minusta pohjallinen on väärä paikka säästää kuluja, tämän hintaluokan kengät saisi toimia vakiopohjallisilla.
×