Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Muusa

Jäsenet
 • Content count

  1 441
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  20

About Muusa

 • Syntymäpäivä 01.01.1983

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Tavoite
  Juosta rasitusvammoitta

Recent Profile Visitors

1 180 profile views
 1. Alkoholilain kokonaisuudistus

  Eikai veronkorotuksella ole tarkoituskaan iskeä juuri ongelmakäyttäjiin/alkoholisteihin vaan ihan meihin kaikkiin alkoholia kuluttaviin kansalaisiin ja vähentää kaikenlaista kulutusta. Alkoholin haitallisuuteen kun ei tarvita diagnoosia alkoholismista...
 2. Alkoholilain kokonaisuudistus

  Sama! En ole ikinä ymmärtänyt valitusta alkoholiverojen korotuksista tai että miten joku jaksaa raahata viinaa jostain ulkomailta asti. Ilmeisen paljon sitten juovat tyypit, jotka molempia harrastavat.
 3. Karhunkierrokselle on nyt 20 viikkoa aikaa. Viikon 1 treenit: ma "lepo" ti pk-hölkkä 52min ke salilla 2h, josta aerobista 1h to kävely 57min pe pk-lenkki 54min la salilla 1h48min, josta 1h aerobista su polkutamppaus 1h 21min Yht. 7h 52min, 25,2km Pyrin hölkkäilemään nyt säännöllisesti ainakin sen 3 kertaa viikossa ja toivon, että ei tulis rasitusvammoja. Lisänä pitkiä sauvakävelytreenejä ja mäkitreeniäkin pitäisi tehdä. Triathlonharkat jatkuu rinnalla 3x viikossa. Ps. Nää vauhtivuohi2:set on yhden lenkin perusteella ihanat <3
 4. Kaivetaas tämä päiväkirja taas naftaliinista. Mietin tässä, että tulisko KK:a varten hommata uudet tossut. Vielä ehtisi ajaa sisään. Varasin parin Speedgoat2:ia sovittamista varten, jospa olisivat sopivat ja pitoa tarpeeksi. Vähän tietysti arvelluttaa tuo paksu pohja+polkujen epätasaisuus yhdistelmänä. Ja harmillisen huono on tarjonta noissa Hokissa täällä Suomenmaalla :/
 5. Tähän voisin laittaa vertailuksi kuvan loskaisen pimeästä Suomesta? Paitsi, ettei pimeässä kuvassa näkyisi mitään...
 6. Tulehduskipulääkkeet kuten Burana auttavat tulehdukseen vain kuurimaisesti ja isolla annoksella syötäessä (ja silloinkin aika vähäisesti). Eli jos päätät kuurin vetää, niin käytä ainakin viikko ja säännöllisesti sen 3-4 kertaa vuorokaudessa. Silloin tällöin pienellä annostuksella otettuna tulehduskipulääkkeet auttavat vain kipuun. Rinnalle ottaisin lisäksi jonkun vatsansuojalääkkeen suojaamaan vatsasi limakalvoa kuurin ajaksi, ilman reseptiä saa esim. omepratsolia, lansopratsolia, esomepratsolia. (Eihän sulla ole sydäntautihistoriaa?) Tulehduskipulääkkeen lisäksi voisit kokeilla ihan perinteistä kylmähoitoa eli kylmäpussia kipukohtaan pari kertaa vuorokaudessa. Mikäli kipuilu jatkuu, niin sitten toki tutkimuksiin, mutta kuvailusi perusteella ei vaikuta ihan akuutilta lääkäriä vaativalta vammalta. Kaaduin itse Kolilla kesällä ja löin polven kiveen ja muistaakseni siinä meni ainakin kolmisen viikkoa, että se kipuilu lakkasi.
 7. Viisaita sanoja! Fiilis olisi varmasti ihan toinen, jos olisi tuon tapahtuman runnonut maksimivauhdeilla läpi eli todella tyytyväinen olen sikäli itseeni, että maltoin mennä maltillisella vauhdilla. Ja koska matkakin oli niin pitkä mun mittakaavassa, niin en olisi varmasti pystynytkään kovin korkeilla sykkeillä läpi vetämään. Eka treeni oli Kolin jälkeen vasta nyt lauantaina uintia ja su trikoulun juoksutreenit, joissa kyllä meinas kunto loppua kesken. Muille se oli ilmeisesti 7km pk, mulle sykkeiden perusteella ihan vk. Mutta ilmeisesti en voi odotaakaan olevani palautunut vielä viikossa, eli haluan uskoa, että iha rapakunnossa en nyt ole.
 8. Onpas tarkkaa ja hyvin suunniteltua tekemistä sulla. Mutta niin se varmasti tuolla tasolla on ja tuleekin olla! Toivottavasti kaikki kortit olisi suotuisia eikä tulisi sairastumisia juuri kriittisillä hetkillä. Edit. Punkulle peukku :-)
 9. Ihmeen hyvin on muuten jalat palautuneet reissusta. Odotin, että olis kipeemmät. Ilmeisesti rauhallinen vauhti edesauttaa palautumista. Portaita kun menee alas niin reisissä vielä tuntuu ja nopeampi kävely tuntuu säärissä. Yksi rakko tuli ja akkavarpaiden kynnet tuntuvat hieman aroilta eli saas nähdä, tekevätkö ne pian kuolemaa. No mutta hyvin ehtivät kasvaa ennen seuraavaa hubailua eli KK53:ta :)
 10. Et meinais tulla ikuna Suomenmaalle juoksemaan? Ymmärrän kyllä, että Kanaria kuulostaa kivemmalta, kuin vaikkapa lokakuinen Koli...
 11. Aattele, nyt kun nuo ultramöröt on kaikki läpäisty, niin voit juosta ihan missä ja miten ikinä haluat! Niitä rollaattoribaanoja vaikkapa! Miten mukavaa :)
 12. Sirkusaakkosia, Powerbarin kofeiinikolakarkkeja, 3x Geisha (joista söin vain yhden!), salamipötkö (joka jäi myös syömättä, kun odotin vaan @HelppoHeikkiä sitä kanssani jakamaan), 8 geeliä, urkkajuomaa. Ryläyksen kohdalla olisi olut maistunut, mutta harmi, kun siellä ei paljoa baareja näkynyt.
 13. No hyvä, etten mennyt sitten sille tyrkyttämään käspäivää ja kyselemään henkilöllisyyttä, olis ollut tuplanoloa... :D Joo toki mulla oli kisastrategiana tulla ennen sinua maaliin!
 14. Kiitos! Suosittelen kyllä Kolia, se on jo itsessään niin nätti luontokohde. Ja jos meinaa retkisarjaan osallistua, niin on enempi aikaa katsella maisemiakin. Tuo lähtö klo 7 tuntui siinäkin mielessä kivalta, että näki päivän valkenevan ja toisaalta taas maaliin ehti hyvissä ajoin ennen auringon laskua. Toki kisasarjassakin ehtii maaliin valoisalla (lähto 9-9:30), jos on mua nopeampi, niinkuin varmasti moni on :). Reitti on tekninen ja mutaisa, mutta hitaassa vauhdissa nekään eivät haittaa.
 15. Ainiin se unohtui vielä sanoa, että 130k lähdössä yritin myös @vmaksia bongata, mutta en kaiketi onnistunut. Joku pitkä shortsiasuinen kävi siinä parkkiksella puskapissalla, mutta en arvannu mennä lähemmäksi katsomaan, olisiko oikea henkilö :P
×