Jump to content
Juoksufoorumi.fi


janttu

Jäsenet
 • Content count

  944
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

janttu last won the day on March 17

janttu had the most liked content!

Community Reputation

1 263 Excellent

About janttu

 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  10k alle 40min. 21k alle 1.30, 42k alle 3 tuntia.

Recent Profile Visitors

1 701 profile views
 1. Kevyttä juoksua todella jäykillä jaloilla. Onneksi veri pääsi jalkoihin parin kilometrin hölkkäilyn jälkeen. Sää tai oikeastaan hemmetin kova tuuli teki lenkille pukeutumisen vähän haasteelliseksi. Asuksi valikoitui sortsit ja ohut t-paita kera ohuen juoksutakin. 11.79@5.55 keskisyke 136.
 2. Hyvä siitä tulee! Tsempit 🙂
 3. No näillä poluilla ja näin lyhyillä matkoilla uskaltaa laittaa paljon peliin. Rukalla ja Palaksella meno on sitten jotain ihan muuta.
 4. Juu, lähes tasaistahan tuolla oli. Vaikka kyllä se siellä lopussa omissa jaloissa tuntui pahalta ne pienetkin nyppylät.
 5. Paimio trail olipas kamala rutistus. sykkeet olivat koholla jo ennen lähtöä ja vähän niin kuin eilen lupailin, että tänään mennää siellä anaerobisen kynnyksen tuntumassa niin siellä oltiin sitten ihan heti startista. Oikeastaan vauhtiin nähden käsittämättömän korkea syke. No mutta toiseaalta kovempaa ainakaan paljon kovempaa ei olisi tänään päässyt. Kun ei ole vauhtia treenattu ja vyötäröllä hyllyy vielä nuo ylimääräiset kilot, niin tästä parempaan ei pystytty. Maasto oli täysin lumeton, mutta hetkittäin tuli juostua puolen säären syvyisessä turveliejussa. Hauskaahan tuo oli. Ekan kierroksen juoksin muutaman kaverin kanssa, joilla keskivauhti oli välillä mukavasti 4.45-4.50 mutta välillä sitten tuli huomattavasti hitaampia kilometrejä. Yksi heistä puuskutti niin pahasti, että meinasin sanoa hänelle, että eikö ole kiva kun kisa on vasta puolessa välissä? No kaikki muut samasta porukasta kaarsivat sitten 8 km. kohdalla maaliin ja minä lähdin yksin seuraavalle kierrokselle. Yksin juostessa täytyi seurata huomattavasti tarkemmin merkkilippuja. Kierrokseen mahtui 2 pummia ja aikaa hukkasin varmaan 2 minuuttia maksimissaan. No sijoituksiin nuo eivät vaikuttaneet. Toisen kierroksen lopulla olin jo sitten niin hapoilla, että ylämäkiä ei tehnyt mieli juosta, mutta jotenkin sain taisteltua ne ylös ja maaliin pääsin ajassa 1.23 sijoitus yhdeksäs. Keskitahti 5.14 ja keskisyke 175
 6. Eilisestä tulikin sitten vapaa juoksusta. Olin suunnitellut, että lähden espoon seudun juoksukoneiden kanssa yhteislenkille, mutta olin työpäivän jälkeen ihan loppu ja vetäessäni juoksukamppeita päälle tajusin, että ei ole mitään järkeä lähteä niin väsyneenä enää juoksemaan. Ihan hyvä, että tuli tehtyä järkipäätös. Minulle, kun on helpompaa lähteä juoksemaan, kuin jättää se väliin. Tänään sitten latautuneilla akuilla 11.25km@5.42 keskisyke 139. Oli muuten kevään eka shortsilenkki tänään. Jopa tuuli oli todella lämmin. Kelailin lenkille, että huomisessa Paimion trail kisassa lataan mahdollisimman kovan ajan ja katson mihin se riittää tuossa cupissa. Eli koko 16 km siellä anaerobisen kynnyksen tienoilla ja varmasti sitten vähän ylikin.
 7. janttu

  Juoksijoita Espoon seudulta

  En pääse paikalle.
 8. janttu

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Se jäi vielä kysymättä, että onko kyseessä polkuhurjastelua, maantietä vai jotain siltä väliltä?
 9. Kevyttä juoksua 11.18km@5.30 keskisyke 141. Jalat tuntuivat hieman voimattomilta, mutta vauhtia se ei haitannut. Jalassa oli uudet bostonit jotka tuntuivat paljon nopeamilta, kuin nuo toiset samanmoiset 😄
 10. janttu

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Jos aikataulu antaa myöden, niin voisin tulla myös.
 11. Uskaltauduin oikein juoksentelemaan, huomenna sitten selviää oliko tämä hyvä vai huono veto. Oikeastaan meno tuntui ihan voimattomalta ja juoksuasentokin tuntui olevan jotenkin ihan hakusessa. Statsien valossa ei kyllä huomannut kovinkaan paljon poikkeamaa perustasoon. 14.52km@5.39 keskisyke143.
 12. Sieltähän tuli muutamat ennätykset.
 13. Huhhuh, kylläpä on ollut karmea viikko. Viime lauantaina alkanut flunssa on pitänyt tähän asti otteessaan ja tästä syystä jäi sitten tuo rataultra väliin. Tänään on ollut ensimmäinen oireeton päivä ja kävin jopa vähän jaloittelemassa. En ole ollut kunnolla kipeänä ainoastaan pää on ollut tukossa ja aamuisin olen rykinyt kohtalaisen tönkköä limaa keuhkoista. Viikko meni aikalailla surkutellessa huonoa tuuria sairastumisen kanssa. Ajattelin sunnuntaina, että jos keskiviikko aamuna olen kunnossa, niin lähden lauantaina juoksemaan. Tiistaina ei ollut minkäänlaista muutosta olossa. Keskiviikko meni samoilla tavoin. No päätin, että jos torstaina jostain ihmeen syystä olisin paremmassa jamassa, niin se on vielä ok ja voin lähteä juoksemaan. Olisihan tuo ollut jo aika tyhmää lähteä vaikka olisinkin ollut paremmassa kunnossa. No eipä ollut olotilassa vieläkään sanottavaa muuutosta. No eipä tarvinnut enää jatkaa vatkaamista, ei juoksua minulle. Olisikin se ollut näin helppoa, ajatukset olivat jatkuvasti lauantaissa ja siinä kuinka olisin halunnut juosta. Perkule tätä mun päävärkkiä no eipä tässä pelkästään huonoa ollut. Nyt pääsen osallistumaan turku trail cupin osakilpailuun paimiossa. Se juostaan ensi torstaina. Trailcupissa on 6 kisaa joista 4 parasta tulosta lasketaan yhteen. Elättelen tässä pikkuisen toiveita, että saattaisin päästä tuossa sarjassa 10 parhaan joukkoon kokonaispisteissä. Ennen juhannusta on tarjolla 3 osakilpailua. Kävin tänään koiran kanssa käppäilemässä tuon paimion reitin ja ilokseni sain huomata, että reitti oli pääosin kokonaan sula toki märkää oli paikka paikoin. Tuli otettua siinä käppäilyn ohessa muutama juoksuaskel (n.4km). Ja kyllä tuli aikamoinen polte lähteä lappu rinnassa tuolle reitille. Kierroksella on mittaa noin 8.5km ja se juostaan 2 kertaan. Kävin sitten vielä kiusaamassa itseäni kaarinan keskusurheilupuistossa jossa ultraajat olivat jo täydessä työn touhussa. Kentällä oli mukava tunnelma ja oma harmitus lähti kyllä sen siliän tien. Ja siellähän näytti tulevan muutamat komiat suomen ennätyksetkin. Ehkäpä huomenna pääsen kevyelle lenkille.
 14. Voi helv**ti olotila ei aamulla ollut mitenkään erityisen hyvä. Jo aamupalaa syödessäni tajusin, että ei tule tästä juoksupäivää. Nyt tässä sitten odotellaan josko välttyisin pahemmalta flunssalta. Mukavaa puuhaa siis ennen ensi viikonloppua, kun aina ennen kisaa on muutenkin "yliherkillä" tutkaillessaan tuntemuksia lihasjumeja ja muuta sellaista. Tällä kertaa sitten tunnustellaan flunssan oireita. Täytyyhän tässä myös varautua siihen, että välttämättä ei pääse juoksemaan ollenkaan, jos tauti iskee päälle. Viikon kilometrit 48.9km yhteensä 4 tuntia 38 minuuttia.
×