Jump to content
Juoksufoorumi.fi


janttu

Jäsenet
 • Content count

  1 012
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

janttu last won the day on March 17

janttu had the most liked content!

Community Reputation

1 425 Excellent

About janttu

 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  10k alle 40min. 21k alle 1.30, 42k alle 3 tuntia.

Recent Profile Visitors

1 826 profile views
 1. Leppoisaa jussia kaikille! Oma juhannus alkoi aamu seitsemän aikaan mäkitreenin merkeissä. Hirvensalon laskettelurinteen juurella ihmettelin, että mitä ihmettä mä täällä teen tähän aikaan?! No aika nopeasti valkeni se mitä olin sinne mennyt tekemään. Rinnettä ylös ja sitten takaisin alas ja sitä sitten toisteltiin hetken aikaa. Onneksi paikalla oli muutamia muitakin hulluja ja lähdimme kiertämään vähän mielekkäämpää reittiä kuin pelkkää rinnettä edes takaisin. Hauskaa oli ja seurakin oli hyvää. Ehdin jo unohtamaan molempien nimet, mutta jos tätä sattumalta luette, niin kiitos vielä seurasta. Alun perin oli tarkoitus saada kasaan 1000 nousumetriä, mutta aikataulu ja laiskan pulska meno aiheutti sen, että vähän jäin tuosta vajaaksi. 2 nousua olisi pitänyt tehdä lisää, mutta vaimon piti päästä omiin menoihinsa, niin piti lähteä kotiin. Matka 11.71km@8:39 Nousu 896m Keskisyke 146
 2. 10.3km@5.30 keskisyke 145. Puolivälissä lenkkiä yksi kilometri nelosen vauhtia. Huomenna mäkireeniä.
 3. Rentoa, kevyttä palauttelevaa hölkkää ja mikä parasta aurinko ei näyttäytynyt kertaakaan lenkin aikana. Tuuli puhalsi taas kohtalaisen kovaa, mutta eipä se paljoa menoa haitannut. Juoksu suunnitelmat menivät uusiksi. Pallas-Hetta vaihtui kahteen muuhun kisaan. Aulanko tower trail kisaan, sekä Nuuksio ultraan. 7,43@5.51 keskisyke 136
 4. Olipas huikea vastatuuli tänään. Luontoäiti heitteli muutenkin oikkujaan mukavasti, välillä tuli vettä ihan hulluna ja ukkosti, kun taas välillä oli paahtavan kuuma. Juoksu tuntui hyvältä ja hengitys taas vaikealta. Täytyy varmaan oikeasti käydä lääkärin pakeilla, kun ei tämä allergia tai sen oireet vaan helpota. 10km@5:34 keskisyke 144.
 5. Mä olisin kanssa noissa samoissa kisoissa todella korkeilla sijoilla 🙂
 6. Perjantai-sunnuntai mystinen räkätauti. Pää täynnä räkää henki ei kulkenut, ja olo oli kaikin puolin tukala. Mitään muita oireita ei ollut. No jäi juoksentelut juoksematta ja sohvan pohja tuli tutuksi. Tosi rikkonaista tämä treenailu ollut viime aikoina tuntuu että aina vähintään kolmen viikon välein on jotain... Tänään paluu juoksun pariin 11km@5.12 keskisyke 145. Juoksun alussa 2km löysää ja sitten vk1 7km. ja loppuun vielä 2km höntsää.
 7. Mä olen miettinyt tuota joogaamista kanssa. Fyssari vähän vihjasi, että siitä saattaisi olla mulle aika paljon hyötyä. Meinasi, että myös juoksijan olisi hyvä omata vähän liikkuvuutta kroppaan. Samalla kun koitti saada mun jalkaa johonkin ihme asentoon hierontapöydällä.
 8. Joo, täytyy käydä katsomassa myös nämä joskus. Muutamat seurakaverit käyvät tuolla aina silloin tällöin juoksemassa. Matkaahan tästä ei saloon tulisi juuri mitään. Ai hittolainen, työkaveri soitti just äsken. Olen hänen kanssaan jutellut jo viime kesänä näistä minun triathlon haaveista ja silloin tuli juttua, että hän tuntee Feltin maahantuojan. No nyt kaveri soitti, että hän on kaikessa hiljaisuudessa hankkinut uuden toki parin vuoden takaisen mallin aika-ajo/tri-pyörän ja että saan pyörän käyttööni, kunhan tuon polkimet, niin pyörä säädetään minulle sopivaksi! Joutuukohan tässä lunastamaan puheita ja haaveita?! Viime kesänä näistä haaveista taisin tännekin kirjoitella, kun ostin tuon maantiepöyrän.
 9. janttu

  Läskikerho

  En ole kevään jälkeen puntaroinut itseäni ja masennun teidän painon pudotuksista! Olen lisännyt ruokavaliooni lisää leipää ja voitte vaan kuvitella onko paino pudonnut yhtään 😄 Mutta eipä tässä ollutkaan tarkoitus juosta kovaa tällä kaudella, niin hölskytään nyt sitten läskien kera poluilla.
 10. No jaa-a. Eilisestä hullaantuneena ajattelin tänään testailla, että miltä tuollainen vähän reippaampi jalkojen liikuttelu tuntuu. Testimielessä juoksin siis vk-lenkin vähän "yläkanttiin". Alkuun meno tuntui taivaalliselta. En siis ole juossut tänä vuonna kertaakaan yli 3 kilometriä alle 4.30 vauhdilla yhtäjaksoisesti. Enkä muutoinkaan tuollaisia alle 5 vauhteja ole treenien ohessa mennyt. Eipä tuo meno missään kohtaa tuntunut erityisen vaikealta. Pääkoppa vaan taas tuntuu syöttävän oikein urakalla kakkaa mieleen. Esimerkiksi sellainen pyöri mielessä, että tässä ollaan näissä vauhdeissa aika kaukana viime kevään ennätys vauhdeista, sekä maratonilta, että puolikkaalla. Ei siis kannata lähteä kokeilemaan mitään vauhtijuoksua viikonloppuna. No rahkeet eivät varmasti riittäisi 1.28 alittamiseen, mutta muuten voisi saada ihan hyvän juoksun. Taidan kuitenkin jättää väliin, tuo 60€ treenilenkistä on ehkä vähän turhan paljon. Lohdutukseksi käyn ostamassa uuden auton 😄 Eikä se meno nyt niin huonoa ollut, keskisyke pysyi kuitenkin vielä kohtuullisen matalana, vaikka toki loppua kohden sykkeet alkoivat nousemaan ihan kiitettävästi. 11.60km@4.32 keskisyke 156.
 11. Ohjelmassa oli kevyttä juoksua 10km, no päätin lähteä juoksemaan sellaista leppoisaa matkavauhtia katsoen kuitenkin, että syke pysyy riittävän alhaalla. Juoksu kulki kohtalaisen hyvin ja askel tuntui kevyeltä. Siinä juoksun ohessa alkoi tehdä mieli sileälle puolikkaalle. Ihan oikeasti tekisi mieli lähteä juoksemaan "reikä päässä" lappu rinnassa todennäköisesti vielä ihan liian lämpimässä ilmassa Forssan suvi-ilta olisi viikonloppuna siellä pääsisi juoksemaan puolikasta 60€ hintaan... Aika kallista. 10.48km@5.22 keskisyke 144.
 12. Joo, paheksun myös itse tätä saamattomuutta! Vaimon jumppa meni tällä kertaa etusijalle. Ja kuuleman mukaan siellä Piikkiössä olisi ollut ylämäkiä, koitan välttää niitä, kun on pa*ka kunto 😄
 13. Vauhtileikittelyä latupohjilla ja poluilla. Ylämäet välittämättä sykkeistä ja alamäet ja tasaiset kevyesti rullailen. GPS ei oikein halunnut toimia puiden seassa ja välillä kello näyttikin tahdiksi ihan mitä sattui. No mukava lenkki ja mikäs oli juostessa, kun lämpöä oli alle 23 celsiusta varjossa 😎 11.6km@5.58 keskisyke 148 nousua 240m
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy