Jump to content
Juoksufoorumi.fi

janttu

Jäsenet
 • Content count

  1 096
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

janttu last won the day on March 17

janttu had the most liked content!

Community Reputation

1 611 Excellent

About janttu

 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  10k alle 40min. 21k alle 1.30, 42k alle 3 tuntia.

Recent Profile Visitors

1 938 profile views
 1. janttu

  Mitä tänään syötäisiin

  Wokkivihanneksia ja kanaa.
 2. Powerbarilla ei ole tänä vuonna ollut maahantuojaa, mutta nyt käsittääkseni tilanne on taas korjaantunut.
 3. En minäkään ole asiantuntija, mutta jotkut geelit eivät vaan sovellu mun prinsessamaiseen vatsalaukkuun. Joten olen joutunut etsimään sopivan tuotteen joka ei aiheuta vatsavaivoja kesken juoksun. @Seppo oletko prismasta katsonut? Ainakin Turussa on varsin kattava valikoima lisäravinteita. Ainakin niissä parissa joissa itse asioin.
 4. janttu

  M: Polar M600

  Myydään Polar M600 mittari. Laite on noin 1.5kk vanha ja ihan uutta vastaavassa kunnossa. Mukaan alkuperäinen paketti, laturi ja kello. Vaimon mielestä tämä on ihan liian monimutkainen kello hänelle. Hintapyyntö 120€/tarjous. Yhteydenotto 0409376907 tai sitten viestiä täällä foorumilla. Kello asustelee turussa, mutta posti kuljettaa jos nouto ei onnistu. Lähialueelle voin toimittaa kellon henkilökohtaisesti.
 5. Kyllä se oli kaikki kerottava tuossa ylempänä.
 6. Aargh, mielenterveyteni on niin mennyttä...
 7. Tämä ei nyt suoranaisesti liity vielä näihin nykyisiin varusmiehiin, mutta tulevista sellainen hassu huomio olen tässä nyt muutamana päivänä käynyt maskun nesteellä syömässä jossa on myös burger king ravintola. Joka kerta siellä on ollut ilmeisesti koulupäivän päättäneitä muksuja syömässä jäätävän kokoisia hampurilaisaterioita. Tuota samaa, kun jatkaa muutaman vuoden, niin se alkaa kyllä pakosti näkyä kaikenlaisissa tuloksissa. Surullista, että tuossa joukossa isoimmat alkaa olemaan oikeasti sen muotoisia, että omat pissivehkeet näkee ainoastaan kokovartalopeilin kautta katsottuna. Toki on edelleen nuoria jotka harrastavat jääkiekkoa ja jalkapalloa ja ties vaikka ja mitä, mutta ne kaverit jotka jäävät sitten hamppariateriansa jälkeen näytön ääreen ihmettelemään pikseleiden pomppimista edestakas onkin sitten vaikeampi saada kulutettua sitä kaikkea energiaa joka on suun kautta onnistuttu sisään tunkemaan. Toki olen itsekin käynyt koululaisena hampurilaisella ja kebabilla, mutta ainakaan omat rahat, eivät ole riittäneet käymään joka päivä tai edes 3 päivänä viikossa. Ilmeisesti jotkin vanhemmat antavat ihan loputtomasti käyttörahaa jälkikasvulleen. Itse en usko, että suhteessa hyvä kuntoisten määrä tulee lisääntymään tulevaisuudessa, vaan päin vastoin. Kuntotaso tulee huononemaan entisestään. Nuoria on koko ajan vähemmän ja tuskin harrastajamäärät ainakaan lisäntyy tulevaisuudessa. Toki toivon, että olen väärässä ja että omat havainnot asian tilasta ovat täysin vääränlaisia. Pakosti tulee vaan mieleen että onko ameeriikan yhdysvalloissa ollut nähtävissä jotain muutosta parempaan päin? Tai jossain muussa länsimaassa?
 8. Hui, Paavo on jo viikonloppuna. Olen ilmoittautunut 10km kisaan. Olen ajatellut, että kyllähän sitä nyt tuollainen kymppi menee helposti vaikka täysillä juosten. Ja onhan se mennyt viime vuonna meinaan, mutta tänä vuonna ei ole yhtään treenattu nopeutta. Ainoastaan nylkytetty määrää. Viime vuonna oli helppoa juosta ennätys kympillä, kun se osui mahdollisuus juosta se juuri pari viikkoa ennen maratonin starttia. Ja kun jänistelystä vastasi pari Klasila & Kukko niin ennätys oli vain kenkien nauhojen sitomista vaille valmis. Juoksin tänään hetken aikaa (2km)' puolikkaan ennätysvauhtia ja totesin, että kympin ennätyksestä ei kannata edes haaveilla tänä vuonna. Mutta enpä usko, että luonne antaa periksi lähteä hölkkäilemään lappu rinnassa, varsinkaan kun ei ole ketään kaveria mukana jota pitäisi tsempata maaliin asti. Enää jää siis veikattavaksi kuinka paljon loppuaika painuu 40 minuutin päälle. Sen verran tämän päiväisestä lenkistä kuitenkin, että tasaisesti kiihtyvä 10km meni aika helposti 47 minuuttiin 😄
 9. janttu

  Yleisurheilun EM-kisat 2018

  Jep, liitto oli päättänyt käsitellä asian vasta EM-kisojen jälkeen.
 10. Tien vieressä oli pari tyttöä potkulaitoineen huilaamassa, kun juoksin siitä ohi lähtivät tytöt potkuttelemaan perääni ja huutelivat tarvitsenko suolaa? Totesin, että nyt en tarvitse suolaa kiitos vaan. Toinen tytöistä totesi, että juoksijat tarvitsee sualaa 🙂
 11. janttu

  Langattomat kuulokkeet juoksuun

  Mulla on nyt ollut 2 paria noita reflectminejä käytössä kolmatta paria en enää löytänyt joten ostin jbl:n vähän kalliimmat kuulokkkeet. Nuo minit ovat loistavat kuulokkeet, joskin joskus joillain lenkeillä on pätkinyt muutamaan otteeseen. Mutta aika harvinaista se on ollut. Pätkimistä on tapahtunut silloin, kun puhelin on ollut alaselän päällä taskussa ja kuulokkeiden volumensäätömokkula on jostain syystä ollut jumissa kehon etupuolella. Hassua kyllä, että niiden kanssa voi mennä vaikka 15 metrin päähän musiikin lähteestä ja hyvin kuuluu, mutta sitten satunnaisesti juoksulenkeillä tuollainen voi aiheuttaa pätkäisyn. Suosittelen ainakin kokeilemaan noita reflect minejä itse olen ne aina löytänyt alle 50€ tarjouksesta. Aika tarkkaan ne on kestäneet vuoden aina, mulla nuo on kovassa käytössä kun raksalla tulee kuunneltua päivisin koko työpäivä musiikkia, radiota tai äänikirjoja ja sitten vielä nämä hölkkäilyt päälle.
 12. Suurimman osan helle lenkeistä olen juossut kuumimpaan aikaan päivästä, siedän todella huonosti hellettä tai kuumuutta ja se saa aina sykkeeni nousemaan vähintäänkin 10 lyöntiä normaalia korkeammaksi. Olen vain soveltanut treenaamisen rasitusta kevyemmäksi. Itselleni sopii todella hyvin aamu ja myöhäiset ilta lenkit joilloin syke on sitten taas normaalia matalampi.
 13. Mulla tuo mitta olisi laskennallisesti 126 cm. Täytyy vielä tarkkailla tilannetta josko jossain pääsisi testailemaan. Ainakin keväällä taisi olla malminkartanossa muutamalla yhteislenkillä mahdollisuus testailla noita käytännössä.
 14. Olen tässä jonkin aikaa miettinyt sauvojen hankkimista. Onko näiden kanssa jotain ohjetta kuinka pitkät pitäisi olla, tai jotain muuta huomioitavaa juttua?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy