Jump to content
Juoksufoorumi.fi


parek

Jäsenet
 • Content count

  109
 • Liittyi

 • Last visited

 1. Liikunta-addiktio

  Kannatan tätä.
 2. Syke koholla

  Minä en tykkää lainkaan tästä meiningistä. Hitto vie, maailma on pullollaan muitakin tapoja lievittää stressin aiheuttamaa verenpainetta kuin lääkkeet :P Mutta tätähän se on jos käy lääkärillä. Ne hoitaa vaivaa, ei juurikaan syitä mistä ne vaivat johtuu.
 3. Hoka One One

  Varmaankin tämä:
 4. O: Hoka Speedgoat 2, koko 44

  Jos omistat täysin ehjät ja vähän juostut Hokan Speedgoat 2 kengät koossa 44 ostan ne pois. Tai no, riippuu tietenkin mitä ne maksaa. Noi on mun jalkaan täydelliset ja voin hamstrata niitä muutaman parin tuleviksi vuosiksi. Laita yksityisviestiä tai mailia tänne: pmucustom ät yahoo piste com
 5. Stubbin meriselitys

  Ihmetyttää miten ylipäänsä ketään yhtään kiinnostaa Stubbin juoksuihin ja selityksiin liittyvät asiat...
 6. Reidet paleltuu, mikä avuksi

  Aikaisemmin mainitsemani Wim Hof -menetelmä on tehnyt parissa kuukaudessa minulle sen, ettei enää tarvi pukeutua kuin Michelin ukko kun lämpötila lähenee nollaa. Eilen oli -14C astetta pakkasta ja suht kova viima: jalassa vain polven ylle ulottuvat kesäshortsit ja jalkoja ei palellut puolen tunnin lenkillä lainkaan...
 7. Hoka One One

  Jos mun jalka on 26 cm, niin kengässä oleva senttilukema voi heittää silti parilla sentillä. Jotkut on sopivia 28cm lukemalla ja jotkut väljiä 26,5 cm lukemalla. Siis pituussuunnassa. Tai jotenkin tolleen. En muista noita oikeita senttilukemia. En ole koskaan mitannut kenkiä.
 8. Hoka One One

  Mulla on ainakin eri merkkisissä kengissä parinkin sentin vaihteluja. Ja luonnollisesti kaikki silti sopii mun jalkaan just hyvin. Mun kaupungin ainoa Hokaa myyvä liike lopettaa toimintansa. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa juoksen vain Speedgoat 2 kengillä koossa 44. Ei kyllä hirveästi kiinnosta alkaa tilaamaan uusia malleja netin kautta kun ei pääse kokeilemaan istuvuutta missään... Pitää hamstrata muutamat SG2 kun tulee hyvä tarjous.
 9. Tilannepäivitystä: Mun tavoite oli tälle vuodelle, että saisin yhden ainoan kerran käytyä juoksulenkillä. Vielä huhtikuussa haaveilin moisesta. Noh, tuli lopulta käytyä juoksemassa muutaman kymmenen kertaa. Tälläkin viikolla on tullut käytyä kolmella lenkillä (yht. n. 27 km) ja tuohon kuului yksi 10 km lenkki (nousua 300m), joka on vuoden pisin rykäys. Palautuminen sujuu normaalisti ja mikä tärkeintä mun mieli lepää. Siedän stressiä ja vastoinkäymisiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin aikuisiällä. Aika hyvin, kun vuosi sitten olin sellaisessa stressissä, että aidosti luulin kuolevani jos menee yhtään pahemmaksi. Kiitos tästä kuuluu pääasiassa TRE-tärinätekniikalle. Ihmiskeho on kyllä äärettömän fiksu vekotin. Tämä(-kin) kehon "reset" mekanismi on meihin kaikkiin sisäänrakennettu. Tosin jälleen kerran muut nisäkkäät ovat meitä ihmisiä fiksumpia ja osaavat hyödyntää sitä paremmin... Jos omistat koiran ja se tänään illalla tärisee pelosta, koska raketit paukkuvat taivaalla, niin katso tarkkaan. Se on = TRE.
 10. Reidet paleltuu, mikä avuksi

  Erikoista. Ettei vaan olis reisien palelu psykologista? Olet jo tottunut siihen, että reisiä palelee juostessa ja nyt aina kun juokset niin alitajuntasi kertoo, että nyt on se aika jolloin reisien pitäisi palella. Kuulostaa ehkä tyhmältä ajatukselta, mutta itse olen Wim Hof menetelmään tutustumisen myötä huomannut, että iso osa omasta paleluistani johtui nimenomaan siitä mitä alitajuisesti olen ajatellut kylmettymisestä.
 11. Reidet paleltuu, mikä avuksi

  Jännää, paleltuuko reidet siellä avannossa? Tämä kylmäaltistus mitä olen tehnyt on nimeltään Wim Hof -menetelmä. Siinä on oleellisena osana myös hengitysharjoitukset, jotka hapettaa kropan ja sitä myötä nostaa PH arvoa --> kylmä ei tunnu kropassa niin pahalta kuin ilman hengittämistä.
 12. Hoka One One

  Kannattaa käyttää Liquisole kumiliimaa noihin kohtiin. Itse laitoin samoihin kohtiin ennaltaehkäisevästi. Eipä juuri huomaa, mutta tuntee sormella kun koskettaa.
 13. Hoka One One

  Jos ne 6mm pohjalliset vaihtaa ohuempiin (itsellä toiset 3mm), niin tolla saa helposti tilaa kengän sisälle. Ei tietty tuo pituutta lisää, mutta leveyden ja korkeuden suhteen auttaa merkittävästi ainakin mun turvonneisiin jalkoihin.
 14. Hoka One One

  Ginger Runnerin youtubevideossa sillä oli SG2 päällinen ratkeamassa juuri samasta kohtaa sadan mailin käytön jälkeen (jos muistan oikein). Jos omat alkaa tehdä samaa, niin lyön jotain venyvää liimaa noihin kohtiin.
×