Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content count

  5 349
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7 229 profile views
 1. Vien tuon huomenna huoltoon. Saapa nähdä mitä kommenttia sieltä tulee.
 2. Maratonpäivä. Kiersin vähän veistä haavassa ja menin kattomaan Vantaan maratonin ensimmäistä kierrosta. Auto parkkiin ja ihmettelemään urheiluhallin tapahtumia. Urheiluhallista bongasin ensin IRock -kengät ja niistä pääsin sujuvasti kyselemään Sarvoista. Ehdin jo koittamaan kenkiä jalkaan ennen kuin piti kiirehtiä kuvaamaan lähtöä. Matkalla muutama sananen Aki Nummelan kanssa. Ei kuulemma ollu vielä Helsinki marathonin mainospaitaa saatavissa päälle :) Lähdön tapahduttua vaihdoin paikkaa Teboilin kulmalle 5km kohdalle. Molemmat pätkät löytyy Juoksufoorumin fb-sivulta. Keppihevosmiesten odotteluun meni niin kauan aikaa etten enää ehtiny näkemään kärkeä 10,55km kohdalla. Oli aika ikävä sää juosta, mutta onneksi sade ei yltyny ihan mahottomaksi. Seuraavaksi suuntasin taas urheiluhalliin testailemaan kenkiä. Mukaan lähti Sarvat joiden hankintaa olin pohtinut jo tovin. Piti myös koittaa noita IRock kenkiä että miten kapeat ne on. Olivat positiivinen yllätys vaikka tuntuma ei ollu yhtä hyvä kuin noissa Sarvoissa. Sarvat lähti mukaan ja seuraavaksi kävin koittamassa Salomonin maastojuoksukenkiä. Salomonin mallit oli kyllä auttamatta liian kapeita meikäläisen jalkaan. Lähinnä sopivaa oli Salomonin punainen malli, en nyt jaksa googlata sen nimeä. Että nyt vois olla kenkä tiedossa millä voi juosta Karhunkierroksen miesten matkan. Kun kengät oli paketissa niin aloin sovittelemaan takkeja. Olin jo pidempään katellu Inovin takkeja, mutta niitähän on hemmetin hankala löytää Suomesta. Pekka Sportin pisteellä oli Inovin Raceshell takkeja. Takki vaikutti ihan lupaavalta, mutta pitää nyt vielä vähän ihmetellä mihin päädyn. Oli ihan mukava reissu, etenkin kun sain nuo nastakengät noin vaivattomasti. Illalla taas tappelua Suunto Trainerin kanssa ja Vivoactive3:n ihmettelyä. Lenkkitoiveet jäi taas tänään pelkiksi toiveiksi kun oli nuhanen olo. Tuntuu ettei tässä nyt oikein tervettä päivää näe. Seuraava startti kuitenkin Aktia-cupissa 18.11.
 3. IRock2 - maastojuoksukenkä

  VJ Sportin maastojuoksukenkä IRock2 oli iancorless.org -sivuston testissä keräämässä kehuja. Sattumalta kyseinen kenkä oli tänään myös Vantaan maratonin yhteydessä Fysiomyynnin pisteellä myynnissä. Pakkohan kenkää oli sovittaa. Vaikka tuon jutun yhteydessä mainittiin että kengän lesti olisi kapea niin oli positiivinen yllätys että se sopi meikäläisenkin leveään jalkaan. Vaihteeksi hyvä vaihtoehto Salomonille joka puolestaan on liian kapea mun jalkaan. Ei nyt vielä lähtenyt mukaan, mutta ehkä ensi kesänä jos tavoitteeksi saa lukita jonkun polkujuoksun. https://iancorless.org/2017/10/13/irock2-by-vj-sport-shoe-review/
 4. Ei ole sykevyötä käytössä. Yön aikana kellosta loppui virta ja latauksen jälkeen rannesykemittaus toimi jälleen. Tätä iloa riitti siihen asti kunnes valitsin Aktiivisuus -valikosta näytön jossa näkyy kuluvan hetken syke. Heti kun näyttö aukesi niin sykkeenmittaus meni jumiin. Resetointi palauttaa kellon odottamaan Suuntolinkin päivitystä. Päivitys ilmoittaa että kellossa on virhe ja se täytyy alustaa. Ensin yrittää päivittää versioon 1.10.28 ja kun se päätyy virheeseen niin seuraava yritys on versioon v (?). Tämä version v päivitys ei etene mihinkään ja kello jää taas jumiin. Nyt taas odotan että taustavalo syö kellon akun loppuun ja toistuu sama tilanne kuin tänään aamulla. Ilmeisesti pitää jättää tuo Aktiivisuus -valikko rauhaan jos haluaa sykemittauksen toimivan.
 5. Vantaan maraton 14.10.2017

  Lassila & Tikanoja unohti toimittaa vessoja juoksuun. Toivottavasti ihmiset ennätti käyttää käytössä olevia wc-tiloja. Aki Nummelan näin ennen lähtöä. Aki suoritti lämmittelyn kävelemällä pukukopilta lähtöviivalle. Aikoi tehdä kiihtyvävauhtisen harjoituksen. Hyvinhän se voitto näyttää tulevan tollakin taktiikalla. Sää on aika nihkeä vesisade. Latasin Juoksufoorumin fb sivulle live videon lähdöstä ja vitosen kohdalta. Vitosen kohdan lopussa myös keppihevostelijat. https://www.facebook.com/Juoksufoorumifi/
 6. Vantaan maraton 14.10.2017

  Tsemppiä kaikille juoksuun! Toivottavasti tänään ei tule vettä niskaan. Nämä sateiset viime viikot ei ole kyllä ollu helppoja viimeistelylle.
 7. Jalathan siitä juoksemisesta tuli kipeäksi. Piti odottaa torstaille ennen kuin pääsi seuraavan kerran lenkille. Torstaina sama lenkki 5:24/km s143. Taas sato vettä. Nyt jalat ei enää kipeytynyt, mutta pienen nuhan tuosta vesisateessa juoksemisesta sai. Toivottavasti olo paranee viikonlopun aikana ja pääsee vielä juoksemaan yhden lenkin. Vähän oli mielessä käydä auttelemassa Vantaan maratonin reitin puhdistustalkoissa. Tällä viikolla tuli testiin Garminin Vivoactive 3. Torstain lenkillä mukana oli kolme kelloa. Suunnon Traineri tuli ilmeisesti vähän mustasukkaiseksi ja vetäisi sykkeenmittauksen totaalisen jumiin. Kun akku tyhjeni niin mittaus alkoi taas toimimaan, mutta synkronointi Movescountin kanssa palautti ongelman. Kaikenlaista. Tänään ajattelin käydä katsomassa Vantaan maratonin lähtöä.
 8. Mainostaminen Juoksufoorumilla

  Nyt olisi tarjolla ilmainen mainoskanava loppuvuoden ajaksi. Vaikka Suomi 100 hengessä tms. millä sitä nyt haluaa kutsua. Ajattelin että voisi jelpata pieniä tai vähän suurempia juoksutapahtumia tai muita juoksuun jotenkin liittyviä pienyrittäjiä yms. jos olisi mahdollisuus mainostaa omia palveluja ihan ilman veloitusta. Homma toimii myös arvonnoille, erikoistarjouksille tms. Juoksutapahtumat: -Matkan mukaan omiin ketjuihin Juoksukoulut ja PT palvelut -Omaan ketjuun/Yleistä juoksusta Jos et tiedä mille alueelle laittaisit viestisi niin laita Yleistä juoksusta -alueelle. Siirtelen niitä sitten myöhemmin eri paikkaan jos on tarvetta. Foorumilla käy kuukaudessa n. 50 000 henkeä. Näistä säännöllisesti foorumilla käyviä on päivätasolla n. 1 300, viikossa n. 5 000, kahdessa viikossa 8 500 ja kuukaudessa 15 500 henkeä. Edellä mainitut luvut ei siis sisällä niitä henkilöitä jotka tulee foorumille satunnaisesti esimerkiksi googlen hakujen kautta. Olisiko noissa kävijöissä osallistujia juoksutapahtumille, innokkaita juoksukoululaisia tai PT palvelujen ostajia? Ei sitten mitään massapostauksia kaikkiin mahdollisiin ketjuihin tai saman viestin copy-pastettamista kerran päivässä. Tuo lienee selvää.
 9. Veikkaisin että HHM:n reittiä myötäillen lähtö keskustasta ja rantoja pitkin Viikkiin. Sieltä paluu osaksi samaa reittiä ja lopuksi vielä joku koukkaus keskustassa. Joku tämmönen: 17,6km+23,1km. Runner´s High saa keksiä itte missä menee se viimeinen about kilometri :)
 10. Runner´s High Oy julkisti tänään järjestävänsä osakeannin elokuussa 2018 juostavan Helsinki marathonin järjestämiseen. Osakeannin tarkoituksena on mahdollistaa laadukkaan tapahtuman järjestäminen heti ensimmäisestä vuodesta lähtien. Vuoden 2019 juoksijatavoite on 3000 juoksijaa jolla tapahtuma pääsisi nollatulokseen. Jatkossa tavoitteena on yli 5000 juoksijan tapahtuma. Osakeannissa on tarjolla 2 000kpl B-sarjan osaketta hintaan 50e/kpl. Minimimerkintä 1kpl ja merkintäaika 13.10.-15.11. Osakeantiin liittyvä sijoitusinfo järjestetään Ma 23.10. klo 18, Kap horninkatu 7:ssä. Lisätietoja: http://www.helsinkimarathon.fi/osakeanti/
 11. Tukholman maratonin uusi reitti on nyt julkistettu. Viime vuosista poiketen uusi retti suuntaa aluksi Kungsholmeniin josta juostaan keskustan läpi kohti Djurgårdenia. Toinen kierros kulkee Djurgårdenin kautta kohti keskustaa, rantojen kautta Östermalmille ja sieltä maaliin. Västerbronin silta on edelleen osa reittiä, mutta nyt se ylitetään maratonin aikana vain yhden kerran. Tukholman maratonille pääsee ilmoittautumaan 30.10. asti 99e hintaan. Marras-helmikuussa hinta kohoaa 107 euroon ja myöhemmin 117 euroon. https://www.stockholmmarathon.se/fi/banan/
 12. Osakeannista oma tiedotustilaisuus 23.10. Lisätietoja: http://www.helsinkimarathon.fi/osakeanti/ Ilmeisesti maraton juostaan riippumatta siitä miten osakeannissa käy.
 13. Kellon akku oli tyhjentynyt päivän aikana. Illalla kun kello sai virtaa niin myös sykkeenmittaus heräsi eloon. Synkronointi Movescountin kanssa veti kellon taas jumiin. Suuntolinkin kauttakaan sykkeenmittausta ei saa enää "henkiin". Pitää nyt taas odottaa että kellon akku loppuu, ehkä sen jälkeen alkaa taas vilkkumaan sykkeenmittauksen valot...
 14. Hinnat 39-84e maratonille ja 19-49e kympille. Reitistä ei vielä tietoa. http://www.helsinkimarathon.fi/ilmoittaudu/ Runner´s High Oy järjestää myös osakeannin jolla on tarkoitus turvata maratonin laatu heti alusta lähtien. Tarjolla on 2000 osaketta hintaan 50e/kpl.
 15. Päädyin tuohon samaan. Nyt sitten mittari odottaa illan suuntolink sessiota.
×