Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  5 892
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

Seppo last won the day on September 15

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 177 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11 018 profile views
 1. Juuri näihin asioihin vaikuttaa se punainen ledi. Vantagea ei voi verrata aikaisempiin rannesykemittareihin joissa ei ole ollut punaista lediä. Punainen mittaa sykkeen syvemmältä eikä siihen siksi vaikuta kylmä iho tai ihokarvat.
 2. Seppo

  Juoksufoorumi päivitetty

  Se päivitys ei menny ihan putkeen... Lopulta uusin versio taas alla.
 3. Pelkkää spekulointia tällä hetkellä.
 4. Ei ole, on kyllä vähän naurettavaa että jossain namibiassa on kyllä saatavilla beta kelloja, mutta täällä niitä ei saa...
 5. Seppo

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Ja maratonin lähtöhän on klo 11.
 6. Seppo

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Siinä on ideana että mahdollisimman paljon porukkaa tulis maaliin 4h maratoonareiden kanssa.
 7. Seppo

  Espoo Rantamaraton 15.9.2018

  Hommat kyllä toimi hyvin. Jos joku puute pitää keksiä niin pukuhuoneen opastekylttejä oli harvassa. Pukkarit toki löyty kun avasi suunsa ja kysyi. Enkä kyllä muista milloin olisin viimeksi saanut noin paljon tavaraa maalissa mukaan kotiinviemisiksi.
 8. Seppo

  Espoo Rantamaraton 15.9.2018

  Tarkkailin vain meininkiä hallin katsomossa istuen ja lattialla makaillen. Pitkät trikoot, pitkähihainen paita oli aika vakio asu yllättävän monella. Näky siellä takkiakin. Eräs pohti katsomossa tarviiko hanskoja. Toki tuohon vaikuttaa se että monet naiset laittaa aina pitkät trikoot vaikka ei olis mitään tarvetta.
 9. Seppo

  Espoo Rantamaraton 15.9.2018

  Aika moni lähti nollakelin varusteissa matkaan. On varmaan ollu mukava huomata että ei sitä vesisadetta sitten tullukkaan. Vai satoko siellä kisan loppupuolella?
 10. Saatto ne kyllä kattoa vauhtiakin. Laittaa näyttöön hetkittäisen vauhdin niin saa kytätä kelloansa jatkuvasti.
 11. Tänään olisi sitten puolikas ohjelmassa. Saapa nähdä miten hyvin vesisateen pelko karkoittaa juoksijat...
 12. Ei pidä unohtaa sitä ortostaattista sykettä. Kyllä tuossa palautumisen mittauksessa on paljon potentiaalia. Mitä tulee GPS:ään niin missä on haukuttu Suunto 9:n gepsiä? Eiköhän tässäkin tapauksessa homma tule kuntoon. Kaikki nyt ulkona olevat/olleet laitteet on beta versioita jossa ei ole viimeisimpiä viilauksia. Odotetaan nyt ensin sitä myyntiin tulevaa versiota. Kaiken muun alle jää edelleen tuo punainen ledi. Kun kyselin toimiiko rannesykemittaus niin 500 vastauksesta n. 30% oli sitä mieltä että ei toimi. Tuolla punaisella ledillä sen pitäisi toimia paremmin kuin yhdelläkään markkinoilla olevalla mittarilla. Vai kuka on kuulu pyöräilijän hehkuttavan miten hyvin rannesykemittaus toimii? Nyt Polarin pitäis vain päivittää muihin malleihin myös tuo punainen ledi ennen kuin Garmin ehtii uusia koko mallistonsa. Mistä vetoa että Garmin julkaisee punaisen ledin ennen joulua?
 13. Vantage V on virallisesti V800 korvaaja. Polar painotti Training load pro -harjoituskuormitusta joka vaikutti kyllä mielenkiintoiselta. Rannesykemittauksessa punainen ledi joka parantaa tarkkuutta. Toimii kuulemma esimerkiksi pyöräilyssä hyvin. Punainen mittaa sykkeen syvemmältä niin kylmä iho ei aiheuta enää ongelmia. Aika kevyesti kyllä ohittivat tuon punaisen ledin esittelyssä. Olisin odottanut sen osalta enemmän hehkutusta. Ilmeisesti haluavat enemmän palautetta sen toimivuudesta. Mittari ei sisällä muita punaisen ledin ominaisuuksia. V:n akunkesto 40h, esitteessä tosin 35h. M:ssä 30h tietämillä. V:n paino 66g on kyllä todella kevyt. Kirkas näyttö jossa kosketusnäyttö. Harjoituksen aikana kosketusnäyttö ei ole käytössä. Testilaitteessa oli beta versio niin näytön kirkkaus jäi vähän kysymysmerkiksi. Ei ollut aikaa ihmetellä sitä. V -mittarissa ilmanpainemittari. V-sarjassa kiinteät hihnat ja M-sarjassa vaihdettavissa. Istuvuus näytti hyvältä. Ledien vieressä olevat metalliosat varmistaa kellon rannekosketusta. Myynti alkaa loka-marraskuussa. Ulkonäöllisesti kello on kevyt versio kilpailijoiden kelloista. Eli siinä ei ole haettu samanlaista massiivisuutta. Grammoja on viilattu hyvin ja punaisen ledin avulla pitäisi olla markkinoiden paras rannesykemittaus. Harjoituskuorman mittaukseen ja ranteesta mitattavaan juoksutehon mittaukseen on panostettu ja se kokonaisuus on kyllä mielenkiintoinen. Käytäntö sitten kertoo miten nuo toimii ja tarjoaako ne lisätietoa. Iivo Niskanen tehnyt sopimuksen Polarin kanssa. Siinä omasta mielestä mielenkiintoisin anti. Toivottavasti tuota pääsisi pian testaamaan.
 14. Huomenna sulle vasta aletaan myymällä myymään noita mittareita. Alkaa sähköposti soimaan 😂
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy