Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Garmin Vivoactive 3 julkaistiin loppukesästä 2017 (08/2017). Kyseessä on aikaisemmin testissäkin olleen Vivoactive HR:n seuraaja. Kellon on kokenut varsin ison päivityksen, toimintoja on lisätty ja ulkonäköä muutettu. 
 
Lue lisää täältä.
 • 2 vastausta

Testissä oleva Suunto Spartan Trainer wrist HR on Suunnon Spartan malliston uusin tulokas. Samalla mittari on myös Spartan -malliston halvin sykemittari n. 280e hinnalla. Mittarissa yhdistyy Suunnon uusi Spartan -sarjan ohjelmisto, rannesykemittaus ja edullinen hinta. Edullisuus on toki suhteellista, mutta mittarin ominaisuuksiin nähden se tarjoaa rahalle vastinetta. Mittarin käyttäjäryhmä on kuntoilijoista ylöspäin. Aivan aloittelijoille tai ensimmäistä sykemittaria ostaville mittarista taitaa löytyä liikaa ominaisuuksia. 
 
Alkuun on ehkä paikallaan kerrata hieman Suunnon Spartan -sarjaa. Ensimmäinen Spartan -sarjan mittari Spartan Ultra esiteltiin kesällä 2016. Sitä seurasi hieman myöhemmin Sport -sarja. Kummassakaan, Ultra - tai Sport -sarjan mittareissa ei ollut rannesykemittausta. Tammikuussa 2017 julkaistiin Sport -sarjan mittari rannesykemittarilla ja nyt kesällä 2017 tämä Trainer -mallisto.  Ambit -sarjoista tuttuun tapaan Suunto on tuonut myyntiin lukuisia versioita Ultra , Sport ja Trainer -malleista. Voisi jopa sanoa, että jos ei löydä silmää mielyttävää mittaria niin vika on käyttäjässä.
 
Lue lisää....
 
 • 4 vastausta

Suomalainen VJ Sportin maastojuoksukenkä IRock2 kerää kehuja.
 • 7 vastausta

VJ Sportin maastojuoksukenkä IRock2 oli iancorless.org -sivuston testissä keräämässä kehuja.
 
 • 7 vastausta

Nyt olisi tarjolla ilmainen mainoskanava loppuvuoden ajaksi.
 • 2 vastausta

Runner´s High Oy julkisti tänään järjestävänsä osakeannin elokuussa 2018 juostavan Helsinki marathonin rahoittamiseen.
 
 
 • 14 vastausta

Tukholman maratonin uusi reitti on nyt julkistettu.
 • 3 vastausta

Vaarojen Ultra 130km 6-7.10.17
”Märkää, Mutaa, Hidasta, Juurakkoa, Eteläpää, Ryläys, Mäkrä, Pimeää"
  • Like
 • 10 vastausta

Runner´s High Oy on ilmeisesti järjestämässä Helsinki marathonia 25.8.2018.
 • 5 vastausta

Se on taas pallukkaviikonlopun aika. Kotona kannattaa laittaa kisastudio valmiiksi sillä Vaarojen maraton alkaa tänään klo 20.00. 

Kuva: Kari Kuninkaanniemi
 
 • 1 vastaus

Sykemittareiden ja muiden testien väliin kirjavinkki: Joonas Laurila: Juoksijan järki
 
 • 0 vastausta

Testissä Polar OH1 Optinen sykesensori
 
 • 0 vastausta

Uutisvuoksessa juttua unen merkityksestä:
 
Urheilijalle raju alipalautumistila voi tietää jopa uran päättymistä
 
Urheilija harjoittelee enemmän kuin koskaan, mutta tulokset huononevat siitä huolimatta.Tai pikemminkin sen takia.
 • 0 vastausta

HCM:n juoksuajankohdan muutos saa maratonkalenterin elämään. Paavo Nurmi juostaan ensi kesänä elokuussa
 • 3 vastausta

Mexico City maratonilla hylättiin yli 5800 juoksijaa
 • 3 vastausta

Sudio Tre -kuulokkeiden arvonta.
 • 26 vastausta

Testissä Sudio Tre -kuulokkeet
 • 1 vastaus

Joko tutustuit WS625 kuulokkeiden testi juttuun? Nyt olisi mahdollisuus voittaa itselle kyseisten kuulokkeiden 4Gt versio. Kilpailuun pääset Juoksufoorumin FB sivulla. Ilmoita haluatko kuulokkeet limenvihreänä, sinisenä, valkoisena vai mustana. Kilpailu alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina klo 18.00. Voittajalle ilmoitetaan saman illan aikana.

 

 
 • 47 vastausta

Sony Sport Walkman kuulokkeiden kanssa voit kuunnella musiikkia uidessa ja kappaleiden vaihto hoituu kätevästi kaukosaatimestä. Kuulokkeiden testijuttu löytyy täältä:

 

http://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-sony-nw-ws625-kuulokkeet/

 
 • 2 vastausta

Polarilta uusi käsivarteen kiinnitettävä sykevyö Polar OH1
 
 • 24 vastausta

Oletko juoksuvalmentaja tai PT? Voit nyt mainostaa palveluitasi ilmaiseksi Juoksufoorumilla.

Lue lisää:
http://www.juoksufoorumi.fi/topic/34220-ohjeet/
 • 2 vastausta

Suunto julkaisi tänään Spartan sarjan uuden mittarin Suunto Spartan Trainerin. 
 

-Aikaisempia malleja pienempi
-Rannesykemittaus
-Hinta 279e-329e
-Saatavilla 31.8. alkaen


"SUUNNON UUSI SPARTAN TRAINER WRIST HR -KELLO ON ENTISTÄ KEVYEMPI

Pieni ja kevyt GPS-multisportkello tarjoaa monipuoliset ominaisuudet

Suunto Spartan -urheilukelloperhe kasvaa tänään uudella kellolla – Spartan Trainer Wrist HR on ohut ja keveä GPS-multisportkello aktiivisille urheiluharrastajille. Spartan Trainer on huomattavasti pienikokoisempi kuin edeltäjänsä, mutta sisältää silti monipuoliset harjoitteluominaisuudet, päivittäisen aktiivisuuden seurannan sekä rannesykemittauksen, jonka on kehittänyt Valencell, luokkansa paras biometristen antureiden toimittaja.

"Spartan Trainer on kehitetty erityisesti aktiivisille urheiluharrastajille, jotka haluavat Spartan-tuoteperheen tarjoamat ominaisuudet ja urheilun asiantuntemuksen, mutta silti pienikokoisen ja kevyen kellon", sanoo Daniela Tjeder, Suunnon markkinointijohtaja.
 • 89 vastausta

Garmin on pian julkaisemassa Vivoactive 3 mittaria joka on Vivoactive HR:n seuraaja. Mittarissa on kosketusnäyttö ja mahdollisesti tilaa musiikille.

 


wareable.com
 • 2 vastausta

Teippailetko lenkkareita kokoon, vai milloin on syytä vaihtaa uusiin? Omasta mielestä se on 1000km ja sitten vaihtoon. Iskunvaimennus ei vaan  kestä enempää.
 • 15 vastausta

"

Helsinki City Marathon ja Helsinki City Run yhdistävät voimansa ensivuodesta alkaen. Jokaiselle on tarjolla riittävää haastetta, kun 19.5.2018 juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Todellinen juoksun superpäivä

19.5.2018 tarjoaa jokaiselle juoksun ystävälle mahdollisuuden haastaa itsensä, olipa matkana sitten lasten Chiquita Minimarathon tai täysmaraton. Tavoitteena on tarjota juoksun suurtapahtuman tunnelma jokaiselle paikalle tulevalle.

- Kaikki tapahtumat yhdistävästä päivästä tulee todellinen juoksun festari. Helsinki City Running Day kokoaa kaikki aloittelijoista huippuihin juoksemaan ja ylittämään itsensä, Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä sanoo.

Uudistuksella tavoitellaan myös kustannussäästöjä. Täysmaratonin kulurakenne yhdistettynä demografiasta johtuvaan väheneviin maratonjuoksijoiden määriin, tekee maratonin järjestämisestä omana tapahtumanaan kallista. Suomen Urheiluliiton tapahtumien tuotto käytetään yleisurheilun tukemiseen.

Eri mittaiset juoksumatkat tarjoavat myös yhä useammalle juoksusta kiinnostuneelle mahdollisuuden kokea elämys, jonka suuri juoksutapahtuma voi antaa.
-  Maailmalla useat keskisuuret maratonit järjestävät myös lyhyempiä matkoja saman tapahtuman yhteydessä. On myös arvokasta, että eri tasoiset juoksivat pääsevät kokemaan yhteisen suurtapahtuman, Mäkelä summaa"

 

Koko uutinen: http://www.helsinkicityrun.fi/uutiset/helsinki-city-juoksutapahtumat-uudistuvat
 • 73 vastausta

×