Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Triathlon

Näytä topics in Triathlon, Harjoittelu, Yleistä triathlonista, Varusteet and Kilpailut posted in for the last 365 days.

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Viime viikko
 2. Palautettu
 3. Earlier
 4. Myydään 2xu propel wetsuit koko: LT uusi

  Täysin uusi märkkäri, jonka palautan, jos sitä ei kukaan halua ostaa. http://www.wiggle.com/2xu-propel-wetsuit-wiggle-exclusive/ Voin ottaa märkkärin mukaan Turkuun kisamatkalle lauantaille 12.8 ja sunnuntaille 13.8. Hinta 380 € käteinen. Juha Degerstedt 040 5354002 Soita tai laita tekstaria.
 5. HUUB DS Long Course Triathlonpuku size M

  if you are interested then send your best offer ;-)
 6. Moi joko myit märkäpuvun?
 7. Myydään naisten 2XU A1:Active märkäpuku

  Moi, Onko tämä mennyt jo?
 8. HUUB DS Long Course Triathlonpuku size M

  ussi hinta 180 € http://www.220triathlon.com/gear/run/tri-suits/huub-ds-long-course-tri-suit-review/9980.html
 9. Hei, lähetin sähköpostin.
 10. HUUB DS Long Course Triathlonpuku size M

  Myydään:Uusi HUUB DS Long Course Triathlonpuku size M (165-173cm/64-73kg) punainen https://huubdesign.com/collections/triathlon-suits/products/huub-ds-long-course-triathlon-suit-red Myös HUUB Triathlon Sun Visor + Huub Triathlonkisatarvikkeita + HUUB Triathlon-chippipantaKaupan https://huubdesign.com/collections/huub-special-bundles/products/triathlon-race-essentials-bundle Pyyntö hinta 190€ puh. O4o 7725667 Tai tomer.shahar(at)gmail.com Espoo
 11. Trek Speed Concept 7.5 vm 2016 koko S

  Huippu Tri pyörä, käytännössä uuden veroinen . Ultegra Di2 vaihteistolla ( optiot , kammet joko 165mm tai 170mm , välitys 50/34 tai 52/36 ), ajajan koon/halun mukaan vaihdellaan. Huom. on Trekin uudella todella monisäätöisellä "ohjaamolla". Kiekkoina 50mm korkeat kuitukiekot ( optiona huippukiekot Enve Ses 6.7 avot joiden hinnasta sovitaan erikseen ). Kuvassa Enven kiekoilla, myydään eri kiekoilla ellei toisin sovita. Mahdollisuus myös 165mm pitkiin kampiin erikseen ostaa Stages gen 2 wattikampi. Poljin optiot joko Shimano Ultegra tai Look Keo2 polkimet. Pyörässä on myös juomapulloteline/pullo , "leipälaukku" satulan takana ( aero-osa ) ja geeli kotelo vaakaputken päällä. Pyörällä ajettu 3 sprinttikisaa ja se on täysin virheetön. Nykyinen kuski 157cm pitkä eli käy pienikokoisillekin naisille. Rungon koko : S Väri: Pääväri valkoinen / mustat tekstit. Kuvia saa pyytämällä. Hintapyyntö: 4000,00 / tarjous Paikkakunta: Pornainen Yhteydenottotapa: YV:llä
 12. Joroinen 2017

  Fiiliksiä enemmälti kuvien kanssa: http://triathlonsuomi.com/juha-matti-halonen/2017/07/17/sm-puolimatka-joroinen-2017/
 13. Joroinen 2017

  Suoraa vaan kisaamaan kärkipaikoista. Aikojen jahtaamiset ei ole enää kovin relevantteja kun sinunkin tapauksessa puhutaan kansainvälisen ikäsarjan parhaimmistosta. Nyt mietit vaan mikä rajoittaa suorituskykyä ja mitä ominaisuuksia kehittämällä pääset eteenpäin ja saat niitä minuutteja loppuajasta pois. Täysmatkalla se alkaa varmaan pikkuhiljaa olla vaikeampaa ja vaikeampaa ellei nosta harjoittelutasoa merkittävästi.
 14. Joroinen 2017

  Kiitti! :) hyvä, tosi hyvä veto oli lauantaina itsellä. Uinnissa se pieni parannus aiempiin vuosiin ajalla 26.46 ja hyvällä vaihdolla ja alun nopealla kenkien laitolla pääsin pian jo hetkeksi kolmanneksi, mutta pian olin taas neljäs näköetäisyydellä seuraavaan (max 500m ero eteen pyöräilyn lopulla), sitten tilanne tasaantui. Pari mitalisuosikkia tuli 60km kohdalla ohi lentämällä ja yksi kova uimari tuli selkä edellä vastaan. Niinpä viidentenä vaihtoon pyöräajalla 2.09.59 (41.2km/h /ap 245w). Aikaparannus oli sellainen 6min45s, reitti tosin oli kääntöpaikkamuutoksen takia lyhentynyt n. 1.5km/reilu 2min, mutta silti hyvä parannus (myös keli oli nopeampi kuin viime vuonna). Aika paljon myös varustemuutoksia ja ajoasennon viilausta (eli tiimin aerovastaavaa) saa kiittää. Kärkikolmikko oli aika selkeä, heidän juoksukunto oli parempi kuin omani nyt vkl aikana ja kahdella parhaalla varmaan hieman/paljon reserviäkin jäi. Nelossijasta taistelin, juoksemaan lähdettiin yhdessä ja yhdessä mentiin loppuun asti, ja viimeisen kilsan loppukiri 3.20/km vauhtia ei auttanut, 10m/2s tappio tuli loppukirissä. Juoksuaika 1.20.44 eli vajaa 2,5min parannus samalla reitillä. Loppuaika 4.01.18 eli 10min parannus suunnilleen viime vuoteen (ja 20min sitä edeltävään) ja pari minuuttia jäätiin vielä mitalista, joten sanotaan vaikka näin, että lähelle ollaan päästy, vaan vielä on parannettavaa :) seuraava isompi kisa Chattanoogassa puolimatkan mm-kisoissa syyskuussa. Pitää tarkemmin jossain vaiheessa varmaan perehtyä kisakumppaneihin, että mitkä mahdollisuudet siellä voisi ikäsarjassa olla. Hieman suunnitelmat auki täysmatkan suhteen, selvinnee syyskuussa viimeistään. Jos ei yllätyksiä tule, niin keväällä jonnekin (etelä-afrikka/lanzarote) Ironmanille hakemaan paikkaa Hawaijille. 9h alitus ei sinällään kiinnosta enää, kyllä se alle menisi normipäivänä jos ei ongelmia tulisi, helpostikin? (Kun meni 9h11min, puolikas meni 19min hitaampaa).
 15. Joroinen 2017

  Spicalta kyllä kova veto. Sain taas seurata etääntyvää selkää, tällä kerralla juuri ennen loppukiriä. Itsellä taisi olla 2 juoksukierrosta siinä vaiheessa jäljellä. Oma kisa meni tasapaksusti, joka lajissa jäi aavistuksen siitä mitä kuvittelin. Varsinkin fillarilta odotin vähän enemmän, mutta oli taas tuskaa erityisesti n. 50-70 km väli. Perse puutui ja ahisti. Mitään isompaa vaivaa ei kuitenkaan tullut koko kisassa ja sain pidettyä sykkeen tasaisena loppuun asti. Loppuaika 4.57 periaatteessa lähes odotettu, tosin gps näytti joka lajin aavistuksen puolikasta lyhyemmäksi (1.82 / 89.17 / 20.86 km).
 16. Joroinen 2017

  Onnittelut @Spica! < 9h IM sit seuraavaks. Jo elokuussa?
 17. Joroinen 2017

  Huikee veto Spica! Jos kehitys tollasta ni ens vuonna ykkönen.
 18. Joroinen 2017

  Toki yleiseen voi vaihtaa. Uinnissa ei varmasti moni ohita. Miesten yleinen (ja olikohan N/M 70+v, ei montaa) lähtee 11.00 ja naisten yleinen klo 11.05, ikäsarjojen rolling start alkaa 11.10 ja ikäsarjan kärki ui lähelle 25-26min, joten ei sieltä ikäsarjalaisista moni ehdi kyllä tulla ohi, ja silloinkin korkeintaan ihan viimeisten satojen metrien aikana.
 19. Joroinen 2017

  Joo ehkä tuo on paras idea. Toinen vaihtoehto on, että vaihtaisi yleiseen sarjaan. Vähän porukkaa ja ei varmaan kovinkaan moni ottaisi ikäsarjalaisista kiinni jos on 10min väli. Vai lähteekö ikäsarjalaiset heti yleisen perään?
 20. Joroinen 2017

  Sinne lähtee siitä rännistä ehkä 2-3 ihmistä samaan aikaan aina, joten meni missä välissä vaan, niin kunhan oot saman vauhtisen kanssa siellä, niin pitkäksihän tuo jono venyy eikä ohituksia juuri tule. Helpompaa tuo lähtö varmaan on kuin Vantaalla, jos ei nyrkkeilystä tykkää. Edit. Sinällään viimeisenä ei kannata varmaan mennä, koska oot kuitenkin kohtuu hyvä pyöräilemään, joten aika paljon tulisi ohittelua. Säästät hermoja sillä, että meet vaan siinä 35min kohdilla tai lähellä, niin pääset pyöräilemäänkin keskivaiheilla varmasti eikä ohituksia tule niin paljoa.
 21. Joroinen 2017

  Juu itse sellanen 35min liukuja, mutta en tykkää yhtään noista massastarteista. Vantaan perusmatkalla tais olla satakunta, mutta ihan eri luokkaa jos tuolla on 500. Siinäkin antoi siimaa ihan tarpeeks kun ui ulkoreunaa.
 22. Joroinen 2017

  Juuri noin voi tehdä. Suuri etu niille jotka eivät tykkää uintinyrkkeilystä. Lähdössä toki maksimiaika mutta muistaakseni viimeisenkin lähtijän jälkeen oli reilusti aikaa.
 23. Joroinen 2017

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Eli toisin sanoen voi odotella rauhassa kun kaikki ovat lähteneet ja hypätä avoimeen jorpakkoon. Vai mitataanko bruttoaika kuitenkin?
 24. Joroinen 2017

  Ikäsarjalaiset lähtevät kapeahkosta rännistä itse arvioimansa uintivauhdin mukaan järjestyksessä kaikki sekaisin (monellakin tapaa). Ajanotto käynnistyy kun ylittää lähtöviivan juuri ennen veteen menoa, eli nettoaika mitataan.
 1. Näytä lisää


×