Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. Eurosport 2 muistaakseni näyttää. Katso eurosport player tms netistä.
 3. Pessi

  Lätkäliiga 2017-2018

  Kävin katsomassa pari peliä hallilla Kärpät-Hifk- sarjaa ja jonkun verrain näin pelejä myös televisiosta. Näkemäni perusteella olin kyllä jokseenkin varma Tapparan selvästä finaalisarjan voitosta. Perusteluna tälle oli Kärppien umpisurkea ylivoimapelaaminen sekä puolustuspään karmeat virheet yhdistettynä johtavien hyökkäyspelaajien tehottomuuteen. Eli täysin väärässä olin, tekeekö se minusta sopulin?! 😳😆 Onneksi en harrasta juurikaan vedonlyöntiä 😆 Kärppien johto ja mahdollinen voitto passaavat silti minulle (oululainen kun olen) paremmin kuin hyvin.
 4. Jos satut keksimään mikä on äkillisen kuntopiilkin takana niin kerro ihmeessä 😆 Nimim. Tukkoista menoa Ps. Toivotaan että nousuvire jatkuu määrien kasvaessa 👍
 5. Numerolapun paiskaaja

  Lätkäliiga 2017-2018

  Tilanne jo 3-0 Kärpille. Sekä Urheilulehdessä että Elmossa oli torstainakin artikkelit Tapparan ylivoimaisuudesta, Elmossa jopa kaksin kappalein. Urheilulehti sentään otti esille mahdollisuuden, että myös Kärpät voisi voittaa mestaruuden, mikäli noudattaa toimittajan neuvoja. Onkohan Manner ottanut tuosta onkeensa 😂 Mauno Koiviston vertaus toimittajista johtajaa seuraavana sopulilaumana pitää edelleen paikkansa. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/05/koivisto-vertasi-toimittajia-sopuleihin
 6. MInäkin kävin urheiluliikkeessä kokeilemassa Hokan kenkiä. Claytonit ja Cliftonit käytin jalassani. Molemmat kengät jalassa tuntui jokseenkin siltä kuin olisi seissyt keinuhevosen selässä mikä johtunee siitä että kenkien pohjien muoto poikkeaa perinteisestä? Ensituntumalta kengät tuntuivat vähän omituisilta kun vaan seisoskeli ja käveli liikkeessä. Olisi mukava päästä kokeilemaan lenkillä noita kenkiä kun monet niitä niin paljon kehuvat, ensimmäisten sovitusten perusteella nuo kengät eivät tuntuneet minulle kuitenkaan erityisen hyviltä. Tämä sikäli harmi sillä toivoin itselleni Hokista jonkinlaisia sateentekijöitä 😆 mutta toivotaan että Gaviotat sopivat sinun jalkaasi 👍
 7. Hei, Tietääkö kukaan, mistä voisi nähdä Lontoon maratonia livenä netin kautta ilmaiseksi tai maksullisesti? T. Harrastelija
 8. Lepopäivänä kenkäostoksilla, Hokan Gaviotat lähti matkaan. Saa nähdä miten toimii, noihan on sisäsyrjältä tuetut mutta kuitenkin olivat neutraalien joukossa. Kuitenkin istui tosi hyvin omaan räpylään, ja mahtava vaimennus. Altrat meni vaihtureina kun eivät kestäneet kuin arviolta 100km, vähän jäi ikävä myös Altroja mutta minkäs voi jos eivät kestä käyttöä. Tässäpä huomisen aamuohjelma.
 9. nyba

  La 21.4.

  27 km 3h40min Nuuksio plogging-tapahtumassa polkuja juosten ja roskia keräillen. Karhusolan TIukunen oli junaillut tapahtuman Hotelli Nuuksion tienoille, paikalla oli noin 50 henkilöä, jotka hakeutuivat erivauhtisiin ja mittaisiin ryhmiin kävelystä 42 km ajokoirapartioon. Lähdin ajokoiraryhmn mukana tavoitteena puoli lenkkiä mutta venähti vähän pitkäksi roskia poimiessa.Retkeilijöiden jäljiltä löytyi mm kaljatölkkejä, muovipulloja, pillimehuja ja retkimuonan kuoria. Mukava tapahtuma, puolet oli uusia kasvoja mikä on aina mukavaa ettei polkuhommat klikkiydy liikaa. Kuvassa Tiukunen tuimana ohjastaa ploggaajat matkaan.
 10. @Seppo poisti kuvat nopeasti. Kiitos.
 11. Juu tuo dynamiikkatietojen keräily on niin uutta, ettei ole paljonkaan vielä näkemystä siitä, miten sitä kannattaisi hyödyntää. Tosiaan tehotieto on jo itsessään monelle aivan riittävä. Itsellä on selkeä ongelma ollut se, että vauhdin kasvaessa niin juostessa kuin pyöräilyssä tahtoo mennä balanssi rikki. Olen pyrkinyt nyt tekemään salilla kaikki liikkeet yhden jalan toistoina ja siten tasapainottamaan mahdollisia voimaeroja. Salijumpan perusteella jalat ovat melko tavalla yhtä vahvat eli siitä tuo ei johdu. Seuraava ehdokas on oikea nilkka, joka on jäänyt kuntouttamatta leikkauksen peruilta. Se on edelleen jäykempi kuin vasen. En tiedä onko tuo sitten se syy vai mikä. Asia on seurannassa! Jotain todella ihmeellistä tapahtui eilisen pyörävedon jälkeen. Sekä tämän aamun uinti, että nyt illan juoksu kulki kuin vettä vain. Ylivoimaisesti parhaat reenit vaellusreissun jälkeen! Juoksin 1h14min, johon kuului kevyttä pk-laukkaa ja 2x3x20-40m mäkivedot eli täysiä ylös (ekat pari toistoa pari napsua poikkeen) ja kävellen rauhallisesti alas. Yritin etsiä jyrkimmät mäet ja onneksi tästä Espoon keskuspuiston lähistöltä niitä löytyy. Samoiten tein pk-laukan väliin 5 nostoa about täyteen vauhtiin. Todella hyvälle tuntui juosta välistä oikeasti lujempaa! Hivenen oli takatuulta ja syke jossain 130 tasolla ja kello alkoi näyttää melkein nelkulla alkavia kilometrejä. Tyynessäkin meni jo reippaasti pk puolella 5.15min/km eli ylivoimaisesti parasta kyytiä tähän asti! En nollannut kelloa mäkivetoihin, että koko lenkki oli sitten jotain 6+min/km, kun palautukset hissukseen kävellen ja viimeisiä vetoja varten otin ihan lyhyen levonkin, että varmasti on palautunut. Tästä on hyvä jatkaa huomiselle ja sitä kautta kohti ensi viikkoa! Tiedossa siis ohjelman määrällisesti toiseksi kovin viikko eli 19.5h. Haluan päästä tekemään ensi vkl kunnon pyöräpitkiksen (vähintään century ride) ulkona, ja mieluusti tehopolkimet alla. Huomennakin kokeilen ulkoiluttaa lyhyesti tri-pyörää, mutta siitä puuttuu vielä juomatelineet ja korjausvehkeet rengasrikon varalta (en aio siirtää cyclosta niitä vaan hommata uudet tri-pyörää varten), joten kovin pitkälle lenkille en uskalla lähteä!
 12. Ke 18.04 Lepo, kävelyä 90 min To 19.04 Lepo, renkaiden vaihto Pe 20.04 Lepo, kävelyä 90 min La 21.04 Aamukäppäilyä paikallismetsissä 90 min. Polut kuivia, mukavaa! Iltapäivällä sali ja lyhyt vetotreeni Vetotreeni 2 km alkuverkka 11:35 min 1. Veto 400 m, 1:35 2. Veto 400 m, 1:29 Kenkien vaihto 3. Veto 400 m, 1:30 4. Veto 400 m, 1:25 Loppuverkka 11:03 min Ekat kaksi vetoa Clifton4 ja kaksi vikaa Tracereilla. Joo, Tracerit on racerit. Mutta todennäköisesti cliftoneilla mennään maratonille. Testaillaan lisää. Huomenna olisi vk-treeni numerolapun säestyksellä. Pelottaa jos valmiiksi raastaminen😥
 13. Kiitos Pessi vinkistä, ei oma älli riitä noin laveaan ajatteluun. iPadilla poistin kuvaa. Nyt se on tuossa kolmeen kertaan. Että näin, prkl. Aattelin helpottaa kopioinnin Hans-Jürgenille...😏
 14. Harmi homma, mutta varmaan järkevä päätös. Minullakin kramppasi pohje keskiviikkona uidessa, mutta onneksi ei kovin pahasti. Venyttelyllä ja rullailulla sain jumitukset pois ja eilen juostessa ei edes huomannut enää.
 15. Tsemppiä huomiseen kisaan! Saatan itsekin jälki-ilmoittautua paikalle kevään kuntoa mittaamaan.
 16. DNS Viime viikonlopun puolikkaan jälkeen oikean jalan pohje kramppasi ja pohje on ollut koko viikon niin kipeä, ettei alkuviikosta kunnolla pystynyt edes kävelemään. En uskalla riskeerata koko juoksukautta lähtemällä huomenna juoksemaan.
 17. Määkään en tiennyt mitään, mutta fyssari mennä viikolla teippasi alaselän ja itse teippasin juoksijan polvea. Ohjeet YT ja teippi poikittain polvilumpion alle. Tänään oli kivutonta juoksua reilu 5km, menin soralla ja metsäpolulla varmuuden vuoksi. Ihme homma luulin tätä kinesio teippausta ihan huu-haaksi.
 18. No huh, veditpä kovat pohjat. Kovassa iskussa olet, onnea loistavasta juoksusta. Varmaan vielä monta enkkaa tulossa tänä vuonna, tsempit jatkoon.
 19. Nuoret ovat opettaneet, että tasainen vauhti on paras. Juoksu meni aika tasaisella vauhdilla. Eka ja viimeinen kilsa taisi mennä alle 4 min/km.
 20. Olen kiinnostunut ja laitoin sinulle yv:n 😊
 21. Hirveä vauhti! Onnea enkasta! Menikö tasaisella tahdilla vai pystyikö vielä kirimään lopussa?
 22. kimmoke

  Boston marathon 16.4.2018

  Karmea keli seurasin Sage Canaday running tubettajaa joka keskeytti 18milen jälkeen hypotermian vuoksi. On n.2h18 juoksija. Syke laski jopa 145 pikkuhiljaa. Hänellä oli takki päällä alussa muutaman km, mutta otti pois, virhe. Kenialaisia ei ollut myös yhtään juoksemassa noin järjettömässä headwind 40-50km/h, vettä ja kylmää.
 23. En oo koskaan koittanu. Itellä ei ole kyllä mitään näkemystä miten tota pitäs etes teippailla.
 24. Vieras

  Polar M600

  Polar M600 urheilukello sykemittari tai mikä nyt onkaan. Sellainen tuli hankittua ja täytyy todeta ettei vaikeampaa laitetta taida olla? Olen yrittänyt ottaa käyttöön erittäin huonolla menestyksellä. iPhoneen ei löydä yhteyttä millään. Näyttö ei näytä sitä mitä haluaisin eli nopeus, matka sekä aika. Näyttö menee pimeäksi lähes heti niin eihän siitä juostessa ole mitään iloa kun ei se edes näytä mitään. Syke saa näkyä mutta ei ole niin kiinnostava. Onko tämä laite susi surkea vai onko joku saanut tämä M600:n toimimaan?
 25. Onnittelut! Alitat varmasti nuo rohkeasti asettamasi tavoiteajat, jos pysyt terveenä.
 1. Näytä lisää×