Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. KooTee

  Mitä tänään syötäisiin

  Makkaraa ja kyytipojaksi olut.
 3. Eilen
 4. Pe 22.6.2018: Juoksu 57 min 32 sek, 10.40 km@5:32 min/km, keskisyke 122 + Lihaskunto 30 min, keskisyke 100 Juhannusaaton kevyt juoksulenkki ja heti perään lihaskunto ennen saunaa. Suhteellisen kevyt juhliminen tänään, kun aamulla odottaa mäkitreeni 😂
 5. kimmoke

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  Samaa mieltä tuosta 1500m korrelaatiosta se pitää kulkea lujaa. 5000m ja 10000m pitää juosta mailerin askeleella nykyään jos meinaa pärjätä. En löytänyt Camillan 1500m tämän vuoden aikaa ? Mikäs se on ? edit. ei olekaan juossut vielä matkaa.
 6. hatapa

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Juuri näin. Surkea esitys Neymarilta. Tuolla ei pääsisi edes harrastelijateatteriin.
 7. hatapa

  Mitä tänään syötäisiin

  Lounaalle teimme itse hampurilaisia. Hyviä olivat, luonnollisesti.
 8. ZeroDiesel

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  @von Mähönen ”speak my mouth”, se olisi kruunannut VAR toimivuuden. Olisi mielenkiintoista tietää käyty keskustelu videotuomareiden kanssa. Erotuomari vihelsi rp:n joka kumottiin. Oli siis rikkeen kannalla ja siitä tulkinnan muuttaminen on jo iso (oikea) päätös. Vain videouätuomareiden tukemana voint antaa myös varoituksen. Erotuomarin kannalta se olisi alleviivaus kuinka näit tilanteen 100% väärin. Toki se olisi mennyt oikein näin toimittuna.
 9. Hyvää juhannusta. Juokseminen on siitä kiva harrastus, että auttaa siirtämään ajatukset vähäksi aikaa pois murheista ja helpottaa olotilaa. Tsemppiä kovasti vaikean elämäntilanteen keskellä.
 10. von Mähönen

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Päivän VAR: Neymarin onneton kalasteluyritys olisi mennyt vanhassa maailmassa läpi, nyt jäi vain sukelluskortti puuttumaan.
 11. Uolevi

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  1500 metrin aika avaa tai sulkee oven suuriin saavutuksiin pitemmillä matkoilla. Paljon, paljon kovempi aika pitäisi löytyä tilastoista. Täältä löytyy tilasto: https://www.iaaf.org/records/toplists/middlelong/3000-metres-steeplechase/outdoor/women/senior/2018?regionType=area&region=europe&page=1&bestResultsOnly=false Ainakin Krause ja Grovdal parantavat paljon, näin uskon.
 12. Perjantai 22.6.2018 Juoksua 14,1 km/1 h 14 min, @5:16 min/km, avg 137. Kevyttä ja helppoa. Lenkin jälkeen suoraan rantasaunaan, paljuun ja järveen. Aika mukavaa juhannuksen viettoa.
 13. Tsemppiä myös siviilipuolen asioihin ja hyvää juhannusta 💪
 14. Hyvää juhannusta juoksijaystävät. Tämä päiväkirja hiljenee hetkeksi kun käyn läpi avioeroprosessia. Reeniä yritän kyllä pitää jollain tasolla yllä.
 15. Keskiviikkona maalailin pari tuntia ikkunoiden pieniä, joka oli sopivan kevyttä hommaa. Siinä sai kuitenkin pumppukin tehdä ylimääräistä työtä, sillä välillä meinasi jännittää niin että mahtoi siinä sykekin nousta 😉 Olen todella arka korkeiden paikkojen kanssa, mutta yllätin itsenikin ja pystyin maalailemaan telineiltä! Eilen kävin taas lyhyellä lenkillä, ihan 15 minuuttia, jonka aikana otin pari parin minuutin juoksupätkää. Positiivista oli että polvi ei kipuillut enää! Lenkin jälkeen tein jumpan kotona, viisi liikettä ja kymmenen kierrosta; ekalla kierroksella kymmenen toistoa ja viimeisellä yksi. Liikkeinä oli paria erilaista kyykkyä, vatsaliike, tähti ja ihmissaha 😄 Yllätyin että jo muutaman tunnin päästä jaloissa alkoi kipua tuntumaan, kummallista että vieläkin pystyy näillä lihakset saamaan kipeiksi! Hyvä tietysti näin.
 16. kimmoke

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  Ai niin unohdin tuon oliiviöly tukan. Toiseksi paras jalkapalloilija ja eniten inhottu. Ite totesin, kun filmasi taas rankkarin itelleen, vitun Ronaldo.
 17. Aavistan, että rjr tarkoitti erästä maailman parasta jalkapalloilijaa ⚽️⚽️⚽️🎩
 18. kimmoke

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  Offtopic.No se on kyllä aikas pahanmakuista kahvia. Mulla kahvi aiheuttaa kyllä närästystä, merkistä riippumatta.
 19. Ei "Camilla" ole sanana kovin pitkä. Tosin tuo CR ei minussa suoranaista oksennusreaktiota aiheuta.
 20. Voidaan sekoittaa kahviin (Costa Rica) 😉
 21. kimmoke

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  Ei voi ja itsekään et jaksa kirjoittaa kysymysmerkkiä ? Eli pitkät sanat usein lyhennetään varsinkin, kun ketjun nimenä on Camilla Richardsson joten kaikki ymmärtävät tuon lyhenteen. Säästää myös aikaa kirjoittamiselle. Oksennusreaktiota en ymmärrä.
 22. Kylmää terästä

  Camilla Richardssonin vauhti kiihtyy

  Joo. Voisi luulla että ketjussa puhutaan kisaennätyksistä.
 23. Eilen torstaina lepopäivä. Tänään päivällä juoksua 8,3 km aikaan 48:03 (5:49 min/km) keskisykkeellä 131. Alustana n. 2 kilometrin osalta asfaltti ja lopun aikaa soratie. Suomi filmi-maisemissa hölkkäilin maalla, lenkin jälkeen pulahdus järveen. Säätutkan mukaan lähdin liikkeelle ja ennätin takaisin mökille ennen seuraavan sadekuuron alkamista. Käy se näköjään kortti joskus kirkonmiehelläkin, hyvää juhannusta kaikille 👍
 24. Voisiko pyytää, että ette käyttäisi sitä kaksikirjaimista lyhennettä Camillasta. Aiheuttaa oksennusreaktion.
 25. juhanahm

  22.6. Juhannusaatto

  Ensimmäinen lenkki viime viikonlopun maran jälkeen. Ihan mukavasti kulki 10km 5.53 vauhdeilla ja syke 119.
 26. Meinasin jo pitää lepopäivän, mutta sadetutka näytti niin eeppistä väritystä etten malttanutkaan. Mustien ukkospilvien vyöryessä kohti säntäsin pihalle kisavarustukseen sonnustautuneena, päätavoitteena kuoritakin vedenpitävyyden kenttätesti. Ja hyvä tavaton kuinka sitä vettä taivaalta tulikaan. Takki piti veden oikealla puolella, muuten olin toki läpimärkä. 10,6 km@6:02
 27. firestarter

  22.6. Juhannusaatto

  3 tuntia mettässä rämpimistä, sen päälle järveen uimaan! 😊 Ihanaa Juhannusta kaikille!
 1. Näytä lisää


×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy