Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti   

 1. Tunnin sisään
 2. hiphoppia, kevätkausi päättyy tähän. Melko intensiivistä viime hetken harjoittelua ja kauhuntäytteinen esitys. Rankempaa kuin ratakasi mutta aivan loistavaa vaihtelua ultrajuoksentelulle. https://drive.google.com/open?id=0Bwq8vliSKXmrTWdWdkZZdXo3aFk
 3. Tänään
 4. Onnea teille, jotka lähdette perjantaina karhujahtiin, pitäkää huolta toisistanne. Ei matka tapa vaan väärä seura...
 5. Myydään n. kaksi vuotta vanha Polar v800. Reilussa käytössä ollut, mutta naarmuton ja uudenveroinen. Rannekkeessa näkyy hyvin pientä kulumaa. Kello toiminut moitteettomasti. Hp.180€. Yhteydenotot: rene.salo@gmail.com
 6. Pitääkö näissä Suunnon kelloissa itse tyhjentää muistia aika ajoin (esim. ennen pidempää suoritusta) vai osaako kello kirjoittaa vanhojen tallenteiden päälle suorituksen aikanakin muistin täyttyessä? Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Sääkin näyttäisi hyvältä sellainen +16....+17 lupailee foraca.
 8. Sorruin heräteostokseen. Auttoivatko uudet housut uuden vauhdin saavuttamisessa? Olin jo päättänyt, että en enää osta juoksutarvikkeita. Niitä oli aivan tarpeeksi, ja osa niistä on jäänyt käyttämättä kuten talvijuoksuhousut. Mutta nyt oli pakko investoida. Luhdan poistomyynnissä kaupattiin kuitenkin Li-Ning -merkkisiä juoksushortseja ja sorruin heräteostokseen. Huomasin heti, että ne istuvat täydellisesti. Kävin toissapäivänä juoksemassa helteisen ilman innoittamana viiden kilometrin lenkin ja askel kulki. Tuntui kuin olisi löytynyt pitkään kadoksissa ollut oikea asento ja oikea rytmi. Tiedättehän sen tunteen, kun sitä vain kaatuu eteenpäin ja jalat rullaavat alla kevyesti. Ylämäessä tekniikka ei vielä auta, vaan hapenottokyvyn rajat tulevat nopeasti vastaan. Tasaisella ja alamäessä juoksu sujui kuitenkin rennosti. Positiivisen kokemuksen kannustamana puin tänäänkin shortsit jalkaan ja päätin kokeilla perinteistä kevättestiäni: jos kymppi menee jokseenkin kevyesti alle tunnissa, olen normikunnossa ja annan itselleni luvan ilmoittautua johonkin tapahtumaan, jos siltä alkaa tuntua. Alku sujui kevyesti ja keskivauhti pysytteli mukavasti alle kuudessa minuutissa. Myönnetään, myötätuuli auttoi, mutta toisaalta tiesin sen olevan paluumatkalla vastainen. Lenkilläni on kilometrin mittainen ylämäki, ja laskin että jos mäen laella keskivauhti on vielä kuudessa minuutissa tai vain muutaman sekunnin sen päälle, minulla on kaikki mahdollisuudet onnistua. Mäkeä jatkui ja jatkui, ja keskivauhti alkoi pudota uhkaavasti. Saavutin huipun, ja kello näytti edelleen kuutta minuuttia, mutta sitten iski navakka vastatuuli, hiekkaa lensi silmiin ja suuhun. Tasaisellakin vauhti alkoi hiipua. Tunnen reitin joka mäen ja mutkan, ja tiesin pelastavan jyrkän alamäen olevan tulossa. Sain pidettyä siihen saakka vauhdin kuudessa minuutissa, joten olin edelleen tavoitteessa kiinni. Alamäessä rullasin kevyesti, vauhti kiihtyi, ja tiesin tästä alkaen myötämäkeä olevan enemmän kuin vastaista. Asfalttiosuuden alkaessa olin edelleen aikataulussa. Kesämökkiliikenne virtasi, ja mietin joka kerta, mitä tapahtuisi, jos juuri minun kohdallani joku tunari kirjoittaisi tekstiviestiä ja auto ajautuisi pientareelle. Ehtisinkö loikata sivuun? Selvisin kunnialla maantieosuudesta ja keskiaika oli painunut jo viisi sekuntia alle kuuden minuutin. Vielä pari rankkaa mäkeä, viimeinen lasku ja loppukiri. Ja kun kymmenen kilometriä tuli täyteen pysäytin kellon: 58.45. Uudet housut eivät ainoastaan istu vaan myös juoksevat. Tätä ostosta ei tarvitse katua, vaikka jouduinkin näistä maksamaan kaksi euroa. View the full article
 9. Palataas ketjun aiheeseen taas. Talvella meni tosiaan jo 35.15, mutta sitten alkoi pitkä sairastelujakso ja kunto pääsi taantumaan reippaasti. Nyt kun kesä kolkuttelee ovella ja päässyt taas treenaamaan niin tavoite olisi lähiaikoina alittaa 35min. Lauantaina olisi iskuyritys ja uskon pääseväni ainakin hyvin lähelle tavoitetta. Forssassa voisi olla sitten kesäkuussa totinen yritys jos lauantaina raja ei alitu.
 10. Hei, kirjoitin tässä ketjussa aiemmin vaimolle ostetusta Spartan wrist HRstä ja mittausongelmista. Kokeilimme nyt niin, että kellotaulu olikin "väärällä puolella", eli ranteen kämmenpuolella ja mittaustulos parani heti, samoin äärilukemists päästiin. Taitaa olla naisille hyvä mittaustapa, mutta saattaa sopia myös miehille.
 11. Tsempit! Polkekaahan meille lyhyempien matkojen tallaajille valmis tasainen ura.
 12. Kolmannen kerran olen menossa Berliiniin juoksemaan. Ihan vaa harrastusmielessä, maisemia katellen. Harjoittelua ollut kiitettävästi, talvella hiihtoa ja nyt taas tienpäällä ja metsäpoluilla. Torstaina lähetää päiväkoneella ja maanantaina aamukoneella takasin. Ihana kaupunki juosta ja kelit on aina suosineet, siis nama palanu! Mukavia lenkkikelejä, toivottavasti Patakakkonen pääsee juoksee siellä.
 13. Keskiviikko LEPO Torstai 13,05km @5:27 Työviikko alkoi painaa ja raskasta menoa. Irtokarkkeja on myös mennyt jo kolme päivää putkeen, joten pienen skarppauksen paikka ruokavaliossa. Seuraavat kolme päivää onneksi vapaata ja saa nukkua kunnolla.
 14. Ei ainakaan meijän mallissa saa, en tiedä noista uudemmista.
 15. 30 minuutin yksinjuoksun ja 10 kilometrin kisan sykkeiden vertaaminen voisi olla ihan mielenkiintoista ja voihan niiden keskisykkeet ollakin aika lähellä toisiaan. On mielestäni paljon hankalampi saada kaikki irti tuollaisessa 30 minuutin yksinjuoksussa, jossa vauhdin lisääminen ei lyhennä yhtään kärsimyksen kestoa.
 16. To 25.5. 12 km (4.36@km) Reippaasti lähti kenkä tänään liikkeelle, joten annoin mennä samalla tahdilla koko lenkin. Loistava juoksuilma:)
 17. Kokotorstai 25.5 hatapa aloitti ketjun, 4 tuntia sitten Tää oli kyllä hyvä Aamuvarhainen reipas kymppi. Käki kukkui ja aamu ilo ihana....
 18. Kysynpä samassa ketjussa tällaista asiaa, jos sallitte, että saako noissa Thulen Chariot -kärryissä selkänojaa makuuasentoon vai jääkö se kovasti kallelleen? Videoista ja tuote-esittelyistä en oikein saanut selvää.
 19. To: sauvakävely 9:15@9:13@129 (max 159) Piti mennä hiukan lyhyempi, mutta fiilis oli hyvä, joten tuli sitten tollanen vajaan puolentoistatunnin lenkura. Lenkki meni pääasiassa hiekkatiellä ja poluilla, pari alamäkeä hölköttelin. Huomenna lepopäivä.
 20. To 25.5. peruslenkkeilyä 14,2km @ 5:17, nousumetrejä 175, lämpöä ilmassa 25 astetta. Aika tasaista tallaamista ilman huippukohtia.
 1. Näytä lisää

 • Juoksufoorumin testissä: