Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Forerunner 235

  Itsekin pähkäilin näiden kahden välillä ja 735xt oli pari kymppiä halvempi. Niin päädyin sit siihen.
 3. Eilen
 4. 20. Kaukopartiohiihto

  Ootko yhtään rutinoitunut hiihtäjä ja mikä on kuntopohja tällä hetkellä muuten? 150 km on kyllä aika pitkä matka jos ei ole tottunut hiihtämään.
 5. Ma 20.11.

  Viikonaloitusjumppa, tunnin verran kahvakuula-keskivartalo-vääntelyä. Illalla satoi viitisen senttiä lunta, aamulla on tiedossa perinteinen vässykkäkaupunkilaisten liukastelusirkus teillä ja toreilla.
 6. Eilen oli mukava 18 tunnin työpäivä, olikin aika hapokas olo 2,5 tunnin unien jälkeen lähteä antamaan verikokeita. Vireystila kyllä parani kun luki kokeiden jälkeen kardiologin analyysia, joka oli edes vähän toivotun suuntainen. Aletaankin olemaan aika lähellä normaalia urheilijan sydäntä, tosin vielä paksumpana. Saipahan tietää pumpusta tilavuus tiedot ja kunnon muutoinkin.. .. On kyllä ollut raskas 3,5 kk, vaikka olenkin koettanut unohtaa koko asian, mutta kyllä tämä on kalvanut mieltä aika reilusti. Tästä on mukava jatkaa, vaikka muutama varmentava kuvantaminen on vielä edessä. Tänään kevyehköä hiihtoa 37,0 km, 2:15:31 keskisykkeellä 134. Ladulla eiliset työt ja olematon uni tuntui, mutta fiilis oli kuitenkin hyvä.
 7. Ma 20.11.

  Nyt oli vähän väkisin väännettyä (oli lähtiessä jo väsynyt): 7.14km/45min tutuista tutuin kiekura. Veto on pois en tiedä mikä, voi olla tietysti alkavaa flunssaakin.
 8. Polkujuoksua Espoossa

  Mustakorven mörköjuoksu tuomiosunnuntain aattona la 25.11.2017 klo 17:00 Haltian parkkipaikalta Nuuksiosta. Mustakorpi kutsuu, tulva on peittänyt suot ja polut jäiseen syleilyynsä, hyytävä tihkusade sinistää sormet ja sumentaa silmät. 17 km juosten reittiä Haltia-Meerlampi-Urja-Orajärvi-Mustakorpi-Majaslammet-Mustakorpi-Ruuhijärvi-Haltia. Miten pelottavia rakkaimmat polkureitit ovatkaan yön synkässä syleilyssä! GPX https://drive.google.com/open?id=1Cej20vJCflM3WrrCQkjxIBT_USzbOd28 PDF https://drive.google.com/open?id=1yBhCem6DH8bmXQgQUsJgjYxK0TPcLg8d
 9. TO 16.11. Lepo Päivän urheiluteko: Ostin 5-packin Fit'n'Clean-pesuainetta, kyllä taas tuoksuu lenkkikamat karkille tulevan vuoden ajan. Tai toivottavasti ainakin sille että muu perhe edelleen hyväksyy harrastuksen.. PE 17.11. 14,79km @5:05 Hyvä peruslenkki. LA 18.11. 8,19km @5:08 Saunalenkki. SU 19.11. Lepo Piti juosta iltapäivällä pitkis mutta tulikin soittoa että pääsisinkö ylitöihin.. tunsin siinä kohtaa tarvitsevani kolminkertaista palkkaa enemmän kuin lenkkiä. Onhan päivä vielä huomennakin. MA 20.11. 12,16km sis. 3k (4:02, 3:58, 4:03), 2k (3:51, 3:47) ja 1k (3:37) Ei tullu pitkistä tänäänkään koska käytin aamulla aikaa mm. hukkaamalla puhelimen lasten tarhaanvientireissulla. Teki mieli sitten käyttää vähä aika johonkin missä on tekemisen meininkiä ja päädyin tuollaiseen vetosettiin. Kolmonen oli vähän tuskaista mutta sitten jotenkin homma aukesi ja lyhyemmät rullasivat oikein kivasti.
 10. 10 km alle 32 minuuttiin

  Tässä aikoinaan kirjoittamani blogi, jossa hieman kerron treenistä, jolla pääsi ainakin alle 33 minuutin: http://seponkotisivut.dreamhosters.com/public_html/vb/vb/entry.php?9957-Wanhan-ajan-harjoituksista-osa-II&goto=prev (Ja seuraavissa blogeissa treeni, jolla pääsi hieman allekin 32 minuutin.)
 11. Juoksijoita Espoon seudulta

  Joo, tätä markkinointia ei kirjekursseilla hoideta Arvostan omaa aikaa, mutta vieläkin enemmän aikaa EKP:ssa☺ Joten mukana ollaan ainakin muutamalla kierroksella. Voisin myös lähteä jo klo. 08:00 aikaan. Illalla olisi meinaan vielä jotain ohjelmaa tiedossa
 12. Juoksijoita Espoon seudulta

  @kiljander kun saatiin (viimein) lähetettyä TET- markkinointiharjoitteluun (ja kauas🐫) niin alkoi tapahtumaan 😁 Ilmoittaudun mukaan, valmius aloittaa jo klo 8.00 ja annostelisin just nyt matkaksi 7 kierrosta🇫🇮
 13. Juoksijoita Espoon seudulta

  Saammeko viriteltyä tämän vuoden Hollenkollenin kympistä jotain ennen kokemattoman suurta? Kenties yli kaksi osallistujaa? Miten on @Jamo57, @nyba, @Petex, @ZeroDiesel, @SteadyRunner64, @sk, @Racehair ynnä muut, startataanko itsenäisyyspäivän aamuna esim. klo 9.00 ja kierretään 10 x EKP:n kuntorata? Siitä on hyvä jatkaa illan juhliin, kun on valmiiksi riittävä nestehukka... @kiljanderille tiedoksi: nyt panostetaan markkinointiin!
 14. PK@11,08km@1h11min19sek@6min26min@125 Jalat jäykähköt mutta vahvan (🤨) tuntuiset. EKPssa pimeää ja pientä räntäsadetta. Lindgren&Sihvosen mielenkiintoisena vieraana Marko Yrjövuori. Edellisten kombosta syntyi mukava liikunnallinen kokonaisuus startaten uuden viikon.
 15. Myynnissä yhden kauden hiihdetyt Salomonin kisamonot SNS-pohjalla, hintaan 140€. Oivalliset vapaan monot niin nykyisille kuin tulevillekin mestareille. Pohjissa hieman kävelystä syntynyttä kulumaa, mutta sitähän ei hiihtäessä huomaa kuin ehkä Niskasen Iivo.Myynnissä, koska eivät sopineet meikäläisen jalalle. Normaalihinta näyttää olevan esim. varuste.netissä vajaa 350€.Saa noutaa Helsingin Kruununhaasta tai voin tarvittaessa postittaa. Myös Lahdesta voidaan nouto sopia. saku.nummi (ät) hotmail.com
 16. SUL:n saavutukset

  Niinpä tosiaan. Kyllä kai noista ohjelmista usein palkkiot maksetaan osallistujille. Kojonkoski ja kumppanit on myös viime aikoina toistelleet, että pitää saada "parhaat urheilijat harjoittelemaan parhaiden kanssa parhaaseen valmennukseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa".
 17. Tuon lenkin aikana rannesykemittaus näytti toimivan koko matkan. Keskisyke oli 132. Pari vuotta sitten mitattu aerobinen kynnyssyke on 149 ja vauhti nyt kai noin 4:15. Voisi nuo pidemmät kevyemminkin juosta, mutta en oikein osaa. Juoksu menee jotenkin oudon tuntuiseksi, kun vauhti alkaa olla selvästi yli 5 min / km.
 18. Lihaskunto ja juoksu

  Teetkö millaisia vetoja? Lyhyitä ja täyttä voimaa vai pidempään ja kestävyyttä? Lihaskuntosuunnittelu vaihtui jo polven ennakoivaks kuntouttamiseksi plican oireilun vuoksi. Mälsä homma.
 19. Ma 20.11.

  8km PK lenkki maanantain kunniaksi:) Tästä se uusi viikko taas alkaa.
 20. SUL:n saavutukset

  Valmennuspäälliköiden toimet ovat puolipäiväisiä. Niiden ohella he tekevät jotain muuta yleisurheilun saralla. Evilä toimii Tampereen Pyrinnön valmennuspäällikkönä, Leskinen vastaa nuorten maajoukkuevalmennuksesta. Hämäläisen toimenkuvaa täydennetään myöhemmin. https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000001260961.html NOV-valmentajat ovat SUL:n, Olympiakomitean ja useissa tapauksissa kolmannen osapuolen, kuten Urheiluakatemian tai kärkiseuran yhteisiä hankkeita. https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/123021-jukka-keskisalo-kestavyysjuoksun-nov-valmentajaksi Eiköhän osa Evilän tuloista tullut tosiaan jostain muualta, mutta tuli kuitenkin. Ei huippu-urheilija välttämättä köyhyyteen vajoa uran jälkeen. Tämäpä se on penkkiurheilijan osa. Pilkkaa ja naurua saa päällensä. Nyt on sitten valmennus keskiössä. Näin on linjannut myös Jylhä hiihdon puolella. Moni yleisurheilija varmaan pitikin sitä urheilija keskiössä -höpinää juuri höpinänä. Parempi näin, ei valehdella. http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suln-hallitus-kavi-lapi-2018-toimintoja-valmennus-keskiossa
 21. Tämä viikko lähtikin kevyemmin käyntiin. Aamulla kävelyä töihin 3,9 km aikaan 36:14 keskitahdilla 9:26 ja keskisykkeellä 95. Nastakengät olivat totaalisen väärä valinta, kun ei ollutkaan edes liukasta. Lisäksi alavatsakivut vaivasivat aamulla. Ihan mukava kävelyilma kuitenkin. Töiden jälkeen salille, jossa 31 min treeni, kun enempään ei olisi ollut aikaakaan. Ohjelmassa mavea, kyykkyä, vatsoja, suorin jaloin vetoja sekä muuta kivaa selälle ja jaloille. Palautukset luokkaa 10-20 s. Päivän liikunnat siis 1:07:14.
 22. Ma 20.11 Kuntosali 30 min. Lopetin kesken kaiken, kun bongasin @Jamo57:n radalla hölkkäämässä. Lähdin mukaan muutamalle kierroksella (noin puolisen tuntia). Turistiin tietysti juoksuasioita sekä telakkahommeleita. Paluu juoksun pariin näyttää menevän Jamolla hyvään suuntaan. Kevyt oli askellus
 23. Ryhmäliikuntaa circuitin merkeissä ja päälle pikku venyttelyt.Näin lähti viikko käyntiin sportin osalta.Huomenna,jos vähän hölkkäis.
 24. Mukava tieto @firestarter. Jatkan samaan malliin
 25. alle 3.10 pitäisi mennä. McMillanin mukaan 40min kympillä vastaa tulosta 3.07.40 maratonilla. Alle 39 kun menee niin voi haaveilla jo 3h alituksesta maralla, jos on hyvin treenattu.
 26. Ihan mielenkiinnosta mitkä on sulla määritteellä "erittäin kevyt" olevan pitkiksen keskisykkeet vaikka aerobiseen kynnykseen verrattuna?-) Vauhti on ainakin aika julmaa kun omia treenivauhteja katsoo :P
 1. Näytä lisää


×